Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    17. Prosinac 2014. 13:48

Nisam ni danas napravila test jer nisam stignula sinoć u ljekarnu... 
    Vec devet dana kasni a meni super! Nekada me zaboli nisko a najviše ujutro. I danas mi je malo mučno u želudcu..pogotovo nakon kave koju sam jedva popila što me malo iznenadilo jer ne mogu bez jutarnje kave!!

mitakc02
    17. Prosinac 2014. 14:38

samo da se nadovežem..ja kad sam bila trudna prvi put, moj dragi više nije znao kud bi...koliko sam ga kaže mučila... za sitnice i gluposti meni tlak skočio... a budući da nam se sad opet to bliži već je počeo komentirat da će poludit sa mnom ako opet budem takva... a meni se čini iskreno moje drage da je to jako blizu..jer imam neke čudne simptome.. menga mi je bila 24.11. a ovulaciju sam primjetila oko 9.12 ili 10.12. e sad..sve u Božje ruke, pa šta bude

mitakc02

Arria
    17. Prosinac 2014. 15:53

Ma, ne znam. Kažu kao navikni se… Ali ja sam osječajniji tip tako da mi to sve strašno smeta i imam osječaj da što dalje da je sve nekako hladniji. Za vikend dolazi kući pa čemo vidjeti. Ako bude ovakav kao sad naj… će.
    Znam da radi i da mu je teško ali ni meni nije lako. Sama u 4 zida, izobličila se sva, osječam se ko bure, odvratna sama sebi! I jedino što tražim je tu i tamo lijepa riječ i da se malo interesiraš za svoje dijete, zar tražim puno!?

Melly29
    17. Prosinac 2014. 16:35

Arria

Ma, ne znam. Kažu kao navikni se… Ali ja sam osječajniji tip tako da mi to sve strašno smeta i imam osječaj da što dalje da je sve nekako hladniji. Za vikend dolazi kući pa čemo vidjeti. Ako bude ovakav kao sad naj… će.Znam da radi i da mu je teško ali ni meni nije lako. Sama u 4 zida, izobličila se sva, osječam se ko bure, odvratna sama sebi! I jedino što tražim je tu i tamo lijepa riječ i da se malo interesiraš za svoje dijete, zar tražim puno!?

Ma zeno sta ti je??? Svi mi trazimo paznje i osjecaja.. evo ja ga i sad trazim da me bar pogleda..al eto..tv je bolji... znam da je umoran od posla..ali meni to smeta isto i osjetljiva sam.. na pocetku sam znala stalno plakat da ni nezna ..sada se suzdrzavam nekako..

mare27
    17. Prosinac 2014. 17:24

jao šta još mene čeka,il mi puno očekujemo od njih ili imamo muževe koju su stvarno iznimka...prvo me je iznenadio reakcijom na pozitivan test- sate smo provodili razgovarajuči kad će naš plusić i šta ćemo ako se to nikad ne dogodi i milijun drugih pitanja i kad nam se dogodio sretan plusek,njegova reakcija - smješak,halooo dobro nisam ni ja pretjerano reagirala jer me ulovila panika i veliko bedasto pitanje -a što sad??? ehhehehehee   a jučer valjda sat vremena sjedi na kompu i igra belu i ja šutim ,napokon ga pitam misli li se maknut ,on se za minut makne i počne mi šaltat na tv gdje sam ja gledala seriju i postavi mi ultimatum ili tv ili komp,pukla sam ko kokica ,evo još uvijek ne razgovaramo ...grrr

Melly29
    17. Prosinac 2014. 20:22

mare27

jao šta još mene čeka,il mi puno očekujemo od njih ili imamo muževe koju su stvarno iznimka…prvo me je iznenadio reakcijom na pozitivan test- sate smo provodili razgovarajuči kad će naš plusić i šta ćemo ako se to nikad ne dogodi i milijun drugih pitanja i kad nam se dogodio sretan plusek,njegova reakcija - smješak,halooo dobro nisam ni ja pretjerano reagirala jer me ulovila panika i veliko bedasto pitanje -a što sad??? ehhehehehee   a jučer valjda sat vremena sjedi na kompu i igra belu i ja šutim ,napokon ga pitam misli li se maknut ,on se za minut makne i počne mi šaltat na tv gdje sam ja gledala seriju i postavi mi ultimatum ili tv ili komp,pukla sam ko kokica ,evo još uvijek ne razgovaramo …grrr

I moj se samo nasmijao kada sam dobila plus !!! A da da ili je na kompu ili tv..ako ne onda radi .. i tako to... 
    pa nismo valjda bas tako zahtjevne ??

Pepita2109
    17. Prosinac 2014. 18:17

Curke moje ja sam vam skroz tužna  sutra putujem kod svojih nakon skoro 1,5mj, vidjeti svoje roditelje,sestre i braću i prijatelje, udaljena sam od njih 350km, mislim čujemo se mi svaki dan,aliii od tjedan dana koliko smo trebali ostati sutra putujemo i vraćamo se već u ned ujutro i ja sam vam sad toliko tužna da bih najradije vrištala od tuge  moj dragi zna koliko mi znače moji i ruku na srce samo dragi Bog mi je dao snage da se odselim tako daleko od njih i sad ma ne znam šta da vam kažem,ali mi je odmah sada malo lakše

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI