Pozdrav cure, sretno vam sa rezultatima testa, iskreno se nadam da ce biti super pozitivni. Ja trebam dobiti M sljedeće sedmice i prilično sam sigurna da ni ovog mjeseca nema posljedica našeg truda. Ovo ce biti 5. ciklus kako pokušavamo. Znam da cu dobiti M jer inace imam jako neobične simptome PMS-a (želja za slatkisima kasno navečer, nenormalna histeričnost, ceste promjene raspoloženja u jako kratkom vremenskom roku i sl) a sada su svi ti simpotmi jako izrazeni. Sljedeći mjesec ću potrefiti samo dio plodnih dana, jer idem u moje voljeno Sarajevo pa ni tad ne ocekujem nista specijalno, ali sam sigurna da ce biti kada i kako je sudjeno. Moramo biti pozitivni, zar ne? Veliki pozdrav drage moje dame
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
cureee ja jutros imala roskasti nekakav iscjedak..sada svijetlo smeđi..bojim se da nisam prokrvarila...zvala sam doktoricu rekla mi da danas dođem a tribala sam tek u22.12.
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
imam jedno pitanje... prošla mi je vještica i imam osjećaj kao da su mi jajnici kao loptice jako ih osjećam jeli to normalno ili? malo me strah u četvrtak idem na uzv,pa me zanima dali je kojoj tako bilo
Czre drage..mislim da ništa od mojeg plusića...ovo jako krvari i mislim da je uranjena menga :( Drugima svima sretnoo i držim fige <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, bas mi je zao, ali bit ce uskoro, mozda vec naredni mjesec.
Mare, ja ti nemam bas iskustva sa uvecanim jajnicima, ali moja najbolja prijateljica da. Njoj su oduvijek uvecani prije i poslije ciklusa, toliko da ona kaze da ih skoro pa moze opipati i nikada nije imala nikakvih problema. Sada je u 3. mjesecu trudnoće :)
Nika, iskreno se nadam da nije nista alarmantno. Koliko znam normalno je da ti dr. kaze da dodjes cim prije, ukoliko ima ikakvih odstupanja od normalne trudnoce.
Sretno, mislim na tebe, javi nam plizz kako si. Imas veliki zagrljaj od mene
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Evo već kasni 8 dana...povremeno me zaboli u donjem dijelu trbuha ali još nisam dobila! Sutra kupujem testić (ponovo) pa ću vidjeti! Držite fige da bude plusić ili dvije crte...sve zavisi od testa kojeg kupim!
Nika uz tebe smo...javi što ti je dr rekla, šaljem puno poljubaca
<3 2/2013 <3
Tena bit će plusić sljedeći mjesec, i meni je prošli M došla 4-5 dana ranije, baš me bila iznenadila, grrr...
Morena317 i bebinjo brzo po testić
Moji plodni dani su u tijeku, mi smo u akciji... tamo oko NG ćemo vidjeti ima li lijepih vijesti
Koliko sam pohvatala dosta vas ne očekuje M oko Božića...držim fige svima
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji