Bebinjo cestitam ti..crta je crta..registrirala je hormon trudnoce...meni je deveti dan isto bila bljedunjava,al je BILA TU
Cure ja sam 9 godina u braku i s nekim stvarima sam se jednostavno naucila nositi..evo i ja ni sada nepricam s mojim.radi njegovog ponasanja kad je trudnoca u pitanju...jos sam ja osjetljiva od.hormona jos se brinem da sve bude u redu i da nebude onog krvarenja..a on opet po svom...ali....ja sam majka i radujem se ovoj bebi isto kao i ovih dvoje prije...i to je najvazbije...voljet ce i on to dijete ali oni jednostavno nisu svjesni koliko nam paznja treba niti su svjesni uopce da smo trudne dok se dite ne pocne ritat i rodi se...EH TAJ MUSKI SVIJET...
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
bebinjo, čestitam! to je tooooo!
što se muževa tiče, ako moj bude takav bit će velikih problema. Samo neka proba prodati neku ispriku da je on ovakav ili onakav, odmah ću mu objasniti da se stvari trenutno ne vrte oko njega, ako slučajno nije primijetio
Hvala vam😙😙😙😙
Ja sam cak dobro i reagirala ali ovaj moj....ja mu pokazem a on pita šta je to!!! Hehe
Bebinjo čestitammmm...simptomi su stvarno bili preočiti, a crtica je crtica, nema veze što je svjetlija. Sad ti želim ugodnu i urednu trudnoću do kraja
Naše gore polovice su na tapeti koliko vidim...ajme kad se sjetim prve trudnoće i njegovog ponašanja...mogla bi romane pisati. On i dan danas spominje da se ne želi mene prisjećati, da još ima traume... njemu je kao bilo najteže jer sam ja samo tražila malo više razumijevanja, pažnje i ništa više, a od njega sam dobila šipak, bila sam očajnija iz dana u dan kad me ostavljao samu a ja ležim na normabelima radi kontrakcija, uf uf. Na svaku moju da sam ja trudna i da ne mogu sve ko prije on bi odgovorio da sam ja jaka i mogu sve izdržat (uvijek sam u pokretu i teško mirujem).
Moj je trudnoću zamislio kao puno seksa jer je on to zaslužio, pa plusić kao nagrada za oboje… 9 mjeseci žena sve to uzgaja, pazi i mazi, a oni kao nagradu što su oplodili ženu i što je baš njihov vojnik uspio proći kroz skoro nepropusnu stijenku jajašca dobiju novu igračku, BEBU, koja im služi kao razbibriga na pola sat do sat dnevno.
Na svaki spomen da bi trebao ravnopravno sudjelovati on odgovori da ako je to prirodno da bi ga onda i on rodio...meni je sve to sad presmiješno i ne opterećujem se više tako kao na početku, oglušila sam.
Ali isto tako zna on mene nagraditi i ljepim riječima, i pusicama, nekad me i iznenadi koliko je dobar, iako je to rijetkost, ali kakvi su takvi su, naši su i moramo ih voljeti
Trebale bi mi njih malo izignorirat pa da mi je onda vidit kako će se ponašat
<3 2/2013 <3
Babygirl...oprosti, preskocila sam tvoje pitanje ali nažalost ni od mene ti nema velike koristi...
Da je ovulacija bila 13.12. još je rano da bi se utvrdila. Jeli možda dojiš pa da su ti grudi osjetljivije?
Možda će ti ovulacija tek nastupiti, ti simptomi mogu biti i znakovi ovulacije...ko će ga znati...i ja sam ranije pisala jeli moguće da mi je ovulacija bila 8.-9.dc jer sam tad imala takve simptome kao ti, sad 16dc nemam nikakvog iscjetka, dolje sve suho ko barut Uglavnom mi se seksamo i dalje svaki ili svako drugi dan da ne bismo slučajno preskočili
Znam kako ti je, ciklusi su mi poslje poroda nepredvidivi, i ja stalno nosim bebana od 15kg i svaki dan se pitam što ako se primilo a ja i dalje teško nosim, ali sve u Božje ruke, nastojim ne razmišljati previše jer ako su mogle žene u ono doba biti u polju cijeli dan i nositi bebe i održati trudnoću valjda ćemo i mi moći
<3 2/2013 <3
StellaMaris hvala na odgovoru :)
Ma bilo mi je baš prečudno skroz, naručila sam se u utorak kod gin. pa ćemo vidjeti da li je bila ovulacija ili tek treba doći :) ili je beba ili opet umišljam :D a stvarno sam opuštena :) ne dojimo više, morali smo odustati zbog griženja i čupanja bradavica. Iako smo se tih zadnjih mjesec dana dojenja zapravo mazili, a ne hranili. Ponosna sam jer smo stvarno dosta izdržali :)))
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji