Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    12. Prosinac 2014. 10:47

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ŠALJEM VIBRICE...I JEDVA ČEKAM

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Tonka33
    12. Prosinac 2014. 11:10

Drage trudilice upravo cekamo svoj treci aih postupak (inseminacije),nervozna sam i s osjecajem da ni ovaj put nece bit uspjesno :( odlucili smo nakon ovog napravit pauzu od par mjeseci a onda se psihicki i fizicki pripremit za ivf!najgore mi je sto ne znamo oravi uzrok neuspjeha,nakon dvi godine od spontanog (ostaka trudna prirodnim putem nakon 2-3 ciklusa) nikako da se primi!muzev nalaz je odlican,nemamo tako puno godina,ja imam samo blago povisen androstendion,ali nece pa nece!i onda ti budi opusten i neopterecen!

Bebach22
    12. Prosinac 2014. 11:17

Drage cure,evo ja bila kod ginekologa,išla po uputnicu,i usput mu rekla da povraćam.na sta je on rekao da u ponedjeljak hitno idem vadit krv jer nije normalno u 12.tj trudnoće povraćati i da nešto nije u redu?!???! Ima neka nekih iskustava?ja sam čula mnogo cura da su povraćale cijelu trudnoću...

StellaMaris
    12. Prosinac 2014. 14:12

Bebach ne brini nista, ja znam trudnice koje su povracale do 6-tog mjeseca, pa i do kraja, neke toliko da su i u bolnici zavrsile, a ja sam povracala do 16 tjedana, doktor se nije previše zabrinjavao

Tonka želim ti svu sreću u postupku i ne gubi nadu nikad.

Morena sretno i javi nam rezultat testa

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.