Pozdrav drage trudilice i trudnice... Trebala bi dobiti u nedjelju... malo sam si čudna zadnjih par dana, inače mi grudi u PMS-buknu 8-10 dana prije nego dobijem, a sada su počele 5-6 dana prije, ali nekako drugačije, ne bole kao inače i imam osjećaj kao da su pod upalom, vrele. boli me donji dio leđa za poludit, pokušavam se istegnut da mi se napravi onaj "krc" (kao onda će prestat boljeti) ali ne uspijevam. zadnjih dan dva me bole čak i cijela leđa, al to mislim da je zbog nezgodnog položaja sjedenja proteklih par dana na poslu.. i čini mi se da su mi svi mirisi (i smradovi ) intenzivniji više nego inače... nekako sam se pomirila da ću i ovaj mjesec dobiti, ali neka nada uvijek postoji i neki "drugačiji" simptomi se pojavljuju... ali vjerovatno umišljeni kao i zadnjih par mjeseci
E da, i neku laganu bol imam u donjem dijelu trbuha... opet drugačiju nego prije nego trebam dobiti... nemam iscjedak, da bi povezala s nekom upalom ili s čim drugim...
i ja smatram da nismo zahtjevne,ni najmanje,stvarno ne zahtjevam i ne tražim ništa od njega al sam ipak mislila da će se malo promijenit i biti odrasliji i odgovorniji kad sazna da ćemo postati roditelji,al ne on po starom
i ja smatram da nismo zahtjevne,ni najmanje,stvarno ne zahtjevam i ne tražim ništa od njega al sam ipak mislila da će se malo promijenit i biti odrasliji i odgovorniji kad sazna da ćemo postati roditelji,al ne on po starom
a ja se ponadala da će moj sazrijeti kad sazna da ćemo postati roditelji :/ eh sad mi i ta nada pala u vodu... a moj je zaista razmažen jakooo baš sam najebala hahah ali je dobar samo eto više pažnje posvećuje igrici nego meni, ah ti muški
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

do prije sat vremena sam plakala sad se smijem ko luda, poludjeli mi hormoni 100% ću dobiti do jutra, i dragi kaže da su mi sise dobile na kilaži preko noći hahahah
do prije sat vremena sam plakala sad se smijem ko luda, poludjeli mi hormoni 100% ću dobiti do jutra, i dragi kaže da su mi sise dobile na kilaži preko noći hahahah
možda neces dobiti sutra
draga moja ,nema kod tebe M sljedećih 9 mj idi vadit betu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Najbolja mi je uzrečica kad se posvađamo oko takvih stvari kad mi kaže; ja sam takav, ne pokazujem svoje osječaje! Pa, hellooooo, ja sam ti žena! Najradije bi ga šakom onda!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji