Pozdrav 💖... Vidim da opet ima novih djevojaka, pa dobro nam dosle i puno srece i strpljenja Vam zelim... Sad je vec vrijeme za novi krug plusica i Grizli iskreno se nadam da ces ti otvoriti taj krug ☺☺☺ drzim fige da vjestica ne dode 😊 Ja nemam nista puno za prijavit osim da sam dobila prije nekoliko dana i sad vec treci put sa takvim bolovima i odljevima koji traju 3 dana( danas je 5. Dan i tek tek toliko, poslije tog 3 dana presjek samo) i ni tablete ne pomazu, po 2 ketonala sam pila odjednom i tek toliko mi umiri malo bol i nista drugo... inace mi traje po 6 dana i imam bolove ali uz tablete je sve ok i prva dva dana malo jace bude i onda se postepeno smanjuje......
Za 2 dana idem u Vinogradsku na prvi pregled pa cemo vidjeti sto dalje....
Kike hvala ti, bas si draga. Trebala bi dobiti izmedju 2-5.3. Nadam se da ces ti nakon povratka iz Rima ugledat +! Ugodno putovanje i uzivaj! Ps ja svaki put sam ostajala T nakon sto bi se vratili s nekog putovanja. Tako da se nadam da ce i kod tebe biti tako 🤗
Molim za sve, al ste mi ti i Mono baš ušle u molitvu i imala sam potrebu za vas moliti, nadam se i ja da će biti plusic, ako ne, ne gubim nadu, bit će.
Ja moram dobii 05.03, tu smo negdje u iščekivanju
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Onda cemo skupa iscekivati ovaj put. Iako ja bez obzira na sve mislim da ipak ovaj put ce doc na vrijeme M. Uzivaj Kike.
Cure, molim savjet...i iskustva. M mi je oduvijek uredna 28-30 dana, traje 5 dana, krvarenje normalno...inače O uvijek osjetim (bolovi u donjem djelu trbuha i iscjedak) ali otkad smo muž i ja počeli raditi na bebi ciklusi su mi podivljali...(osim folne kiseline koju pijem nisam ništa drugo promijenila) traju 32,34 dana, pa jednom 25 dana i zadnji put sam imala sabo ovulacijsko krvarenje (smećkasti iscjedak) ali i jače bolove, a ovaj put (danas mi je dan O) cijeli dan imam krvarenje...jutros nakon odnosa je počelo. Odnos nije bio ništa drugačiji nego inače i nije me boljelo u smislu da sam se mogla ozlijediti. Na dnevnom ulošku se vidi smećkasti iscjedak ali kad se obrišem nakon uriniranja iscjedak je sluzav, rastezljiv i baš ima krvi, ne smeđe ili roze nego baš krvi...kakav savjet... ? Btw, pijem zadnjih dana čaj od vrkute a od sutra smo mislili početi s Maca prahom... malo me strah od ovog.
Nopobo meni ti se isto dogodilo prosle godine kad smo opet poceli raditi na tome odjednom mi se ciklusi poremetili, ili kasnila ili dosla ranije. Kasnije sam skuzila da kad imam ovulaciju na lijevom jajniku kasni, kad je na desnom urani. Gin kaze da nema veze dokle god je o uredna. Moje objasnjenje za to je da pod utjecajem te zelje za bebom hormoni ipak malo polude. Al svejedno sam i s takvim ciklusima ostajala trudna. Bitno ti je da znas da imas O. Za cajeve ne znam jer ih ja ne smijem piti zbog jakih alergijskih reakcija koje znam imat na te biljne preparate pa nisam ni pokusavala od straha
hvala ti draga na odgovoru, već mi je malo lakše :) danas samo malo smećkastog iscjetka, ništa strašno, nadam se da je sve ok
Inna cestitam to je lijepi ➕! Sretno
Nopobo ne brini sve ce biti u redu, samo se opusti i budi pozitivna
ujutro sam ga radila i odmah se pojavio + a ovo je prvi put da test radim pa sam bila nesigurna zato sam pitala..
ako je stvarno trudnoca onda sam presretna💗
Cure koje cekaju M pocetkom 3.mj kako ste?
Meni se apetit vratio u normalnu, hvala Bogu jer sam vec pocela biti zabrinuta za nas frizider. Grudi su mi kao se vratile u normalu, al su i dalje bolne na dodir. Bolovi lagani dole isto kao da cu uskoro dobiti M a imam jos najmanje 4 dana do. Ne pere me vise cudan osjecaj. Umorna jesam, piskim cesto, nista mi se ne da, muza sam jucer skoro ubila sa loncem jer me izivcirao nemam pojma zasto al dobro. E dal vi imate pred M bijeli iscjedak bez mirisa?
Sortiraj odgovore
Najstariji