curke ,sve vi koje ne očekujete M krajem ove god želim vam takve veeeelike pluseke da nemrete ni zamisliti ++++++++++++
Evo mee.vidjela sam srčeko kako kuca,ali je jos malo da dopler registrira.trudnoca napreduje,s 10 dana odstupanja po uzv mi je termin 10.8 a po kalendaru 30.7. I doktorica je rekla dok je god tako netrebam brinu bitno da je plod ziv i trudnoca napreduje.za svaki slucaj mi je otvorila bolovanje da lezim bar do 22.12 kada mi je kontrola i da pijem duphaston...
Hvala vam na podrsci,puno to znaci kad se osjecam nemocno i prestraseno pusaaa velika svima
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Nika HB da je sve tako, sad miruj ko što je dr rekla uz neku knjigu ili serije. Znam koliko je nekad teško strah zaokupiti pozitivnim stvarima.
Mare27 i ja želim da vam se sve pridružimo što prije u slatkim trudničkim mukama
Nekako slutim da su Bebinjo i Morena blizu objave
<3 2/2013 <3
Nika HB da je sve tako, sad miruj ko što je dr rekla uz neku knjigu ili serije. Znam koliko je nekad teško strah zaokupiti pozitivnim stvarima.
Mare27 i ja želim da vam se sve pridružimo što prije u slatkim trudničkim mukama
Nekako slutim da su Bebinjo i Morena blizu objave
<3 2/2013 <3
Drage nista od plusica ni kod mene prokrvarila sam hmm bila sam uvjerena jos sam I povracala u jutro jako cudno.A kako Sam vec rodila jedno mislila sam da vise znam :/ Tena zao mi je mila. Zelim vam srecu u ostvarivanju trudnoce I u njoj samoj
Jutros saam trebala kod ginekologa i budala zaboravila...
Moram do ljekarne po Ginko
Uglavnom jos uvijek nisam dobila... sad ce biti i treci mjesec... konstantno vidim neke simptome i svako jutro mi je muka, ali brzo prode...
Test nazalos jos do sada nije pokazao pozitivu tako da se ne nadam nesto exstra.
Mozda se prevarim
Sortiraj odgovore
Najstariji