Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    26. Veljača 2018. 10:38

Grizli

Cure koje cekaju M pocetkom 3.mj kako ste?
    Meni se apetit vratio u normalnu, hvala Bogu jer sam vec pocela biti zabrinuta za nas frizider. Grudi su mi kao se vratile u normalu, al su i dalje bolne na dodir. Bolovi lagani dole isto kao da cu uskoro dobiti M a imam jos najmanje 4 dana do. Ne pere me vise cudan osjecaj. Umorna jesam, piskim cesto, nista mi se ne da, muza sam jucer skoro ubila sa loncem jer me izivcirao nemam pojma zasto al dobro. E dal vi imate pred M bijeli iscjedak bez mirisa?

Hej grizli, ja ne znam sto reci jer sam u istoj kasi. Hehe mislim imam bijeli iscjedak trenutno a kasni mi 2 dana s tim da ja ne radim na bebacu zbog carskog koji sam imala prije god i 3mjeseca. Rekli su mi minimalno da 2god pazim da ne zatrudnim opet. I u prosloj trudnoci imala sam bijeli iscjedak pred mengu i samo se nastavio. Pogotovo pred kraj trudnoce. Tako da ne znam sto reci. Mislim da je to sve individualno. 

Petraaa
    26. Veljača 2018. 10:46

Grizli

Cure koje cekaju M pocetkom 3.mj kako ste?
    Meni se apetit vratio u normalnu, hvala Bogu jer sam vec pocela biti zabrinuta za nas frizider. Grudi su mi kao se vratile u normalu, al su i dalje bolne na dodir. Bolovi lagani dole isto kao da cu uskoro dobiti M a imam jos najmanje 4 dana do. Ne pere me vise cudan osjecaj. Umorna jesam, piskim cesto, nista mi se ne da, muza sam jucer skoro ubila sa loncem jer me izivcirao nemam pojma zasto al dobro. E dal vi imate pred M bijeli iscjedak bez mirisa?

Apetit je tu ali uvijek imam povecan apetit tako da po tome sam uvijek trudna 😆 iscjedak blijedo blijedo zuckasti bez mirisa kao i uvijek od O do M, grudi jucer postale malo osjetljive i lagano bolne na dodir ali nista neizdrzivo, ne piskim cesto i nemam nikakve bolove dolje, M treba (ne)doci za 5-6 dana, 8dpo mi je danas, pijem Duphastone a sudeci po ovim nesimptomima vjerojatno cu se opet ovaj mjesec druzit s gdicom M...😣

DeeSB
    26. Veljača 2018. 12:41

Moja je dosla jucer..nakon 4, 5 dana kasnjenja 😕
    Ovaj ciklus preskacemo a slijedeci kolomifeni, foliklometrija i nadanje da ce MM biti doma kad bude trebalo...valjda ce se jednom posloziti kako treba 🤔

L 💛

• dulcinela
    26. Veljača 2018. 15:31

Inna, cestitam na pozitivnom testu! Divna vijest za pocetak tjedna. Koliko vam je dugo trebalo?
    Nopobo, ne znam stvarno zasto ta sukrvica..ali super da se smanjila, da ne brines jako. Citala sam da to moze biti i za vrijeme ovulacije, ne samo pred mengu. Cekamo zajedno, na istom smo skoro.
    Grizli, ipak mislim da ti jos uvijek imas velike sanse. Taj bijeli iscjedak je isto jedan od znakova trudnoce. Imala sam ga i sama cijelu trudnocu, ali moj je jos cak bio svijetlozuckast.
    Cure, ja sam na 7dpo. Grudi uvijek isto, malo bolne na dodir, osjetljive bradavice. Puno piskim, ali i pijem te cajeve tako da ne mogu reci da bi mogao biti znak. Jedina razlika od prosla dva ciklusa mi je neka tupa bol, vise nelagoda u donjem dijelu ledja i pretproslu noc su me probudile probavne smetnje, pola noci sam bila budna i tresla me kao neka groznica...Drugo nista ne primjecujem i ne znam sta ocekivati. Vidjet cemo.

• dulcinela
    26. Veljača 2018. 15:33

DeeSB, zao mi je zbog menge. Samo pozitivno, doci ce i taj zeljno ocekivani plusic.

• inna7
    26. Veljača 2018. 16:31

dulcinela

Inna, cestitam na pozitivnom testu! Divna vijest za pocetak tjedna. Koliko vam je dugo trebalo?
    Nopobo, ne znam stvarno zasto ta sukrvica..ali super da se smanjila, da ne brines jako. Citala sam da to moze biti i za vrijeme ovulacije, ne samo pred mengu. Cekamo zajedno, na istom smo skoro.
    Grizli, ipak mislim da ti jos uvijek imas velike sanse. Taj bijeli iscjedak je isto jedan od znakova trudnoce. Imala sam ga i sama cijelu trudnocu, ali moj je jos cak bio svijetlozuckast.
    Cure, ja sam na 7dpo. Grudi uvijek isto, malo bolne na dodir, osjetljive bradavice. Puno piskim, ali i pijem te cajeve tako da ne mogu reci da bi mogao biti znak. Jedina razlika od prosla dva ciklusa mi je neka tupa bol, vise nelagoda u donjem dijelu ledja i pretproslu noc su me probudile probavne smetnje, pola noci sam bila budna i tresla me kao neka groznica…Drugo nista ne primjecujem i ne znam sta ocekivati. Vidjet cemo.

hvala tii😗😗😗 prosli mj smo krenuli i odlucili da hocemo bebu..al je menga dosla 30.01.. a sad mi kasni i napravila test i nadam se da je to to..hehe😁😁

mono1111
    26. Veljača 2018. 23:42

Cure,
    Hvala na cestitkama ! Nisam se prije stigla javiti, bas mi je svaki dan popunjen. Dobro smo, djevojcica je jucer preseljena na poluintenzivnu, sto je korak naprijed..pala je nesto na kilazi I dns je izvagana I ima 1770 g. Jako je zivahna !
    Ja sam ok, svakim danom sve bolje I bolje, I dalje me boli rez ali ok...nesto sam se prehladila ali valjda nije nista strasno.
    Izdajam se svaka 3 h I nosim malenoj...
    Nadam se da ce se sve ovako nastaviti kao I do sada I da ce ici u dobrom smjeru !
    Teta,
    Nisam zabb na tebe ! Javiti cu ti se, nikako da ti natipkam, svaki dan mi je popunjen do kraja ! Jako sam umorna, jos me ova prehlada muci.
    Sutra smo tocno 34 tjedan !
    Djevojcica bi trebala izaci van sa minimalno 36 tjedna I minimalno 2200 g..naravno, sve ovisi I o razvoju I napretku !
    Sretno cure I samo hrabro dalje !❤

light
    27. Veljača 2018. 01:05

Pozdrav svima, nisam se dugo javljala, vidim da ima puno novih trudilica.
    Prije svega zelim cestitati Mono koja je uvijek tu za sva pitanja i podrsku. Prekrasne vijesti! Cestitam i svim drugim buducim mama koje su mi promakle na prethodnim stranicama.
    Nakon 2 i pol godine pokusaja i jednog spontanog mi smo usli u 13ti tjedan i za sada je sve u redu ali zbog prethodnog spontanog doma smo na cuvanju. Ono sto zelim s vama svima podijeliti je da sam nakon svih mogucih terapija i pretraga i doktora koji nisu marili za mene i nisu imali sluha ( dr. Šprem-Petrova) kad sam govorila da mi duphastone nece rijesiti problem (uz njega mi je menstruacija bila preoskudna, endometrij kao da se nije dovoljno cistio ) na svoju ruku sam prestala piti sve moguce terapije. Nakon par mjeseci iako je menstruacija dolazila kada je njoj to pasalo i unatoc PCOS moj plusic se pokazao kada sam se tome najmanje nadala i da nismo posebno radili na tome. Znam da moge zenice ovdje imaju ozbiljnijih poteskoca koje zahtjevaju strucni nadzor i medicinske postupke ali ono sto zelim reci je i da slusate sebe i svoje tijelo i postupate u skladu s time. Tu i tamo sam nakon predtanka terapije  pila zenski caj (kad bih se sjetila skuhati ga) koji se moze kupiti na trznici ili na standu u sklopu nekih trgovackih centara, da li je pomogao ne znam ali mozda nekome moze pomoci.
    Sretno svima, citam vas i pratim i dalje i svima zelim mnogo srece da sto prije ugledaju toliko ocekivani plusic!

• nova62
    27. Veljača 2018. 06:48

I like her in what she does.

จีคลับคาสิโน

mono1111
    27. Veljača 2018. 07:00

light

Pozdrav svima, nisam se dugo javljala, vidim da ima puno novih trudilica.
    Prije svega zelim cestitati Mono koja je uvijek tu za sva pitanja i podrsku. Prekrasne vijesti! Cestitam i svim drugim buducim mama koje su mi promakle na prethodnim stranicama.
    Nakon 2 i pol godine pokusaja i jednog spontanog mi smo usli u 13ti tjedan i za sada je sve u redu ali zbog prethodnog spontanog doma smo na cuvanju. Ono sto zelim s vama svima podijeliti je da sam nakon svih mogucih terapija i pretraga i doktora koji nisu marili za mene i nisu imali sluha ( dr. Šprem-Petrova) kad sam govorila da mi duphastone nece rijesiti problem (uz njega mi je menstruacija bila preoskudna, endometrij kao da se nije dovoljno cistio ) na svoju ruku sam prestala piti sve moguce terapije. Nakon par mjeseci iako je menstruacija dolazila kada je njoj to pasalo i unatoc PCOS moj plusic se pokazao kada sam se tome najmanje nadala i da nismo posebno radili na tome. Znam da moge zenice ovdje imaju ozbiljnijih poteskoca koje zahtjevaju strucni nadzor i medicinske postupke ali ono sto zelim reci je i da slusate sebe i svoje tijelo i postupate u skladu s time. Tu i tamo sam nakon predtanka terapije pila zenski caj (kad bih se sjetila skuhati ga) koji se moze kupiti na trznici ili na standu u sklopu nekih trgovackih centara, da li je pomogao ne znam ali mozda nekome moze pomoci.
    Sretno svima, citam vas i pratim i dalje i svima zelim mnogo srece da sto prije ugledaju toliko ocekivani plusic!

Pa odlicneee vijestiii ! Cestitam !!!!! Neka je sve skolski do samog krajaaaa !❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.