Tena, skroz te kužim, i sama sam primijetila da iako oboje jako želimo dijete, da sam ja ta koja je više informirana i više o tome svemu razmišljam i kalkuliram. Njemu je to onako na razini - što više seksa i daj Bože da ne dođe menga, to je to.
Ako znaš otprilike kad su ti plodni dani onda mu nekako daj do znanja da je tad važno da svrši u tebe, a onda ostale dane neka napravi kako mu paše..
Eto drage moje napravila jutros test i debeli minus !!a od menzesa ni m!!samo me jos grudi svaki dan sve vise bole.a mislim da test ipak na 13- ti dan kasnjenja nemoze falit.sad jos samo da dodjem na red kod ginekologa bir ce pravo cudo!!
Nika i Kosee nekako sam i računala na to da će kasniti aliiiii nisam računala da će me ovako dugo boljeti kao da ću dobiti svaki tren, ove god sam već imala ovako veliko kašnjenje kada mi je došla na 49dc(imala sam streptokok i salmonelu,i doktorica mi je napomenula da će mi kasniti zbog šokova i antibiotika),ali tada je bilo sve drugačije od PMSa do svega jer se samo malo pomaknulo pa sam se možda zato malo i ponadala ovaj put jer mi nije PMS kao inače ali nema veze, samo neka ona meni dođe da se prekine ovo iščekivanje (grčevi)
NMareN nisi si trebala mjeriti temp sada jer ne znaš kakva ti je normalna temp..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dita, baš mi je žao :*
nadam se da ćete ti i pepita uskoro dobiti i da nisu neki ozbiljniji poremećaji ciklusa u pitanju. ili da se dogovodilo čudo i da testići ne valjaju.. Držite se cure
tena, tako sam i ja odlučila ovaj mjesec, ali ipak u glavi znam otprilike kojih tjedan dana su plodni i ne mogu to izbacit iz sistema. a i temperaturu sam na kraju ipak mjerila jer što više ciklusa mjerim, to bolje pratim ciklus. No barem sam se uspjela nekako psihički primiriti pa se ovaj mjesec ne stresiram oko svega toga, odlučila sam radit test na Božić ako do tada ne dođe (trebala bi 23-24.12.) i to je to.
Sreća pa su blagdani, hrpa obaveza pa ni ne stižem dramiti kao npr prošli mjesec
Kosee i Tena niste jedine. Tako je bilo i meni, mislio je što se više seksaš to bolje, umjesto da u današnje normalno vrijeme uzmeš mob i na internetu se malo raspitaš. Kad je test napokon pokazao pozitivno, bio je sretan al' ne toliko koliko sam se nadala. Trenutno sam trudna 3 mjeseca i stvarno pazi na mene i pomaže mi u svemu, fizički posao, ali što se tiče onih hormonalnih promjena raspoloženja tu nema razumijevanja. Ili recimo kada je na putu nikada nije pitao ni kako sam ja, jel' me boli što ili kako je beba… Ne znam… I to čujem od dosta žena da je tako. Bezosječajni muški…
a jooj..a gle..nemaju oni osjećaj za time dok se ne rodi djete..bar ja tako mislim..paze na ženu ali ne kuže 100% dok ne vide..ipak su oni vizualni tipovi...to znamo ;) a koliko ti je trebalo da zatrudniš? i jesi li imala ikad prije nekakvih komplikacija s jajnicima? sorry ak previše pitam..
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji