Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    17. Prosinac 2014. 20:05

Pozdrav drage trudilice i trudnice... Trebala bi dobiti u nedjelju... malo sam si čudna zadnjih par dana, inače mi grudi u PMS-buknu 8-10 dana prije nego dobijem, a sada su počele 5-6 dana prije, ali nekako drugačije, ne   bole kao inače i imam osjećaj kao da su pod upalom, vrele.  boli me donji dio leđa za poludit, pokušavam se istegnut da mi se napravi onaj "krc" (kao onda će prestat boljeti) ali ne uspijevam. zadnjih dan dva me bole čak i cijela leđa, al to mislim da je zbog nezgodnog položaja sjedenja proteklih par dana na poslu.. i čini mi se da su mi svi mirisi (i smradovi  ) intenzivniji više nego inače... nekako sam se pomirila da ću i ovaj mjesec dobiti, ali neka nada uvijek postoji i neki "drugačiji" simptomi se pojavljuju... ali vjerovatno umišljeni kao i zadnjih par mjeseci 

• Breskvica4
    17. Prosinac 2014. 20:10

E da, i neku laganu bol imam u donjem dijelu trbuha... opet drugačiju nego prije nego trebam dobiti... nemam iscjedak, da bi povezala s nekom upalom ili s čim drugim...

mare27
    17. Prosinac 2014. 20:30

i ja smatram da nismo zahtjevne,ni najmanje,stvarno ne zahtjevam i ne tražim ništa od njega al sam ipak mislila da će se malo promijenit i biti odrasliji i odgovorniji kad sazna da ćemo postati roditelji,al ne on po starom

Pepita2109
    17. Prosinac 2014. 20:39

mare27

i ja smatram da nismo zahtjevne,ni najmanje,stvarno ne zahtjevam i ne tražim ništa od njega al sam ipak mislila da će se malo promijenit i biti odrasliji i odgovorniji kad sazna da ćemo postati roditelji,al ne on po starom

a ja se ponadala da će moj sazrijeti kad sazna da ćemo postati roditelji :/ eh sad mi i ta nada pala u vodu... a moj je zaista razmažen jakooo baš sam najebala hahah ali je dobar samo eto više pažnje posvećuje igrici nego meni, ah ti muški

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Prosinac 2014. 20:43

do prije sat vremena sam plakala sad se smijem ko luda, poludjeli mi hormoni 100% ću dobiti do jutra, i dragi kaže da su mi sise dobile na kilaži preko noći hahahah

Melly29
    17. Prosinac 2014. 21:25

Pepita21

do prije sat vremena sam plakala sad se smijem ko luda, poludjeli mi hormoni 100% ću dobiti do jutra, i dragi kaže da su mi sise dobile na kilaži preko noći hahahah

možda neces dobiti sutra

mare27
    18. Prosinac 2014. 07:07

Pepita21

draga moja ,nema kod tebe M sljedećih 9 mj idi vadit betu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Arria
    17. Prosinac 2014. 21:58

Najbolja mi je uzrečica kad se posvađamo oko takvih stvari kad mi kaže; ja sam takav, ne pokazujem svoje osječaje! Pa, hellooooo, ja sam ti žena! Najradije bi ga šakom onda! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI