Babylove ova dijagnoza ne zvuci mi na dobro.jel to radio sad prvi spermiogram?mm kad je radio 1.put dijagnoza je
bila asthenoteratozoospermia 2.put asthenozoospermia 3.put normozoospermia i svaki iduci nalaz mu je bio odlican,svaka 3mj je iso ponavljat,to je bilo jedino kod nas za sta su mislili da je problem ali se brzo sredilo i svejedno jos nista
Idemo svi na temu Tko planira i radi na bebi - nastavak. Ova nam se sporo ucitava.
Kreirala sam novu temu, molim vas da tamo nastavimo sve daljnje price, i da i tamo objavljujemo mnogo plusica kao i ovdje :)
Cure, nemojte piti ketonale oni navodno mogu poticati neplodnost. Samo sam vam htjela reci, ja sam od prijateljice dobila iz Jeruzalema molitvu, meni je pomogla, vidi se 🤗👼 ako koja zeli napisat cu je.
Pazite se tih bioenergicara i travara i to slicno, puno toga vam moze uciniti samo lose. Cuvajte se
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mina mi smo ti sve presle na podforum istog naziva tko planira i radi na bebi - nastavak, jer je ovdje sporo ucitavalo pa mozda da nam tamo posalje mene bas zanima ta tvoja molitva.
Zdravo ženicemja sam malo odsutna bila ali evp reko da se javim,da kazem da smo dobro usli smo u 7 mjesec :)....doktor kaze da cemo dobiti jos jednu čupu :) <3.....Želim ostalim aBd da dočekaju+ i da juzivaju maximalono :) ljubimo vas nas dvije <3 :)
Evo i mene 😊 idemo pokusaj iz druge hehe.😊.Nadam se da menga nece doc ovaj mj al saznat cu skoro 6.-7.7
Pozdrav curke! Nova sam ovdje..
Prosli mjesec smo poceli raditi na bebici, ima li nas još koje ne čekamo vjesticu?
🧔39
👧31
Pozdrav! Tko mi moze objasniti o tim Lh trakicama.u kojem slucaju pokazuju trudnocu?
Ja sam oko 11h mjerila-pozitivan i bezveze idem oko 15h-negativan(slaba crtica).
Meni je ovulacija trebala proci i radili smo na trudnoci,ali sam bila kod ginica i kaze kako nije siguran da je ovulacija prosla..onda me zbunio pa sam uzela te trakice🤷♀️
Drage žene javljam se nakon duuugo vremena Možda me se netko i sjeca.Naime pokusavala sam oko godinu dana ostati T nije islo.Isla sam gledat krvnu grupu utvrdjena su mi antitijela..nakon tog testa u 6mj 2016 u 9mj ostajem T.U 2mj T pa do 9mj sam si davala heparin inekcije.Prije samog poroda utvrdjeno zgrusavanje krvi.Rodila carskim.Sve je ok imam malog frajera od 2god i 6mj.Ja pijem tablete koje sprijecavaju zgrusavanje.Nakon poroda sam imala trombozu.
ek
I da pratila sam ovulaciju sa clearblue od drugog puta s tim ostala T Sretno
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji