Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    16. Prosinac 2014. 12:25

curke ,sve vi koje ne očekujete M krajem ove god  želim vam takve veeeelike pluseke da nemrete ni zamisliti ++++++++++++

nika9
    16. Prosinac 2014. 13:06

Evo mee.vidjela sam srčeko kako kuca,ali je jos malo da dopler registrira.trudnoca napreduje,s 10 dana odstupanja po uzv mi je termin 10.8 a po kalendaru 30.7. I doktorica je rekla dok je god tako netrebam brinu bitno da je plod ziv i trudnoca napreduje.za svaki slucaj mi je otvorila bolovanje da lezim  bar do 22.12 kada mi je kontrola i da pijem duphaston...
    Hvala vam na podrsci,puno to znaci kad se osjecam nemocno i prestraseno  pusaaa velika svima

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

StellaMaris
    16. Prosinac 2014. 13:53

Nika HB da je sve tako, sad miruj ko što je dr rekla uz neku knjigu ili serije. Znam koliko je nekad teško strah zaokupiti pozitivnim stvarima.
    Mare27 i ja želim da vam se sve pridružimo što prije u slatkim trudničkim mukama  
    Nekako slutim da su Bebinjo i Morena blizu objave 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    16. Prosinac 2014. 13:53

Nika HB da je sve tako, sad miruj ko što je dr rekla uz neku knjigu ili serije. Znam koliko je nekad teško strah zaokupiti pozitivnim stvarima.
    Mare27 i ja želim da vam se sve pridružimo što prije u slatkim trudničkim mukama  
    Nekako slutim da su Bebinjo i Morena blizu objave 

<3 2/2013 <3

• morena317
    16. Prosinac 2014. 14:53

Drage nista od plusica ni kod  mene prokrvarila sam hmm bila sam uvjerena jos sam I povracala u jutro jako cudno.A kako Sam vec rodila jedno mislila sam da vise znam :/ Tena zao mi je mila. Zelim vam srecu u ostvarivanju trudnoce I u njoj samoj

• mama@
    16. Prosinac 2014. 14:55

Jutros saam trebala kod ginekologa i budala zaboravila... 
    Moram do ljekarne po Ginko 
    Uglavnom jos uvijek nisam dobila... sad ce biti i treci mjesec... konstantno vidim neke simptome i svako jutro mi je muka, ali brzo prode...
    Test nazalos jos do sada nije pokazao pozitivu tako da se ne nadam nesto exstra.
    Mozda se prevarim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.