Miss Miu ne radim nigdje ;)
Drage moje, radila sam test Clearblue compact i samo je jedna crtica , a trebale bi biti dvije za trudnocu ...tako da po tome nisam trudna, ali iduci tj idem ja kod gin pa bumo vidli kaj je
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
A dobro!!! Joj da danas ti je mj. dana da kasni i test negativan, oh!! :O pa ja mislim da ako ti već kasni mj. dana da je test trebo bit pozitivan!! No, najbolje odi ti do Siniše!! :) Sretno! :*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Hehehe neznam ni ja kaj je vise a budem vidjela .....heheh ja ti idem u Križ kod ginica jer tu mi je Sinisa reko da nema mjesta
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Hvala
Aha u Križ, nice. A dobro ja ti ipak držim fige da si trudna, jer znam koliko to želiš!! Pusa, meni još 6 dana do ne tete M. Hah
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Heheeh nadam se da je nebus dobila
haha...kak je lijepo kaj ste se nasle.... miss...fige su napete....
Laura 21.08.2014 :-*
O da da napete totalno!! Uh.. Još samo 6 dana..
Da našle se, hehe! :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji