Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaybeBaby 😘
    24. Studeni 2017. 22:31

Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti... al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga... i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

Petraaa
    25. Studeni 2017. 09:24

Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M...nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉

25. Studeni 2017. 09:43

Petraaa

Evo da prijavim, jutros krenuli bolovi i pojavila se prava M…nista ni ovaj mj., nadam se da cemo sve imat vise srece iduci mjesec 😉

A jooj, zelim ti Bozicni +, kao i svima nama 😘

Gricko3
    25. Studeni 2017. 15:18

MaybeBaby 😘

Svi se nadamo Bozicnom cudu, koliko god mislila da nije ni proslo dugo odkad pokusavamo, opet se nadam svakim danom sve vise, tako mi je i MM govorio, ajmo polako bez nervoze pa kad bude- bude, da se previse opterecujem pa da nam tako nece ni uspjeti… al kad sam dobila mengu i on je bio tuzan, kaze bas sam se veselio i mislio da nece doci menga… i onda mi jos gore budem jos vise tuzna, bas bi voljela takav pokloncic za Bozic, vec sam smislila i kako bi mu to priopcila kao pokloncic 😂😂

A nama za Bozic dolaze moji roditelj pa sam vec smislila kako bi im to rekli u obliku poklona 😍 uh
    Al trebale bi manje o tome razmisljat. Ja se toliko nadam + za Bozic da se bas bojim da cu se razocarat :/ al dobro imam svoju mrvicu pa ce me ona oraspolozit. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

darliv
    26. Studeni 2017. 09:09

Malo nam se utisala tema ovih dana, svi marljivo rade na buhtlicama 😁

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

26. Studeni 2017. 12:51

darliv

Malo nam se utisala tema ovih dana, svi marljivo rade na buhtlicama 😁

Cekamo da produ vjestice 😹

MaybeBaby 😘
    26. Studeni 2017. 14:10

Moja je prosla i plodni nam pocinju preksutra ali vec smo poceli marljivo raditi 😀😀 mislim da smo ovaj put puno opusteniji a ni ja vise ne surfam toliko o svemu tome (kad sve znam napamet vise) 🤣🤣
    Uveli smo malo vise opustene atmosfere, igrice, opravice i to, ma najbolje je tako cini mi se, sto se prije opustimo to bolje, doci ce to samo od sebe 😀

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

• Lolypop
    26. Studeni 2017. 14:30

I ja sam sve pročitala sto se moglo pročitati://...sad cu probat apstinenciju do pozitivne trakice hahah vise mi je i smiješno koje taktike 😂😂😂😂

MaybeBaby 😘
    26. Studeni 2017. 14:50

Ma ja se na tvom mjestu uopce nebi tako zamarala ni ogranicavala, nece ici tako ako tempirate odnos a svaki mjesec mozes ovulaciju imati drugacije, glupo je to ne sexati se i kad pokaze traka da skacete, opustite se i sexajte kada vam se sexa 

MaybeBaby 😘
    26. Studeni 2017. 14:51

Ja sam od ovog mjeseca bas opustena, uvedite mao vise maste, ljubavi, topline i uzivanja u krajnjem slucaju, ostavite se definicija i teorije, to i nije bas uzitak neki

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani