Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • morena317
    16. Prosinac 2014. 14:53

Drage nista od plusica ni kod  mene prokrvarila sam hmm bila sam uvjerena jos sam I povracala u jutro jako cudno.A kako Sam vec rodila jedno mislila sam da vise znam :/ Tena zao mi je mila. Zelim vam srecu u ostvarivanju trudnoce I u njoj samoj

• mama@
    16. Prosinac 2014. 14:55

Jutros saam trebala kod ginekologa i budala zaboravila... 
    Moram do ljekarne po Ginko 
    Uglavnom jos uvijek nisam dobila... sad ce biti i treci mjesec... konstantno vidim neke simptome i svako jutro mi je muka, ali brzo prode...
    Test nazalos jos do sada nije pokazao pozitivu tako da se ne nadam nesto exstra.
    Mozda se prevarim 

Tena9
    16. Prosinac 2014. 15:34

A hvala draga..nadam se da će sljedeći mjesec biti..ali znate kaj...ja to previše želim..tako da ću se probat odvojit od tih misli...ja ne mislim na to dok mi vodimo ljubav, naravno ali čim on svrši van mene jer ga to pali ja se rastužim...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• mama@
    16. Prosinac 2014. 15:47

Pa Tena draga, dali on to zeli koliko i ti ili sto je problem...

Tena9
    17. Prosinac 2014. 11:20

Ma želi i on i to jaako..ali ono..njednom u 100 puta ga pali svršit negdje drugdje ;) a ne znam u čemu je problem..idem na pregled 31.1. jer prije nema termina..ako do tad ne bude plusić pitat ću ju kaj se događa...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

mare27
    16. Prosinac 2014. 16:20

mama 2 ti već tri mj nemaš mengu????? i nisi bila kod ginića????? oćito te moram posjetit malo,gdje živiš??? :PPPP

mama@
    17. Prosinac 2014. 13:39

mare27

mama 2 ti već tri mj nemaš mengu????? i nisi bila kod ginića????? oćito te moram posjetit malo,gdje živiš??? :PPPP

Hahahaha... nisam bila jer mi je to bila normala i prije. Znala sam biti i po 6-7 mjeseci da nebude. Kad sam posjetila doktora stavio me na neku terapiju od koje mi sr samo spavalo. Iduci pregled sam ga pitala sto ce biti ako ne pijem terapiju, receno mi je da nista strasno, samo necu imati redovnu mengu... nedugo nakon toga sam zatrudnila.. tako i sa drugim.. Zbog toga se ne brinem. Ali, svrati ti do mene. Bit ce mi iznimno drago 

Pepita2109
    16. Prosinac 2014. 18:40

47dc M još nema iako me i dalje svaki dan boli kao da će svaki čas stići i napuhnuta naravno i svi oni simptomi i dalje su tu,  ali to nije sve kao za vraga jutros sam se probudila sva prehlađena kihanje i curi iz nosa kao voda iz slavine i tako ja jadna da jadnija ne mogu biti nisam ni za šta samo mi se spava a za dva dana putujem aaaaaaaaaa 

dita0108
    16. Prosinac 2014. 19:55

Pepita21

47dc M još nema iako me i dalje svaki dan boli kao da će svaki čas stići i napuhnuta naravno i svi oni simptomi i dalje su tu,  ali to nije sve kao za vraga jutros sam se probudila sva prehlađena kihanje i curi iz nosa kao voda iz slavine i tako ja jadna da jadnija ne mogu biti nisam ni za šta samo mi se spava a za dva dana putujem aaaaaaaaaa 

Eej draga a bas te dobro uhvatilo :(.jos ni ti nisi dobila??a nisam ni ja samo ja nikako da napravim ponovno test.eto napokon ga kupila pa cu ujutro.ali vec znam rezultat.oces ti ic kod gin.?mene isto boli i grudi jos uvik.za poludit

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI