Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti... al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga... i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M...nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉
Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M…nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉
A jooj, zelim ti Bozicni +, kao i svima nama 😘
Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti… al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga… i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂
A nama za Bozic dolaze moji roditelj pa sam vec smislila kako bi im to rekli u obliku poklona 😍 uh
Al trebale bi manje o tome razmisljat. Ja se toliko nadam + za Bozic da se bas bojim da cu se razocarat :/ al dobro imam svoju mrvicu pa ce me ona oraspolozit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Malo nam se utisala tema ovih dana, svi marljivo rade na buhtlicama 😁
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Malo nam se utisala tema ovih dana, svi marljivo rade na buhtlicama 😁
Cekamo da produ vjestice 😹
Moja je prosla i plodni nam pocinju preksutra ali vec smo poceli marljivo raditi 😀😀 mislim da smo ovaj put puno opusteniji a ni ja vise ne surfam toliko o svemu tome (kad sve znam napamet vise) 🤣🤣
Uveli smo malo vise opustene atmosfere, igrice, opravice i to, ma najbolje je tako cini mi se, sto se prije opustimo to bolje, doci ce to samo od sebe 😀
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
I ja sam sve pročitala sto se moglo pročitati://...sad cu probat apstinenciju do pozitivne trakice hahah vise mi je i smiješno koje taktike 😂😂😂😂
Ma ja se na tvom mjestu uopce nebi tako zamarala ni ogranicavala, nece ici tako ako tempirate odnos a svaki mjesec mozes ovulaciju imati drugacije, glupo je to ne sexati se i kad pokaze traka da skacete, opustite se i sexajte kada vam se sexa
Ja sam od ovog mjeseca bas opustena, uvedite mao vise maste, ljubavi, topline i uzivanja u krajnjem slucaju, ostavite se definicija i teorije, to i nije bas uzitak neki
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji