Petraa i ja imam PAI i za to ti je dovoljno piti andol 100 ili protect 75 ovisno o tvojoj kilazi. Mrsavije manje, normalne i deblje visu dozu. Meni su preporucilo nakon +, medjutim dr na humanoj mi je rekla da pocnem odmah nakon O. Uglavnom preventivno ne skodi nista. Za muza ti ne mogu rec jer nemam iskustva sa tim dijagnozama.sretno
DeeSB evo nesto sam nasla, mozda ipak ima nade za tu blesavu likvefakciju!!! Ako ne znaju Hrvati znaju Ameri, evo procitaj si malo, zadnja recenica mi se posebno svida 🤗🤗🤗
To treat asthenozoopermia caused by no liquefaction of semen fluid, we should treat inflammation of the reproductive system as prostatitis and seminal at first. Diuretic and anti-inflammatory Pill can effectively treat asthenozoospermia results from above diseases. Diuretic and anti-inflammatory Pill works in promoting blood circulation and clearing away heat and toxic material. Herbs in Fuyan Pill's prescription which can promote blood circulation can regulate function of the male reproductive system and make it recur; Herbs in Fuyan Pill's prescription which can clear away heat and toxic material can effectively kill bacteria and eliminate inflammation, keep prostate normally secreting fibrinoclase. Asthenozoopermia caused by no liquefaction of semen fluid can be thoroughly treated!
Petraa i ja imam PAI i za to ti je dovoljno piti andol 100 ili protect 75 ovisno o tvojoj kilazi. Mrsavije manje, normalne i deblje visu dozu. Meni su preporucilo nakon +, medjutim dr na humanoj mi je rekla da pocnem odmah nakon O. Uglavnom preventivno ne skodi nista. Za muza ti ne mogu rec jer nemam iskustva sa tim dijagnozama.sretno
To mi je rekla i gin a opet kad sam otisla s nalazom na transfuziju na specijalisticki pregled oni su mi rekli da nema potrebe cak ni za Andolom, ja sam PAI 4g, takoder dvije osobe u obitelji imaju isto i nikad nisu nista pile niti prije T a niti u T i normalno iznijele svaka po 2 T ali zlu ne trebalo ja popijem s vremena na vrijeme Andol 100 😉
Hvalaa Petraaa ....proucit cu to! 😘
Evo ja sam ocekivala M jos u pon...najkasnije do sri jer su mi ciklusi zadnjih god dana nesto kraci...i jos nista! 26. dc sam radila test jer sam bas isla na kontrolu pa da mogu doktoru mahati carobnim stapicem i pozdravit se s njim i odjelom humane rep. - i nema crtice! Malo sam imala osjecaj da sam procurila pa malo nemam nikakav osjecaj.
Jutros sam opet radila test jer je 29. dc...zadnji put da mi je toliko trajao ciklus bilo je 2016.god...i.opet nista-ni crtice ni vjestice! 😲😲
L 💛
Hvalaa Petraaa ….proucit cu to! 😘
Evo ja sam ocekivala M jos u pon…najkasnije do sri jer su mi ciklusi zadnjih god dana nesto kraci…i jos nista! 26. dc sam radila test jer sam bas isla na kontrolu pa da mogu doktoru mahati carobnim stapicem i pozdravit se s njim i odjelom humane rep. - i nema crtice! Malo sam imala osjecaj da sam procurila pa malo nemam nikakav osjecaj.
Jutros sam opet radila test jer je 29. dc…zadnji put da mi je toliko trajao ciklus bilo je 2016.god…i.opet nista-ni crtice ni vjestice! 😲😲
Ne znam sto je gore kad tako kasni pa se ponadas ili opet meni nikad ne zakasni, svaki mj tocno na vrijeme ili eventualno dan dva ranije tako da se ja do sad nisam imala prilike barem jednom ponadat uopce..igra zivaca kako god okrenes..a gle mozda je O bila kasnije, dok M ne stigne negativne testove ne prihvacamo!! 🤞
Ma i meni je inace tocno ili ranije...dogodi se jednom u godinu i pol, dvije da kasni...valjda zato da mi se malo igra sa zivcima koji su ionako vec negdje pri kraju 😕
Al dobro...budemo vidjeli, kroz koji dan nesto ce morati biti...nadam se ova bolja opcija hehehe
L 💛
Bokić svima, hvala Vam svima na dobrodošlici i lijepim željama.
I kod mene problem sa ovim forumom, sporo se otvara i dugo vrti dok objavi nešto.
Kod mene su menstruacije isto koma. Da zakasni dan dva, pa i ajde, ali kad kasni 10-15 dana već budem sva happy i onda šipak.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany jesi vadila mozda progesteron 7 dana iza O? Znas kad imas ovulaciju? Mozda ne bi bilo lose i da izvadis ostale hormone stitnjace i spolne?
Draga Mono iskrene čestitke od 💜 na prinovi, brz oporavak ti želim, u mojim ste molitvama.
Grizli draga, nestrpljivo čitam komentare di sam stala prije par dana i samo čekam tvoj da vidim kakva je situacija, kada moraš dobiti?
Imam pozitivan osjećaj za tebe.
Ja sam u Rimu, jučer sam se molila za nas trudilice koje već duže pokušavamo i za one koje su imale spontani, da bi navečer sanjala mi je moja prijateljica koja je imala spontani poslala sliku pozitivnog testa, baš neki pozitivan san.
Iscekujem sa tobom i nadam se da je ovaj mjesec uspješno, naravno da si u mojim molitvama.
Pozdrav iz Rima
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kike hvala ti, bas si draga. Trebala bi dobiti izmedju 2-5.3. Nadam se da ces ti nakon povratka iz Rima ugledat +! Ugodno putovanje i uzivaj! Ps ja svaki put sam ostajala T nakon sto bi se vratili s nekog putovanja. Tako da se nadam da ce i kod tebe biti tako 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji