Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    21. Veljača 2018. 15:47

Mono cestitke  i svu srecu vam objema zelim..bit ce to sve ok, susjeda je rodila curicu 2 mj ranije sa 1600g i sve je bilo ok, eno je sad prava zdrava cura od 12 godina, tako da drzite se i uzivaj u svojoj bebici, zasluzila si definitivno! 😘😘

mono1111
    21. Veljača 2018. 17:34

Hvala cure !
    Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski...i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !
    Da nisam otisla jucer, gotovo

Grizli
    21. Veljača 2018. 18:04

Mono srecom da si odmah otisla na hitnu. Cestitke jos jednom i da sve bude u redu sa objema. 

Jane_Doe
    21. Veljača 2018. 18:29

mono1111

Hvala cure !
    Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski…i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !

Hvala bogu da ste dobro.. 
    Drago mi je da si se javila, cijeli dan mislim na vas.. 
    Bit ce sve ok, vjerujem u to. Gledala sam palcicu rodjenu sa 670 g kako odrasta i prkosi svim dijagnozama 😘
    Mislim na vas ❤️

21. Veljača 2018. 19:33

Grizli,  mozda su ti to nuspojave od duphastona.
    Ja sam imala takve nuspojave od klomifena da mi je sve upucivalo na simptome trudnoce. I onda sam si u ovom ciklusu kad smo uspjeli rekla da vise necu osluskivati nista, samo sam napravila test. Bolje mi je bilo kad nisam razmisljala o tome i preispitivala svako probadanje :)
    Ja sam ok, mislim pozitivno i nadam se da ce sve biti u redu ovaj put :)

Ena1989
    21. Veljača 2018. 19:48

mono1111

Hvala cure !
    Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski…i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !

Mono čestitke! Uživaj sa svojom malom mrvicom, bit će sve u redu! ❤❤❤❤❤

Grizli
    21. Veljača 2018. 19:55

Drzim ti palceve i nadam se da ce sve biti super! Meni se to javilo prije nego sam pocela piti duphaston, jer O mi je bila oko 12dc, a to sam pocela piti 17dc, tako da sam zbunjena i bas mislim da umisljam ovaj put 😁 al se ne optercujem previse. Ovaj put mi je bas ako bude bit ce, jer puno sam smirenija od kad smo sve nalaze napravili, znam da lako ostanem trudna, al me zato muci drugi dio nakon +. A valjda ce se i nama posreciti koji mjesec. 

22. Veljača 2018. 10:26

Grizli, hoce sigurno, samo mislite pozitivno! Sretno :-*

tata_me_zove_zlato
    23. Veljača 2018. 09:24

Evo da se javim,bila sam kod kardiologa,receno mi je da je moje srce potpuno zdravo,ali da trci bukvalno zbog velikog stresa iz proslosti.Uveden mi je beta blokator zbog ubrzanog pulsa,produzena terapija za pritisak i napisali su bensedin po potrebi.Ja kazem nikada to nisam pila i ne znam da osetim kada je potreba.Sledece nedelje idem u lab da odradim detaljnije faktore stitne,mada mi ova dr kaze da je bespotrebno po njoj je taj tsh od 3,6 u redu.Ali naravno uradicu ,da budem mirna.Posle toga ,imamo spermogram i ako je tu sve u redu ,ne znam da li da forsiram dalje pretrage. 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    23. Veljača 2018. 11:36

Cuj za trudnocu bi tsh trebao biti ispod 2,5 iako je ovo nalaz u referentnim vrijednostima. Ako mozes odi kod endokrinologa ili kod drugog gin po misljenne. Jos kazes da imas ubrzan rad srca, a to moze buti simptom hipertireoze bez obzira na referentnu vrijednost. Dal si vadila T3 i posebno T4? Antitijela isto su jako bitna. Iskreno ja bi forsirala sve pretrage bez obzira, ja od kad sam saznala da su nam nalazi ok sam mirnija i opustenija, sto je jako vazno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani