Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    17. Prosinac 2014. 08:49

Ja idem opet u pon...mala je trudnoca u odnosu na mengu zadnju koja je bila 23.10 pa doktorica oce da prati ... Mare proci ce bolovi mene to oskudno krvarenje prepalo al sad lezim,pijem tablete pa Boze u ruke tvoje..ovo djete je tocno bozije prekrasno cudo,on je htio da bude tu i cuvat ce ga,nesumnjam....
    Pepita bit ce sve ok..ponekad nam tijelo dodje u neki disbalans i ja sam jednom negdje procitala da nije strasno jednom godisnje kad se dogodi tako veliko kasnjenje..
    Ditaaa javi obavezno sta je s testom
    Arria samo da sve bude ok put cemo neznam sta..
    Ja sinoc kad nisam od povraćanja i glave umrla sto god je u moja usta uslo zavrsilo je u wc šolji hahah joooj
    HVALA VAM SVIMA CUREEE LJUBIM VAS

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

NMareN
    17. Prosinac 2014. 09:12

Curke danas sam prvi put mjerila bazalnu (za Božić ne očekujemo gospodičnuM),temperatura iznosi 35.7. Neznam dali sam dobro shvatila, ako sam npr. trudna iz dana u dan bi temperatura trebala malo rasto ili ?

Ja to mogu, ja to hoću....

mare27
    17. Prosinac 2014. 09:17

nika iskreno ti želim najljepšu i najzdraviju trudnoći isto ko i sebi

NMareN
    17. Prosinac 2014. 09:35

Hmmm, po tome kako pišeš onda vjerojatno ja nisam trudna, jer 35,7 i nije baš povišena temperatura... i ja sam mjerila s živinim toplomjerom

kosee
    17. Prosinac 2014. 10:04

Napišem cijeli post i onda umjeto na 'pošalji' kliknem na 'očisti', za poludit  pa da krenem ispočetka..

nika, drago mi je da je sve ok, sad samo odmaraj i naoružaj se pozitivom!

dita, čekam rezultat testa i vibram ti za plusić!

Pepita, vjerojatno ti se pobrčkao ciklus zbog antibiotika, nadam se da ćeš se sad kod svojih opustiti za blagdane pa da će menga doći, a onda možeš krenuti u nove pobjede.

NMareN, pokušaj i sutra izmjeriti pa ćeš vidjeti. I ja trebam dobiti za Božić i temperatura mi je još povišena, s time da je danas imala lagani pad (danas mi je 7dpo). Mislim da ti temperatura ne bi još trebala pasti, bez obzira na to jesi li trudna ili ne. Možda imaš kasniju ovulaciju?

Svim ostalim curama šaljem velike puse!  

NMareN
    17. Prosinac 2014. 10:12

Čini mi se da je ovulacija bila 11.12., po iscjetku, e sad ko će g znati, sutra ću opet mjeriti pa cemo vidjeti...

kosee
    17. Prosinac 2014. 10:46

Onda ti je tek 6dpo, znači temperatura sigurno ne bi trebala pasti.

Ako si trudna - onda oko 7-8 dpo oplođena jajna stanica dolazi do maternice, dolazi do implantacije i temperatura ostane povišena
    Ako nisi trudna, onda 7-8 dpo jajna stanica dolazi do maternice, nije oplođena pa počinje propadati i padaju razine hormona pa s vremenom padne i temperatura.

Tako da bi ti temperatura još svakako trebala biti povišena. Iako kažu da je moguće imati pad temperature na dan implementacije. Ugl, teško je reći kad nisi mjerila temperaturu cijeli ciklus.

NMareN
    17. Prosinac 2014. 11:03

Da nisam je mjerila, evo danas to prvi put napravila, tako da u biti ni neznam dali je pala ili nije :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.