Moja je prosla i plodni nam pocinju preksutra ali vec smo poceli marljivo raditi 😀😀 mislim da smo ovaj put puno opusteniji a ni ja vise ne surfam toliko o svemu tome (kad sve znam napamet vise) 🤣🤣
Uveli smo malo vise opustene atmosfere, igrice, opravice i to, ma najbolje je tako cini mi se, sto se prije opustimo to bolje, doci ce to samo od sebe 😀
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
I ja sam sve pročitala sto se moglo pročitati://...sad cu probat apstinenciju do pozitivne trakice hahah vise mi je i smiješno koje taktike 😂😂😂😂
Ma ja se na tvom mjestu uopce nebi tako zamarala ni ogranicavala, nece ici tako ako tempirate odnos a svaki mjesec mozes ovulaciju imati drugacije, glupo je to ne sexati se i kad pokaze traka da skacete, opustite se i sexajte kada vam se sexa
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja sam od ovog mjeseca bas opustena, uvedite mao vise maste, ljubavi, topline i uzivanja u krajnjem slucaju, ostavite se definicija i teorije, to i nije bas uzitak neki
Danas mi je M trebala doći,ali nema je. Pričekat ću još koji dan pa radim test, mada nekako se ne nadam previše jer nam je to tek prvi mjesec kako smo počeli raditi na bebici.Nisam znala da clearblue testovi nisu baš pouzdani
Javim rezultate.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Samo nemoj kupiti clearblue 🤣🤣
Pozdrav zenice.. Haha, kod nas je tako, i ja evo pratim plodne dane, menstr zavrsila prije par dana, dva testa za ovulaciju pozitivna.. I onda kao idemo na posao, mada treba to izbaciti iz glave i ne misliti, ali nije jednostavno, pogotovo za nas koje dugo cekamo taj + ili dvije crtice hehe.
Cure, pitanje dal se kojoj dogodilo stogod slicno. Naime zadnja M mi je bila 7 dana, iako uvijek imam redovitu i max. 4 dana. I sad sam nakon 7 dana opet počela krvariti. Bas ono ko da imam M uobičajenu. Inace imam nesto slabije M. Bas kad samo docekali da prestane M i da krenemo dalje umjesto plonih dana dočekam krvarenje. Ne zelim dizat si paniku, al bas mi je neovicna ova situacija pa ako koja ima savjet kakav...
Cure,
Clearblue je jako nepouzdan ! Osim digitalni koji je ok.
Gravignost mini je jako pouzdan, isto tako iz Mullera onaj njihov za 13 kn.
Cure, pitanje dal se kojoj dogodilo stogod slicno. Naime zadnja M mi je bila 7 dana, iako uvijek imam redovitu i max. 4 dana. I sad sam nakon 7 dana opet počela krvariti. Bas ono ko da imam M uobičajenu. Inace imam nesto slabije M. Bas kad samo docekali da prestane M i da krenemo dalje umjesto plonih dana dočekam krvarenje. Ne zelim dizat si paniku, al bas mi je neovicna ova situacija pa ako koja ima savjet kakav…
Meni je predzadnju menstr. Normalno bilo sve, 5 dana i prestalo.. Nakon 2-3 dana stomak mr zaboolio, ne jako .. Odem u wc piskiti, i kao braon iscjedak na papiru. Meni isto cudno bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji