uh..ja valjda bolje odbrojavam nego ti... imas li test pripremljen vec??? ja sam uvjerene da je sad to to.... hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Hehe još 5 dana.. :) A, nemam još test, bojim se razočarenja!! Polako!! :/
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
ma daj suti...kakvo razocaranje.... vrijeme joj je da ide na godisnji......
Miss_Miu, ma kaj ti je…..nebu ona dosla, držim fige da nebude, slažem se s tobom Tina …vrijeme je za godisnji
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
drage moje nisam vam se odavno javila, ali pratim vase obavijesti :) prosli mjesec sam dobila 20-tog, evo danas je dvadeseti ali nista jos :( sama sebi pronalazim simptome trudnoce, :) tacno za izludit.. Imam jake bolove u donjem dijelu ledja i imam neki kremast iscjedak iz obe dojke :O da li neka zna od vas sta bi to moglo biti, da se nekoj nije slicno desavalo :*
renata primijetila sam da te nema... nezz kaj da ti velim,ali nadam se da si uspjela.. jel ti menga inace redovita?? meni je iz dojki kolostrum poceo izlazit u 28 tjednu trudnoce,prije nista..
eeh pa i nije bas mi redovna ali u 4-5 dana dobijem razmaka, kako kad :( tako da se ne dam nicemu, da se manje razocaram :) ne znam sta bih rekla ali me satra to psihu eto drage moje :D
ajde probaj za par dana napraviti test ili posjeti ginica pa da budes sigurna...a ja ti od srca drzim figice...
Renata držim fige. i sretno
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
eeh drage hvala vam puno, ja se iskreno ne nadam puno jer se stalno razocaram, pa se plasim jos jednog razocarenja :) ali bit ce vec nekako :) sacekat cu jos koji dan ako ne dobijem pa napravit cu test :* ljubim vas sve i hvala na podrsci :*
Sortiraj odgovore
Najstariji