Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    02. Studeni 2017. 18:44

mono1111

Bulbi,
    Javljaj situaciju ! Nisam cula za tog dokt.u Vg.
    Nema na cemu !
    Petraa,
    Svakkao to napravi prije T. To su super pretrage i stvarmo super da si dobila uputnice vec sad za to.
    Javi kad dodju nalazi !

Hocu.Mislim da je to zenska dr.koja je bila na porodiljnom kolko sam uspjela izgooglat :)

wannababysomuch
    02. Studeni 2017. 19:48

Blago vama koje nemorate tablete pit.. ja isto brufen obavezno. Jer jednostavno ne mogu izdrzat. 
    Ajmo cure koje su sad na redu za NE dolazak M. Fige drzim da vas zaobide 😚

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

SunnyS
    02. Studeni 2017. 21:24

Prijavljujem neki osjecaj pritiska i zarenja u maternici. Ostalo je sve manje-vise isto osim mrvicu vecih sisa i nadutosti. Zadnja dva simptoma su cesta, ali ono zarenje prvi put osjetim. Je li kome poznato?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Jane_Doe
    03. Studeni 2017. 08:00

SunnyS

Prijavljujem neki osjecaj pritiska i zarenja u maternici. Ostalo je sve manje-vise isto osim mrvicu vecih sisa i nadutosti. Zadnja dva simptoma su cesta, ali ono zarenje prvi put osjetim. Je li kome poznato?

kako mislis zarenje? ja sam u obje T imala pritisak i bila sam napuhana ali i inace sam pred M tako, a za zarenje ne znam.
    kada neocekujes?

SunnyS
    03. Studeni 2017. 09:21

Jane_Doe

SunnyS

kako mislis zarenje? ja sam u obje T imala pritisak i bila sam napuhana ali i inace sam pred M tako, a za zarenje ne znam.
    kada neocekujes?

Neocekujem 9.11.
    Bilo je neko stipanje, pritisak, trljanje.. Ukratko, kao da je netko s vrucim stapicem isao po maternici. Bilo je jos kratko tijekom noci kad sam bila u nekom polubocnom polozaju.
    Jesi li ti obavila svoju domacu zadacu? :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    03. Studeni 2017. 10:04

SunnyS

Jane_Doe

SunnyS

kada neocekujes?

Neocekujem 9.11.
    Bilo je neko stipanje, pritisak, trljanje.. Ukratko, kao da je netko s vrucim stapicem isao po maternici. Bilo je jos kratko tijekom noci kad sam bila u nekom polubocnom polozaju.

Pa ja nisam isla za tim...ali imala sam cijelo vrijeme pritisak u donjem dijelu trbuha....sad, mislim ds je i bilo zarenje neko, tj.osjecaj zarenja ali se ne sjecam sad tocno.
    Kada radis test??

Jane_Doe
    03. Studeni 2017. 10:09

SunnyS

Jane_Doe

SunnyS

kada neocekujes?

Neocekujem 9.11.

meni takav osjecaj nije poznat, ali nadam se da ti je to to. mozda se bebac smjestio  drzim ti fige 
    ja jos nisam zavrsila sa zadacom, O bi trebala biti u nedjelju pa cemo vikend svakako pokriti. i ovih dana smo se kvalitetno druzili ali bez pritiska, opusteno smo se volili 
    znaci sljedeci vikend ce bit pun pluseva, iskreno se nadam 

bella1234
    03. Studeni 2017. 10:38

Ćao curke, nisam pisala neko vrijeme al vas čitam redovno....evo danas mi je 9dc pa se trudimo ....a što se tiče bolnih  M, pa samo da kažem da mi ni tablete nekad nisu mogle pomoć pa sam na injekcijama završila par puta...evo i prije par dana kad sam imala M to je bilo strašno...vjerovatno bi i tada na injekciju da me muž mogao pomaknuti al doslovno svaki dodir ili pomak za cm me bolio nenormalno...tako da sam cijelu noć provela u jednom položaju na kauču i borila se sama sa sobom uz moralnu podrsku muža....prošlo i evo živa sam...jadno žensko 😂😂

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

wannababysomuch
    03. Studeni 2017. 16:39

bella1234

Ćao curke, nisam pisala neko vrijeme al vas čitam redovno….evo danas mi je 9dc pa se trudimo ….a što se tiče bolnih M, pa samo da kažem da mi ni tablete nekad nisu mogle pomoć pa sam na injekcijama završila par puta…evo i prije par dana kad sam imala M to je bilo strašno…vjerovatno bi i tada na injekciju da me muž mogao pomaknuti al doslovno svaki dodir ili pomak za cm me bolio nenormalno…tako da sam cijelu noć provela u jednom položaju na kauču i borila se sama sa sobom uz moralnu podrsku muža….prošlo i evo živa sam…jadno žensko 😂😂

Bas tako i mene zna.. a sta cemo prode i to

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

SunnyS
    03. Studeni 2017. 17:21

Jane_Doe

SunnyS

Jane_Doe

SunnyS

kada neocekujes?

Neocekujem 9.11.

meni takav osjecaj nije poznat, ali nadam se da ti je to to. mozda se bebac smjestiodrzim ti fige
    ja jos nisam zavrsila sa zadacom, O bi trebala biti u nedjelju pa cemo vikend svakako pokriti. i ovih dana smo se kvalitetno druzili ali bez pritiska, opusteno smo se volili
    znaci sljedeci vikend ce bit pun pluseva, iskreno se nadam

Hvala! Sretno i tebi! Lijep vikend vam zelim! :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.