nemam jako bolne M - jedino se osjecam ko pilic - slabost u nogama
ako boli popijem neofen - iako ne volim te tablete jer doslovno curim - tako da nekad bolje istrpim nego da trckaram u wc
ali znam cure koje imaju tako bolne da ne mogu ustat iz kreveta :(
Mono hvala ti,
Problem je jedino sto naravno imam samo 1 uputnicu za hematologa i dr mi nece sigurno htjeti opet davati istu uputnicu samo radi drugog misljenja.
S obzirom da su me najranije narucili za vinogradsku tamo cu obaviti pregled hematologa.
Trazila bi ja uputnicu za humanu samo radi heparina, ali vjerujem da cemo onda nanovo traziti sve pretrage mene i muza kao da i krecemo u postupak za mpo.A za to iskreno jos nismo ni jedan ni drugi spremni :/.
Ili mogu samo u svrhu dobivanja heparina traziti tu uputnicu?
Mpo bi ostavili negdje za sljed.god ako nikako drugacije ne bude islo.Petrovu bi probala izbjec zbog negativnog iskustva s jednom prof.koja radi tamo.
Svakako cu vidjeti sto mi kaze hematolog.Slala sam upit i na Rebro za hematologa kojeg si navela al kao javit ce mi se za termin kad se konzultiraju,vjerujem da ce to potrajat.
Kariogram radimo oboje?Probat cu nazicat uputnicu gin.
Hvala ti puno na ovim svim informacijama.Puno si mi pomogla.Iako mi je gin reko sve ok kopkala me jako ta slaba pozitivnost.
Neee ! Ne traze te nikakve pretrageeee ! Even.bakterioloski ejakulat, da se vidi da nemaje kakvih bakterija u spermijima jer i.poviseni leuko ili bakterije mogu dovesti do spontanog.
Znaci vi ne idete u mpo !!! Humana reprodukcija se bavi i zacecem, i endokrinologijom...nije to samo mpo i sigurna sam 1000000 posto da vas nece traziti pretrage kao da idete na postupak !
Znaci vi i imate napravljeno vecinu toga, even.jos kariogram, oboje, to u Klaicevoj - najbrze dobijete nalaze, na Rebru se nalazi cekaju 3 mjeseca !!!!!! Taj bakterioloski ejakulat, spolne hormone ??imas li izvadjene??
I dokt.opce prakse to moze dati uputnicu za Drugo misljenje hematologa.
Ali sad prvo vidi sto ce ti u Vg reci....
Ne moraa ti ici u Petrovu, ja sam ti napisala na koji nacin sam ja dobila heparin....mozes ici na Merkur recimo....makar, ne znam kako to tamo funkcionira.
Znam da su cure dobivale iz Vg od hematologa heparin....kod koga ides u Vg hematologa?
ja imam bolne, ali obicno samo prva dav dana i rijetko koja prodje bez tablete..
jos su mi govorili da nakon jednog poroda bude bolje, ali meni je ostalo skoro pa isto. ako slucajno kasni bude jos bolnija, a tako mi je od uvijek.
Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)
Wow, Tinchyca! Čestitam!
Jesi li pratila O ovaj put? Znaš li otprilike kad je bila?
Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?
Hvala :)
Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.
Ma super!
Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.
Vidjet cemo 9.11. :)
Držim fige da M ne dođe :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mono hvala ti još jednom na uputama.Stvarno si mi puno pomogla.Bakterioloski ejakulat nemamo.Odradili smo spermiogram samo sto se tice muza.Znam da njega sad nikako necu moc dobit jer im je ludnica na poslu,po cijeli dan radi.Spolne hormone imam.Jedino sto su ti nalazi stariji,al uredni su .
Znam da dr.moze dati uputnicu za drugo misljenje,samo pitanje je hoce li to htjeti .
Vidjet cu sad sto ce hematolog reci.Poslali su mi da sam narucena kod dr.Mažibrade.Nisam nasla bas neka iskustva .Sve u svemu puno ti hvala.Daj Boze da uspijem nekako doci do terapije.
Mina nemoj ni ti gđu. Nadu odbacit, ona mora zadnja odapet, kad ocekujes? 🤗
8.11.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Mono u obitelji mi se poteze ta trombofilija pa kad sam rekla doktorici da planiram trudnocu jos pocetkom godine me poslala na ove pretrage, medutim spletom okolnosti ja ih nisam obavila i evo upravo sad dosla od doktorice da mi izda uputnice po tom nalazu i uz to jos i stitnjacu ali to sve mi je izdala dr opce prakse, nisam to jos ni spominjala gin jer ona trazi prvo spermiogram a posto mi je dosadno reko ajd da sad odmah izvadim i ovo sve kad vec imam mogucnost i vremena, taman dok muz rijesi spermiogram, kad je bal nek je bal...😉
Wannababy ja sam ti na Ketonalu forte skoro svaki mjesec, evo ovaj mi je bio nesto blazi pa nisam neke specijalno jake bolove imala inec pretproslu mengu sam od bolova pala na pod i nisam se pokrenit mogla..uzas..oduvijek imam bolne M
Mina nemoj ni ti gđu. Nadu odbacit, ona mora zadnja odapet, kad ocekujes? 🤗
8.11.
Jooos malo 🤞🤞🤞🤞
Bulbi,
Javljaj situaciju ! Nisam cula za tog dokt.u Vg.
Nema na cemu !
Petraa,
Svakkao to napravi prije T. To su super pretrage i stvarmo super da si dobila uputnice vec sad za to.
Javi kad dodju nalazi !
Idem idem, u pon ujutro ja to a muz spermice, bas cu pitat koliko se cekaju ti moji nalazi, dr opce prakse kaze da misli oko mjesec dana..poslikam cim stignu da me informirate jel valja ili ne valj i to i spermiogram, ko ce docekat da odnesem to gin 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji