Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    12. Prosinac 2014. 18:19

Nakpn svih ovih mogucih imanja vjestice, nemanja, pluseva , minusa i ja se narucila.kod gin.... Sad bi MM rekao...bilo je i vrijeme.... 
    Uglavnom. Idem u utorak ujutro pa cu valjda.nesto vise znati

mare27
    12. Prosinac 2014. 18:22

sretno mama2,vrati nam se sa nekom dobrom viješću

• mama@
    12. Prosinac 2014. 18:27

Valja se meni baciti na posao do utorka hahahaha

StellaMaris
    12. Prosinac 2014. 19:24

Pepita ajooooj...draga baš mi žao, sad nek dođe ta glupa vještica pa da opet nesmetano krenete u akciju 
    Bebinjo ti kao naša Pepita, svi simptomi su tu, kasni dosta a nigdje plusa...nadam se da će se napokon pokazati sad, možeš odmah napraviti test ako ti kasni
    mama2 sretno kod doktora, vjerujem da će sve biti OK

Ja bi se nadovezala na ovo kašnjenje i simptome, malo je offtopic pa ne zamjerite...
    Kad smo krenuli raditi na prvoj bebi odmah prvi mjesec ja sam imala sve simptome, mučnine, vrtoglavice, grudi otekle, lagana temperatura...ma sve kao da sam 100% trudna...i menstruacija kasni. napravim test i prije nego je trebala doći jer sam bila uvjerena da se primilo, ono minus, pa napravim test 2. dan kašnjenja opet minus, pa 5. dan kašnjenja i dalje bio debeli minus. Čak išla vadit betu, beta negativna. Naručim se kod gin. kaže ona men da je sve u redu i da ću uskoro procuriti. Nakon dva dana dođe M (kasnila je više od 10 dana)...Užasno obilna i bolna, krvarenje trajalo 9 dana. Napokon kad je prestala mi opet krenemo u akciju ali kako smo se mjesec prije prerano ponadali, pomirim se s tim da ipak to ne ide iz prve i da se moramo i dalje puno voljeti i još više truditi...taj mjesec niti jedan simptom nisam imala, osim užasno bolnih grudi od 15. dana ciklusa, ali to mi se prije znalo događati, tek kad mi je zakasnila 2 dana ja slučajno skužim da sam već trebala dobiti...pogledam u kalendar i još se mislim oću li kupiti test i opet bacati novce...kupim najjeftiniji, pričekam jutro (netipično za mene) kad ono druga crtica se pojavila u roku od 5 sek...totalni šok. 
    I evo ta druga crtica danas ima 22 mj. Baš bi bilo lijepo kad bi sad dobio društvo za igru 

Mare 27 Kako si ti, ima li kakvih simptoma?

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    12. Prosinac 2014. 20:57

StellaMaris samo neka dođe više čekam ju sada raširenih ruku jer me rasturaju jajnici 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    12. Prosinac 2014. 20:59

Drage moje cure, samo da vas brzinski pozdravim, pozelim dobrodoslicu novim kolacicima i srecu svima, da ubrzo ugledamo plusice mi koje ih iscekuemo  a puno zdravlja i strpljenja curama koje iscekuju svoje mrvice.
    Breskvice, nema nikakvog pravila kad trebas raditi detaljne pretrage. To ovisi o tebi i tvom partneru, mada doktori tvrde da je 12 mjeseci truda normalan period.

Mare27, Nika kako ste mi? Mare27, si bila kod dr?
    Stella, veliki ljubac za tebe, hvala ti na odgovoru na moj jucerasnji post. Ja sam se nafilovala pozitivnom energijom, iako ovaj mjesec zaista ocekujem M, jer imam osjecaj da nije upalilo..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.