Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    14. Prosinac 2014. 22:18

Curke moje ovako, ja sam sad bila piškila, to nije bitno negoo, pojavio mi se iscjedak proziraaaan i obilan, rastezljiv,obrišem se i još uvijek ga ima.. nema nikakav miris je li moguće da mi je ovulacija tek sad  zbunjena sam totalnoo..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lilianaa
    14. Prosinac 2014. 23:28

Nije me dugo bilo na ovim stranicama, malo navratih pa citah te vidjeh i obradovah se; mare27 tako mi je drago, cestitam ti od srca, zelim ti super trudnocu i jos bolji porod ja sam jos u iscekivanju plusica, na zalost, no vidjet cemo... trudilicama lijep pozdrav i vise srece od narednog ciklusa. Moja borba traje oko pola godine ali nema odustajanja. Lijep pozdrav svima

lilianaa
    14. Prosinac 2014. 23:29

P.S. Pepita21, da, vjerojatno ovulacija, bacaj se na posao

• morena317
    15. Prosinac 2014. 03:40

Pozdrav drage moje opet sam tu bolovi I mucnine su se nastavile,zile na grudima su mi postale izrazajnije iako dojim 17mj sad se primjeti a dobila sam oskudnu mengu...Poludicu od brige ako itko zna ista o tome?

kosee
    15. Prosinac 2014. 10:40

Pepita, žao mi je zbog minusa, kakvi su ti inače cikusi? Nadam se da će ti ginekolog dati neke odgovore.

morena, mogla bi ti napraviti testić pa da si sigurna?

Ja bila u Beču za vikend, plodni dani su mi vjerojatno prošli jer je temperatura narasla, a i grudi već lagano osjećam. Mengu očekujem za Badnjak-Božić pa iako pokušavam ne misliti o ničemu ovaj mjesec, nekako si maštam o jednom lijepom poklonu za mene i muža

Svim trudilicama puno sreće i vibram za plusiće!

NMareN
    15. Prosinac 2014. 11:01

Curke evo i mene, vidjela sam da ima novih plusića i neizmjerno mi je drago zboga toga , iskrene čestitke mare27 i nika, novim curkama želim dobrodošlicu u našu maluveliku obitelj . Eto naši pd su završili i sad smo u iščekivanju hoće li ili neće, ne očekujemo gospodičnuM za Božić, još duuugo cemo cekati,vidjeti cemo,nadamo se plusicu....

Ja to mogu, ja to hoću....

• morena317
    15. Prosinac 2014. 12:01

Hocu drage danas opet radim test men je stala skroz pa cu vam javit...nitko nije imao slicno iskustvo? Zelim vam srecu s bebacima,veliki pozz javit cu vam sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.