Dan...meni menga treba doći 18.-19. a danas sam prokrvarila par kapi i ništa više...nada još postoji da neću dobiti a test ću raditi ovaj vikend pa ću vidjeti. Držite fige da bude pozitivan i da se gospa ne pojavi :) pusee
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, implantacijsko krvarenje mozda? Koji mjesec pokusavanja? Vidim da je mnogima ovo zimsko razdoblje pogodno :)
Tena kod mene je jako slicno,dali imas jos ikakvih simptoma... Gotovo sam sigurna da sam trudna samo me to krvarenje iznenadilo mislim da je jos rano za pozitivan ali uradit cu sutra sa prvom jutarnjom..Da, zima pogoduje plusicima ocito :D
znam da je implantacijsko vecinom par kapljica i vise onako roskaste boje... bar tako kazu, ja jos nisam bila trudna nijednom tako da neznam iz vlastitog iskustva. u svakom slucaju, zelim vam svima plusice :*
a mozda ga jednom ugledam i ja
Simptomi..hmmm...nikakve mučnine ali mi recimo kava skuhana užasno smrci..što nikad nije...sve šumeće mi ne paše ali Bog zna..možda i umišljam...nadam se da jesam i želim to svim srecm...kaže dragi da sam se malo udebljala i sise su mi jako osjetljive...ne znam...kažem javit ću kao se za tri četiri dana ne pojavi...mislim..sada sam vidjela da malo krvarim ali znama jka svoje cikluse..kad počne to se zna..počne jako i bude baš krv..crveno ful..a sad je to kaj ti veliš..rozkasto...jedino kaj me zbunjuje kaj nemam mučnine a zadnja mi je menga počela 15.11. sad bi već trebalo doći do mučnina, kaj ne?? O.o
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena mucnine nisu pravilo,ja ih u prvoj trud nisam imala :) ...Sretno!
Teno ni ja nisam imala mučnina, jedino tamo u 5 i 6 tjednu kada bi se vozila u autu i kada bi grijanje bilo ful pojačano i nema zraka! Sutra nam je 11 tjedana i nemam apsolutno nikakvih simptoma. Ni mučnine ni osjetljive grudi, ništa, kao da nisam trudna!
pozz..ja isto nisam imala mučnine...samo sam jako bila osjetljiva na mirise..sve mi je trostruko jače smrdilo :p a grudi su bile ko tempirane bombe :) eto ako sam kome pomogla...
mitakc02
Sortiraj odgovore
Najstariji