Mono moja draga,cestitam ti od srca na najvecoj sreci koju si dobila! Nadam se da je sve ok,i s tobom i sa malom mrvom! Bravo cure! Lavice!
Puse vam saljem,upoznajte se sad lagano!😗😙🤗💑👪💪❤
Mono čestitke od srca!!!!
Vjerujem da ce sve biti u najboljem redu i da ces nam se s vremenom javiti s dojmovima...uzivajte u svojoj ljepotici 💟💟
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Grizli, sjecam te se od prije par mjeseci kada sam tu bila. Kako idu pretrage? Kakvo je stanje? Se trenutno trudite ili cekate neke nalaze i sl?
Znam da je to najcesci i vjerojatno si mislis i najgluplji savjet, ali stvarno, opusti se i doci ce, ja sam zivi primjer za to!
Krenuli smo u 11. mjesecu pokusavati opet, ovaj put uz klomifene, nije doslo do T, u 12. mjesecu opet nista, u 1. mjesecu je muz bio na putu dva dana bas kad mi je ovulacija, pa smo imali odnos jedan dan prije puta, i dakle za 4 dana opet. Rekla sam si da ovaj mjesec ne ocekujem nista jer ce mi 100% ovulacija biti kad njega nema, i iznenadio nas je plus!
Tako da, kad najmanje ocekujes, nekad se stvarno dogodi :)
Pokusavam se sjetiti kad smo zadnji put tipkale tu, al ne ide. Ja sam u 11.mj imala 4. spontani i onda sam dobila sve pretrage da odradimo. Nalazi svi stigli kroz mjesec i pol iako su bili blagdani pa me to i iznenadilo da je tako brzo. Na kraju samnom sve ok, muzu spermio bio losa pokretljivost, al taman u to vrijeme dobio gripu i kad su dosli nalazi pocela ga filovat sa tableticama, zdrava prehrana, on ozdravio, ja isforsirala ponovno spermio da radi nakon samo mjesec dana i bio je dosta bolji pa nam od ovog mjeseca dr na humanoj dala zeleno svjetlo uz duphaston nakon O da probamo jos kao jednom prirodno jer jos uvijek nismo kandidati za mpo. Sad mi malo uranila O ovaj mjesec, al sve smo pokrili jer ja bas dobro osjetim O kad imam, tako da nismo mogli fulat. Jedino sto me muci da sam vec 4 dana nakon O pocela osjecat pritisak dole, grudi me bole i rastu, a i apetit mi je jaci. Ne zelim se nicemu nadat, sve mi je to prerano za te simptome cak sam i m rekla da sam pocela umisljat simptome vec koliko se s time mucimo. Pocela pit duphaston pa sad cemo vidit uskoro.
Kako si ti? Kako ti trudnoca? Nadam se sve skolski.
Mono cestitke i svu srecu vam objema zelim..bit ce to sve ok, susjeda je rodila curicu 2 mj ranije sa 1600g i sve je bilo ok, eno je sad prava zdrava cura od 12 godina, tako da drzite se i uzivaj u svojoj bebici, zasluzila si definitivno! 😘😘
Hvala cure !
Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski...i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !
Da nisam otisla jucer, gotovo
Mono srecom da si odmah otisla na hitnu. Cestitke jos jednom i da sve bude u redu sa objema.
Hvala cure !
Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski…i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !
Hvala bogu da ste dobro..
Drago mi je da si se javila, cijeli dan mislim na vas..
Bit ce sve ok, vjerujem u to. Gledala sam palcicu rodjenu sa 670 g kako odrasta i prkosi svim dijagnozama 😘
Mislim na vas ❤️
Grizli, mozda su ti to nuspojave od duphastona.
Ja sam imala takve nuspojave od klomifena da mi je sve upucivalo na simptome trudnoce. I onda sam si u ovom ciklusu kad smo uspjeli rekla da vise necu osluskivati nista, samo sam napravila test. Bolje mi je bilo kad nisam razmisljala o tome i preispitivala svako probadanje :)
Ja sam ok, mislim pozitivno i nadam se da ce sve biti u redu ovaj put :)
Hvala cure !
Tako je ! Jucer pokrete skoro uopce nisam osjecala, na baby watcheru su otkucaji bili nizi, otisla sam na hitnu SRECOM, SVA SRECA DA SAM OTISLA, otkucaji su padali, cak i do 40 su dosli ! Hitan carski…i beba je u inkubatoru, sa respiratorom ali stabilno !
Mono čestitke! Uživaj sa svojom malom mrvicom, bit će sve u redu! ❤❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji