Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    17. Prosinac 2014. 12:33

i meni je doktorica rekla da je bila kasnija ovulacija

nika9
    17. Prosinac 2014. 12:33

Eeej zene sta da jedem moram jest gladna sam a na se mi se zeludac dize...neznam sta bi mi bilo pametno uzet

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Arria
    17. Prosinac 2014. 12:39

Teno, samo ti pitaj što te zanima. 
    Trebalo mi je 8 mjeseci da zatrudnim, a prije jedno 4 godine sam imala tumor na jajniku ali sreča otkriveno na vrijeme, operirala to i išla svakih 6 mjeseci vaditi papu i na ultrazvuk da se ne bi vratio ali hvala Bogu nije.

kosee
    17. Prosinac 2014. 12:45

Čula sam da muški malo više skuže trudnoću tek kad ih odvedeš na pregled pa kad čuju srce, vide bebu itd. Inače im je to sve apstraktno, a rijetki čitaju nešto o tome na Internetu, ipak smo mi žene više te koje se informiraju o svemu.

Arria
    17. Prosinac 2014. 12:46

Zato ja kažem da čim žena ostane trudna treba muške staviti na onu stimulaciju poroda, drugačije bi se oni ponašali. Držali bi nas ko kap vode na dlanu. 

bebinjo
    17. Prosinac 2014. 13:48

Nisam ni danas napravila test jer nisam stignula sinoć u ljekarnu... 
    Vec devet dana kasni a meni super! Nekada me zaboli nisko a najviše ujutro. I danas mi je malo mučno u želudcu..pogotovo nakon kave koju sam jedva popila što me malo iznenadilo jer ne mogu bez jutarnje kave!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.