Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mitakc02
    17. Prosinac 2014. 14:38

samo da se nadovežem..ja kad sam bila trudna prvi put, moj dragi više nije znao kud bi...koliko sam ga kaže mučila... za sitnice i gluposti meni tlak skočio... a budući da nam se sad opet to bliži već je počeo komentirat da će poludit sa mnom ako opet budem takva... a meni se čini iskreno moje drage da je to jako blizu..jer imam neke čudne simptome.. menga mi je bila 24.11. a ovulaciju sam primjetila oko 9.12 ili 10.12. e sad..sve u Božje ruke, pa šta bude

mitakc02

Arria
    17. Prosinac 2014. 15:53

Ma, ne znam. Kažu kao navikni se… Ali ja sam osječajniji tip tako da mi to sve strašno smeta i imam osječaj da što dalje da je sve nekako hladniji. Za vikend dolazi kući pa čemo vidjeti. Ako bude ovakav kao sad naj… će.
    Znam da radi i da mu je teško ali ni meni nije lako. Sama u 4 zida, izobličila se sva, osječam se ko bure, odvratna sama sebi! I jedino što tražim je tu i tamo lijepa riječ i da se malo interesiraš za svoje dijete, zar tražim puno!?

mare27
    17. Prosinac 2014. 17:24

jao šta još mene čeka,il mi puno očekujemo od njih ili imamo muževe koju su stvarno iznimka...prvo me je iznenadio reakcijom na pozitivan test- sate smo provodili razgovarajuči kad će naš plusić i šta ćemo ako se to nikad ne dogodi i milijun drugih pitanja i kad nam se dogodio sretan plusek,njegova reakcija - smješak,halooo dobro nisam ni ja pretjerano reagirala jer me ulovila panika i veliko bedasto pitanje -a što sad??? ehhehehehee   a jučer valjda sat vremena sjedi na kompu i igra belu i ja šutim ,napokon ga pitam misli li se maknut ,on se za minut makne i počne mi šaltat na tv gdje sam ja gledala seriju i postavi mi ultimatum ili tv ili komp,pukla sam ko kokica ,evo još uvijek ne razgovaramo ...grrr

Pepita2109
    17. Prosinac 2014. 18:17

Curke moje ja sam vam skroz tužna  sutra putujem kod svojih nakon skoro 1,5mj, vidjeti svoje roditelje,sestre i braću i prijatelje, udaljena sam od njih 350km, mislim čujemo se mi svaki dan,aliii od tjedan dana koliko smo trebali ostati sutra putujemo i vraćamo se već u ned ujutro i ja sam vam sad toliko tužna da bih najradije vrištala od tuge  moj dragi zna koliko mi znače moji i ruku na srce samo dragi Bog mi je dao snage da se odselim tako daleko od njih i sad ma ne znam šta da vam kažem,ali mi je odmah sada malo lakše

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Breskvica4
    17. Prosinac 2014. 20:05

Pozdrav drage trudilice i trudnice... Trebala bi dobiti u nedjelju... malo sam si čudna zadnjih par dana, inače mi grudi u PMS-buknu 8-10 dana prije nego dobijem, a sada su počele 5-6 dana prije, ali nekako drugačije, ne   bole kao inače i imam osjećaj kao da su pod upalom, vrele.  boli me donji dio leđa za poludit, pokušavam se istegnut da mi se napravi onaj "krc" (kao onda će prestat boljeti) ali ne uspijevam. zadnjih dan dva me bole čak i cijela leđa, al to mislim da je zbog nezgodnog položaja sjedenja proteklih par dana na poslu.. i čini mi se da su mi svi mirisi (i smradovi  ) intenzivniji više nego inače... nekako sam se pomirila da ću i ovaj mjesec dobiti, ali neka nada uvijek postoji i neki "drugačiji" simptomi se pojavljuju... ali vjerovatno umišljeni kao i zadnjih par mjeseci 

• Breskvica4
    17. Prosinac 2014. 20:10

E da, i neku laganu bol imam u donjem dijelu trbuha... opet drugačiju nego prije nego trebam dobiti... nemam iscjedak, da bi povezala s nekom upalom ili s čim drugim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.