I ja moram pohvaliti svog mužića :) na prvi pregled je išao sa mnom, ali nije bio unutra, ionako ni ja nisam ništa vidjela, na drugom je bio u ordinaciji i čuo srce, poslije toga je zvao vjenčanog kuma da mu kaže da je čuo srce kako kuca :D a da ne pričam da sam se na svaki idući pregled naručivala u ono vrijeme kad i on može ići jer nije htio nešto propustiti :) kad smo išli kupovati stvari za bebu, on je sve birao, i krevetić i posteljinu, kolica, ma apsolutno sve. Hvala Bogu pa ima dobar ukus :D kad bi išao ili dolazio s posla ljubio je trbuh, pa čak i kad bi bili u društvu s nekim, i zbilja se brinuo o svemu. A tek sad kako se ponaša s pikulicom, baš je divan. U svemu sudjeluje, i daje sve od sebe da nadoknadi to vrijeme kad je odsutan zbog posla ♡
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
BabyGirl blago tebi!
Ja sam od jučer od razgovora o tome malo u depri. Sinoć sam malo čitala njegove poruke od zadnja dva mjeseca kako ga nema i sva sam neka tužna, osječam se skroz zapostavljeno! A da ne kažem da mu se ni pozivi ne razlikuju od poruka!
I da curke, trebam vaše mišljene. Zadnja M je bila 28.11. Ciklusi su mi čudni poslije poroda, ali smo imali odnose svaki drugi dan. Oko 13.12. sam primjetila iscjedak i bol u donjem dijelu trbuha, čak i grčeve baš unutar vagine (ne znam kako bih to drukčije objasnila), osjećam neku težinu u grudima, ali me ne bole, damo na desnoj oko bradavice na dodir boli. Po zadnjem ciklusu koji je trajao 36 dana, ovulacija bi trebala biti tek sljedeći tjedan. Danas više ne primjetim iscjedak, upale nemam nikakve, da li je onda ono možda bila ovulacija? Također po kalendaru sam M trebala dobiti tek 7.01., ali ako je ovulacija bila ranije, kad da onda računam da je trebam dobiti? Zbunjena sam skroz
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo mene opet....napravljen test i...... dvije crte ☺☺☺☺ ali druga slabija pa cu za par dana ponoviti test. Jel kome bila tak slabija jedna ali da je to bilo to?
Evo još se tresem 😀😀
Bebinjo čestitaaaaaam. I meni je u prvoj bila slaba druga crta, rano napravila test, ali ako ima druga crta beba je na putuuuu :* zelim ti mirnu i zdravu trudnoću ♡
Bebinjo to je to, čestitam draga!
BabyGirl i ja sam takva, jedna lijepa riječ mi puuuno znači! Ja sam njemu znala poslati lijepih poruka, da ga volim, da mi fali, da jedva čekam da dođe… Ali on ništa, i ne odgovori. Kad razgovaramo o tome, kaže ja sam takav!
Jooj...nadam se da je to to...danas je 10 dana kako kasni ali cu ponoviti test za par dana...imam još jedan..kupljen u dm i to one trakice. Sad me i mučnina uhvatila. Hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji