Onda ti je tek 6dpo, znači temperatura sigurno ne bi trebala pasti.
Ako si trudna - onda oko 7-8 dpo oplođena jajna stanica dolazi do maternice, dolazi do implantacije i temperatura ostane povišena
Ako nisi trudna, onda 7-8 dpo jajna stanica dolazi do maternice, nije oplođena pa počinje propadati i padaju razine hormona pa s vremenom padne i temperatura.
Tako da bi ti temperatura još svakako trebala biti povišena. Iako kažu da je moguće imati pad temperature na dan implementacije. Ugl, teško je reći kad nisi mjerila temperaturu cijeli ciklus.

Da nisam je mjerila, evo danas to prvi put napravila, tako da u biti ni neznam dali je pala ili nije :/

Ja to mogu, ja to hoću....
Tena, skroz te kužim, i sama sam primijetila da iako oboje jako želimo dijete, da sam ja ta koja je više informirana i više o tome svemu razmišljam i kalkuliram. Njemu je to onako na razini - što više seksa i daj Bože da ne dođe menga, to je to.
Ako znaš otprilike kad su ti plodni dani onda mu nekako daj do znanja da je tad važno da svrši u tebe, a onda ostale dane neka napravi kako mu paše..
Tena, skroz te kužim, i sama sam primijetila da iako oboje jako želimo dijete, da sam ja ta koja je više informirana i više o tome svemu razmišljam i kalkuliram. Njemu je to onako na razini - što više seksa i daj Bože da ne dođe menga, to je to.
Ako znaš otprilike kad su ti plodni dani onda mu nekako daj do znanja da je tad važno da svrši u tebe, a onda ostale dane neka napravi kako mu paše..
Da to i radimo ali mislim si više ne pratit plodne dane nego samo uživati..a to kaj veliš kako je to njima u glavi skroz si u pravu..ja surfam..raspitujem se na okolo a on uživa u količini seksa i ne razmišlja o to me dok ja ne počnem plakat jer je menga došla..hahahha
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sto se muza tice..istoooo...i skroz se slazem s vama tu..al sto se tice onog sto vise sexa bolje se ipak slazem s njima
Kako se mozete pouzdati u kalkulator i tehnologiju kad su takve stvari u pitanju..da sam se ja drzala kalkulatora nebi sad bila trudna...ovulacija mi je bila 10-ak dana kasnije nego je trebala biti...ipak mislim da je trudnoca Boziji dar i nece kad mi ocemo nego kad treba biti...ZATO ZENE SEXAJTE SE....onda mi je manja mogucnost da se promasi ovulacije..ako nije bila kad je trebala pogodit ces je opet...neznam..to je neko moje misljenje,valjda me vlastito iskustvo opametilo
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Eto drage moje napravila jutros test i debeli minus !!a od menzesa ni m!!samo me jos grudi svaki dan sve vise bole.a mislim da test ipak na 13- ti dan kasnjenja nemoze falit.sad jos samo da dodjem na red kod ginekologa bir ce pravo cudo!!
Eto drage moje napravila jutros test i debeli minus!!a od menzesa ni m!!samo me jos grudi svaki dan sve vise bole.a mislim da test ipak na 13- ti dan kasnjenja nemoze falit.sad jos samo da dodjem na red kod ginekologa bir ce pravo cudo!!
ma draga biti će i + znam točno kako ti je samo da mene bole sise ja bih bila 1000000000000% sigurna da će doći brzo,a ovako me samo ti grčevi zezaju, ma samo pozitivnooo draga znam da si tužna,ali eto najbolje otići kod ginekologa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Nika i Kosee nekako sam i računala na to da će kasniti aliiiii nisam računala da će me ovako dugo boljeti kao da ću dobiti svaki tren, ove god sam već imala ovako veliko kašnjenje kada mi je došla na 49dc(imala sam streptokok i salmonelu,i doktorica mi je napomenula da će mi kasniti zbog šokova i antibiotika),ali tada je bilo sve drugačije od PMSa do svega jer se samo malo pomaknulo pa sam se možda zato malo i ponadala ovaj put jer mi nije PMS kao inače ali nema veze, samo neka ona meni dođe da se prekine ovo iščekivanje (grčevi)
NMareN nisi si trebala mjeriti temp sada jer ne znaš kakva ti je normalna temp..
🙏👸👸🙏❤️
dita, baš mi je žao :*
nadam se da ćete ti i pepita uskoro dobiti i da nisu neki ozbiljniji poremećaji ciklusa u pitanju. ili da se dogovodilo čudo i da testići ne valjaju.. Držite se cure
tena, tako sam i ja odlučila ovaj mjesec, ali ipak u glavi znam otprilike kojih tjedan dana su plodni i ne mogu to izbacit iz sistema. a i temperaturu sam na kraju ipak mjerila jer što više ciklusa mjerim, to bolje pratim ciklus. No barem sam se uspjela nekako psihički primiriti pa se ovaj mjesec ne stresiram oko svega toga, odlučila sam radit test na Božić ako do tada ne dođe (trebala bi 23-24.12.) i to je to.
Sreća pa su blagdani, hrpa obaveza pa ni ne stižem dramiti kao npr prošli mjesec
nadam se da ćete ti i pepita uskoro dobiti i da nisu neki ozbiljniji poremećaji ciklusa u pitanju. ili da se dogovodilo čudo i da testići ne valjaju.. Držite se cure
tena, tako sam i ja odlučila ovaj mjesec, ali ipak u glavi znam otprilike kojih tjedan dana su plodni i ne mogu to izbacit iz sistema. a i temperaturu sam na kraju ipak mjerila jer što više ciklusa mjerim, to bolje pratim ciklus. No barem sam se uspjela nekako psihički primiriti pa se ovaj mjesec ne stresiram oko svega toga, odlučila sam radit test na Božić ako do tada ne dođe (trebala bi 23-24.12.) i to je to.
Sreća pa su blagdani, hrpa obaveza pa ni ne stižem dramiti kao npr prošli mjesec
Kosee ja se samo nadam da nije nešto ozbiljnije u pitanju nego da je samo radi antibiotika,ali eto to ćemo vidjeti kada dođem sa puta i odem kod ginekologa.. čak sam se i pomirila s tim -
🙏👸👸🙏❤️
Ma da..i ja tako...znam cca kad su ali sva sreća pa je normalno da često uživamo pa ne moram brinuti da neće biti odnosa ali znam da ću te dane jako željeti samo mu više neću govoriti zakaj ;) hehe..a i sad sse ovaj mjesec selimo i uređujemo si novi stan pa neće biti cajta za suze, kak veliš ;) A da želim, želim više od svega i jedva čekam pregled da vidim uopće kaj je jer su me zbunili doktori koji se furt mjenjaju..imam li ja uopće endometriozu ili ne...i jako me strah da sam neplodna..to bi me jako jako rastužilo... :(
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji