A hvala draga..nadam se da će sljedeći mjesec biti..ali znate kaj...ja to previše želim..tako da ću se probat odvojit od tih misli...ja ne mislim na to dok mi vodimo ljubav, naravno ali čim on svrši van mene jer ga to pali ja se rastužim...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
mama 2 ti već tri mj nemaš mengu????? i nisi bila kod ginića????? oćito te moram posjetit malo,gdje živiš??? :PPPP
47dc M još nema iako me i dalje svaki dan boli kao da će svaki čas stići i napuhnuta naravno i svi oni simptomi i dalje su tu, ali to nije sve kao za vraga jutros sam se probudila sva prehlađena kihanje i curi iz nosa kao voda iz slavine i tako ja jadna da jadnija ne mogu biti nisam ni za šta samo mi se spava a za dva dana putujem aaaaaaaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nabrzinu svratih, trudilicama da poželim plusiće, cure koje su ovaj mjesec ipak dobile M samo pozitivno i opušteno, bit' će idući mjesec :)
Ja ne očekujem gospođicu oko Nove godine, pa ćemo vidjeti kakav će biti rezultat ;)
čuvajte mi se i samo pozitiva
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Nika drago mi je da je sve ok. I ja pijem Duphastone od prvog dana jer sam ja prije imala zaj… dole, pa bolje spriječiti u startu! Mi idemo opet za tjedan dana.
A drugim curkama punooo sreče i "druženja"!
Sortiraj odgovore
Najstariji