Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    17. Prosinac 2014. 12:09

Kosee i Tena niste jedine. Tako je bilo i meni, mislio je što se više seksaš to bolje, umjesto da u današnje normalno vrijeme uzmeš mob i na internetu se malo raspitaš. Kad je test napokon pokazao pozitivno, bio je sretan al' ne toliko koliko sam se nadala. Trenutno sam trudna 3 mjeseca i stvarno pazi na mene i pomaže mi u svemu, fizički posao, ali što se tiče onih hormonalnih promjena raspoloženja tu nema razumijevanja. Ili recimo kada je na putu nikada nije pitao ni kako sam ja, jel' me boli što ili kako je beba… Ne znam… I to čujem od dosta žena da je tako. Bezosječajni muški… 

mare27
    17. Prosinac 2014. 12:26

Arria

Kosee i Tena niste jedine. Tako je bilo i meni, mislio je što se više seksaš to bolje, umjesto da u današnje normalno vrijeme uzmeš mob i na internetu se malo raspitaš. Kad je test napokon pokazao pozitivno, bio je sretan al' ne toliko koliko sam se nadala. Trenutno sam trudna 3 mjeseca i stvarno pazi na mene i pomaže mi u svemu, fizički posao, ali što se tiče onih hormonalnih promjena raspoloženja tu nema razumijevanja. Ili recimo kada je na putu nikada nije pitao ni kako sam ja, jel' me boli što ili kako je beba… Ne znam… I to čujem od dosta žena da je tako. Bezosječajni muški… 

joj arria,nešto mi je to poznato,trudna oko 5 tj a već ne razgovaram s mužem ,što se posla tiće ok ništ mi neda,al dizat mi tlak bespotrebno to je ostalo i dalje

Tena9
    17. Prosinac 2014. 12:13

a jooj..a gle..nemaju oni osjećaj za time dok se ne rodi djete..bar ja tako mislim..paze na ženu ali ne kuže 100% dok ne vide..ipak su oni vizualni tipovi...to znamo ;) a koliko ti je trebalo da zatrudniš? i jesi li imala ikad prije nekakvih komplikacija s jajnicima? sorry ak previše pitam..

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

mare27
    17. Prosinac 2014. 12:33

i meni je doktorica rekla da je bila kasnija ovulacija

nika9
    17. Prosinac 2014. 12:33

Eeej zene sta da jedem moram jest gladna sam a na se mi se zeludac dize...neznam sta bi mi bilo pametno uzet

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    17. Prosinac 2014. 12:39

Teno, samo ti pitaj što te zanima. 
    Trebalo mi je 8 mjeseci da zatrudnim, a prije jedno 4 godine sam imala tumor na jajniku ali sreča otkriveno na vrijeme, operirala to i išla svakih 6 mjeseci vaditi papu i na ultrazvuk da se ne bi vratio ali hvala Bogu nije.

Tena9
    17. Prosinac 2014. 13:49

Arria

Teno, samo ti pitaj što te zanima. Trebalo mi je 8 mjeseci da zatrudnim, a prije jedno 4 godine sam imala tumor na jajniku ali sreča otkriveno na vrijeme, operirala to i išla svakih 6 mjeseci vaditi papu i na ultrazvuk da se ne bi vratio ali hvala Bogu nije.

Uuff....8.mj..pa ja bum iznorela ak bum tak dugo pokušavala..al moram prestat tak to htjet...meni je gin.prije godinu dana rekla da imam endometriozu a prije 4 mj mi je druga rekla da nemam i da sam spremana za trudnoću....pa me strah...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

kosee
    17. Prosinac 2014. 12:45

Čula sam da muški malo više skuže trudnoću tek kad ih odvedeš na pregled pa kad čuju srce, vide bebu itd. Inače im je to sve apstraktno, a rijetki čitaju nešto o tome na Internetu, ipak smo mi žene više te koje se informiraju o svemu.

Arria
    17. Prosinac 2014. 12:46

Zato ja kažem da čim žena ostane trudna treba muške staviti na onu stimulaciju poroda, drugačije bi se oni ponašali. Držali bi nas ko kap vode na dlanu. 

nika9
    17. Prosinac 2014. 12:49

Arria

Zato ja kažem da čim žena ostane trudna treba muške staviti na onu stimulaciju poroda, drugačije bi se oni ponašali. Držali bi nas ko kap vode na dlanu. 

Hahahahahaha ja sam mom upalila da gleda porod pa je vika da izgasim

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI