Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    12. Prosinac 2014. 08:13

Breskvice pozdrav, bit će kad se najmanje budeš nadala...Relax...vidim napisala si da pratiš plodne dane...nije valjda da se samo tada trudiš...

Stella znam draga da bi doktorica vidila ali sam negdi pročitala da uz materičnu može biti i vanmaterična...ma vidiš da sam pobenavila..neću više čitat internet,samo sebi zadajem nepotrebne brige umjesto da uživam....

Dita i Pepita su kao ja...TRUDNEEE----cure imate testova od 15 kn na više..i pokazuju jednako...RADITEEE TEEEST.. kad vaše postove čitam kao da moje čitam...

Morena držim fige....

ARRIA,LUKI, ALMS, MAMA2  i sveeeeeeee druge cure...nisam nijednu zaboravila nego vam nemogu nickove upamtiti hahahaha....šaljem vam velike puse

Breskvica4
    12. Prosinac 2014. 18:24

Ma trudimo se mi i za plodnih i neplodnih i svih drugih dana... :) ma bit će.. samo treba strpljenja! :*

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

• Mare117
    12. Prosinac 2014. 08:23

eto curke cistitam svima na + :D
    a drugima držim fige da uspije
    kod mene ništa i dalje........... :/

LuKi5
    12. Prosinac 2014. 08:24

Nika puse I tebi I bebici  Bez brige, da je u pitanju vanmaternicna vec bi to znala. Znam da je strah prisutan I da ce biti cijelu trudnocu briga I zabrinutost da je to jednostavno tako. Majcinski instinkti rade I onda se javi tisucu pitanja. Pokusaj izbjegavat price s interneta jer postoji brdo slicnih simptoma za razlicita stanja. Bas se mislim da sam ranije saznala za trudnocu da bi izludila od brige koliko sam ludila u tih 4 mj. koliko mi je bilo ostalo. Pa stalno strah prije svakog pregleda sto ce doktorica reci, je li sve u redu. I onda mi je zena lijepo rekla da se opustim. :) Draga, misli pozitivno. Sve smo tu uz tebe 

nika9
    12. Prosinac 2014. 08:40

LuKi

Nika puse I tebi I bebici  Bez brige, da je u pitanju vanmaternicna vec bi to znala. Znam da je strah prisutan I da ce biti cijelu trudnocu briga I zabrinutost da je to jednostavno tako. Majcinski instinkti rade I onda se javi tisucu pitanja. Pokusaj izbjegavat price s interneta jer postoji brdo slicnih simptoma za razlicita stanja. Bas se mislim da sam ranije saznala za trudnocu da bi izludila od brige koliko sam ludila u tih 4 mj. koliko mi je bilo ostalo. Pa stalno strah prije svakog pregleda sto ce doktorica reci, je li sve u redu. I onda mi je zena lijepo rekla da se opustim. :) Draga, misli pozitivno. Sve smo tu uz tebe 

Baš tako kada misliš e trudna sam,uživat ću..javi se sto briga o upitnika...to je tako dok ne zatrudniš brine te to,kad zatrudniš brineš oće sve biti u redu,kad rodiš brineš oće li zakašljat...to je MAJKAAA

14.06.2014. L ♥

nika9
    12. Prosinac 2014. 10:47

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ŠALJEM VIBRICE...I JEDVA ČEKAM

Tonka33
    12. Prosinac 2014. 11:10

Drage trudilice upravo cekamo svoj treci aih postupak (inseminacije),nervozna sam i s osjecajem da ni ovaj put nece bit uspjesno :( odlucili smo nakon ovog napravit pauzu od par mjeseci a onda se psihicki i fizicki pripremit za ivf!najgore mi je sto ne znamo oravi uzrok neuspjeha,nakon dvi godine od spontanog (ostaka trudna prirodnim putem nakon 2-3 ciklusa) nikako da se primi!muzev nalaz je odlican,nemamo tako puno godina,ja imam samo blago povisen androstendion,ali nece pa nece!i onda ti budi opusten i neopterecen!

Bebach22
    12. Prosinac 2014. 11:17

Drage cure,evo ja bila kod ginekologa,išla po uputnicu,i usput mu rekla da povraćam.na sta je on rekao da u ponedjeljak hitno idem vadit krv jer nije normalno u 12.tj trudnoće povraćati i da nešto nije u redu?!???! Ima neka nekih iskustava?ja sam čula mnogo cura da su povraćale cijelu trudnoću...

renata6
    12. Prosinac 2014. 11:45

Bebach22

Drage cure,evo ja bila kod ginekologa,išla po uputnicu,i usput mu rekla da povraćam.na sta je on rekao da u ponedjeljak hitno idem vadit krv jer nije normalno u 12.tj trudnoće povraćati i da nešto nije u redu?!???! Ima neka nekih iskustava?ja sam čula mnogo cura da su povraćale cijelu trudnoću…

Ma ništa ne brini, ideš vaditi krv zato da ti pregleda da nisi slučajno anemična i da ti pogleda kako stojiš s vitaminima, jer se povraćanjem gubi jako puno toga i naravno da treba na vrijeme vidjeti što gubiš da ti može to dati. Ništa zabrinjavajuće, da ima žena koje tako loše podnose trudnoću ali vade krv čisto da im se zna dati ono što gube povraćanjem.

nika9
    12. Prosinac 2014. 12:21

Bebach22

Drage cure,evo ja bila kod ginekologa,išla po uputnicu,i usput mu rekla da povraćam.na sta je on rekao da u ponedjeljak hitno idem vadit krv jer nije normalno u 12.tj trudnoće povraćati i da nešto nije u redu?!???! Ima neka nekih iskustava?ja sam čula mnogo cura da su povraćale cijelu trudnoću…

ja sam u prvoj trudnoći bila ajmeeeee...neznam točno do kada sam povraćala ali dugo je to trajalo...zato ne brini...a bolje je da vadiš nalaze,šta je sigurno,sigurno je...a možda imaš virozu pa povraćaš možda uopće nije od trudnoće(bubam ali šta znaš)...no sikiriki

TONKA samo hrabro...misli samo na rezultat svega da ćeš svoju bebu držati onda smo spremni sve podnijet stoječki....

LuKi5
    12. Prosinac 2014. 16:07

Bebach22

Draga, ne brini. Rekle su ti ostale cure sve. Ja sam ti pred kraj trudnoce isto imala mucnine. Doduse ne onako jake kao pocetne, ali su bile prisutne. Povracala sam u 5. Mj. trudnoce I sve je bilo ok. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI