Pozdrav da se javim sa sretnim vijestima mi smo svoju bebicu uspijeli od prve . Zadnja menstruacija 16.12.2019. ❤️Puno sreće svima!
Poz evo meni kasni 1 dan danas uradila test oko podne i negativan ,no pojavio se neki kremasti icjedak ,molim pomoc dal se jos kome tak dogodilo?
Poz svima
Evo imam pitanje u vezi lh trakica,menstruaciju trebam dobit za 2 dana ,no danas mi dosle sa E baya lh trakice i reko idem vidjet kaj ce pokazati i ujuTro oko 11h 2 crtice i sad oko 18h 2 crtice ,molim pomoc ovulaciju nemam jer mi treba doc sta bi to znacilo??
I kod mene je isto tako bilo 2 tamne crtice da bi dobila za 4 dana menst,samo kod mene je situacija da nemam bas redovne menst.
Drage mame,
Majka sam dvoje djece,, sada imaju 21 i 15 godina a meni je 42 god.
Zelim još jedno dijete ali strah od neuspijeha i zdrastvenih problema zena u moj dobi me jako zabrinjava.
Molim mame koje imaju iskustva da podjele svoja iskustva
Hvala unaprijed
Klarissa
Djevojke, može li mi netko reći koliki progesteron treba biti za trudnoću?
Moj je 46,78...znam da za trudnoću, tj. začeće treba biti visok, ali ne znam koliko otprilike?

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Buy oxycontin online
Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit/credit card , bitcoins or paypal and get discreet next day delivery.
Order now
Uses
This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been regularly taking opioids.
Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
Buy oxycodone online
buy oxycontin online pharmacy
buy legal oxycontin online
buy legal oxycontin online
buy oxycontin online uk
buy generic oxycontin online
buy oxycontin online safe
buy oxycontin
buy oxycontin 30mg online
Lijep pozdrav svima
Moj problem počinje ovako
U braku smo godinu i pol imam 27god, zelimo bebu ja imam neredovite cikluse, dobila sam duphaston pijem od 16do 26 dana ciklusa, a moj suprug je radio spermiogram koji je pokazao aktivnost 15posto spermij, rekli su da pijemo vitamine i ja i on, pa on ponoviti nakon 3 mj. Dali je netko od vas imao slicnu situaciju da je uspio bez umjetne oplodnje , moja ginekologica predlaže da uzimam klomid ali da s tim treba paziti. Nova sam ovdje na forumu, hvala svima na razumijevanju i savjetima ako ih bude. 😊
Lijep pozdrav svima
Moj problem počinje ovako
U braku smo godinu i pol imam 27god, zelimo bebu ja imam neredovite cikluse, dobila sam duphaston pijem od 16do 26 dana ciklusa, a moj suprug je radio spermiogram koji je pokazao aktivnost 15posto spermij, rekli su da pijemo vitamine i ja i on, pa on ponoviti nakon 3 mj. Dali je netko od vas imao slicnu situaciju da je uspio bez umjetne oplodnje , moja ginekologica predlaže da uzimam klomid ali da s tim treba paziti. Nova sam ovdje na forumu, hvala svima na razumijevanju i savjetima ako ih bude. 😊
Draga,prebaci se na lh trakice,tamo su cure aktivnije🥰🥰

Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Zdravo drage zenice,
ovdje sam nova. Naime moj muz i ja radimo na bebi vec 4-5mjeseci. Prije 5 mjeseci smo oboje bili na detaljnim pregledima i kod oboje je sve u redu. Od pocetka koristim testove za ovulaciju, ali ovaj mjesec mi se ponasaju cudno, sve vrijeme su mi pozitivni evo vec negdje 7-8 dana za redom. Pomislila sam mozda sam trudna pa je zato tako, uradim test za trudnocu kad ono nista. Zanima me da li je neka od vas imala slicnu situaciju? 🤔
Zdravo drage zenice,
ovdje sam nova. Naime moj muz i ja radimo na bebi vec 4-5mjeseci. Prije 5 mjeseci smo oboje bili na detaljnim pregledima i kod oboje je sve u redu. Od pocetka koristim testove za ovulaciju, ali ovaj mjesec mi se ponasaju cudno, sve vrijeme su mi pozitivni evo vec negdje 7-8 dana za redom. Pomislila sam mozda sam trudna pa je zato tako, uradim test za trudnocu kad ono nista. Zanima me da li je neka od vas imala slicnu situaciju? 🤔
Hej,ova tema vec dugo nije aktivna. Posto vidim da koristis trakice,slobodno nam se pridruzi na temi Lovci na ovulacije a.k.a. LH trakice 6.dio pa cemo pokusat rijesit tvoj problemcic 😁🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji