hehe a nista naruci cevape i dolazim hehehe ;)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Miss Miu ne radim nigdje ;)
Drage moje, radila sam test Clearblue compact i samo je jedna crtica , a trebale bi biti dvije za trudnocu ...tako da po tome nisam trudna, ali iduci tj idem ja kod gin pa bumo vidli kaj je
Pardon, pokazala se samo ona druga linija a nije kontrolna ..kontrolne nema al one druge ima, pa sad ----
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
A dobro!!! Joj da danas ti je mj. dana da kasni i test negativan, oh!! :O pa ja mislim da ako ti već kasni mj. dana da je test trebo bit pozitivan!! No, najbolje odi ti do Siniše!! :) Sretno! :*
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Hehehe neznam ni ja kaj je vise a budem vidjela .....heheh ja ti idem u Križ kod ginica jer tu mi je Sinisa reko da nema mjesta
Hvala
Aha u Križ, nice. A dobro ja ti ipak držim fige da si trudna, jer znam koliko to želiš!! Pusa, meni još 6 dana do ne tete M. Hah
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Heheeh nadam se da je nebus dobila
haha...kak je lijepo kaj ste se nasle.... miss...fige su napete....
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji