Prijavljujem neki osjecaj pritiska i zarenja u maternici. Ostalo je sve manje-vise isto osim mrvicu vecih sisa i nadutosti. Zadnja dva simptoma su cesta, ali ono zarenje prvi put osjetim. Je li kome poznato?
kako mislis zarenje? ja sam u obje T imala pritisak i bila sam napuhana ali i inace sam pred M tako, a za zarenje ne znam.
kada neocekujes?
Neocekujem 9.11.
Bilo je neko stipanje, pritisak, trljanje.. Ukratko, kao da je netko s vrucim stapicem isao po maternici. Bilo je jos kratko tijekom noci kad sam bila u nekom polubocnom polozaju.
Jesi li ti obavila svoju domacu zadacu? :)
Pa ja nisam isla za tim…ali imala sam cijelo vrijeme pritisak u donjem dijelu trbuha….sad, mislim ds je i bilo zarenje neko, tj.osjecaj zarenja ali se ne sjecam sad tocno.
Kada radis test??
Radit cu test 9.11. ako ne dodje M do tada. A mozda napravim i prije..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Kad dođe hladnije vrijeme svi smo nekako aktivniji i oko pregleda i na forumu, to je odlicno 🙂
Danas sam napravila papu, briseve i hpv tipizaciju, a folikul mi je 17,5 mm, kaze mi ginic da misli da ce sutra navecer ili nedjelju ujutro prsnuti, pa sad pitanje za Mono, s obzirom da sam planirala vaditi progesteron da li mi je bolje otici u sljedeci petak kada ce mi biti 5. ili 6. dpo, ili ponedjeljak na 8. ili 9.dpo, sto mislis? Trakice mi jos nisu stigle 🙁 pa ne mogu kontrolirati s njima..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cao cure,
Drzim palceve da Ne dobiju :)
Ja tek nastupam od 8.11. U akciju :)
Ja sam do prije kiretaze imala normalne bolove prvi dan menstruacije, a dan prije glavobolju.
Ali poslije kiretaze to su bili uzasni bolovi prva dva do tri dana. Ali hvala Bogu ova zadnja mi je prosla bez ikakvih smetnji.Krvarenje za "pozeljeti" xd
Danas mi je 8 dan ciklusa, inace mi krvarenje traje do 10 dana. Zadnjih 5 samo smedji iscjedak. Danas sam imala obilniji smedji iscjedak, i posto sam dobima nove LH trakice probama sam bezveze. Kobtrolna linija je vrlo tamna, dok se testna nadzire, jako je slaba. Da li uvijek ta testna linija se nadzire u bilo koje vrijeme ciklusa?
Hvaallllaaaa.
Jos jedno pitanje. 6, 7 dan mi je bio vrlo oskudan smedji iscjedak, onda sam 7 dan navecer jednu solju macine trave popila i danas imam smedji iscjedak pomijesan sa sukrvicom.Da li macina trava neki kontra efekt moze izazvati, s obzirom da mi nije totalno proslo ?
Prijavljujem neki osjecaj pritiska i zarenja u maternici. Ostalo je sve manje-vise isto osim mrvicu vecih sisa i nadutosti. Zadnja dva simptoma su cesta, ali ono zarenje prvi put osjetim. Je li kome poznato?
kako mislis zarenje? ja sam u obje T imala pritisak i bila sam napuhana ali i inace sam pred M tako, a za zarenje ne znam.
kada neocekujes?
Neocekujem 9.11.
Bilo je neko stipanje, pritisak, trljanje.. Ukratko, kao da je netko s vrucim stapicem isao po maternici. Bilo je jos kratko tijekom noci kad sam bila u nekom polubocnom polozaju.
Jesi li ti obavila svoju domacu zadacu? :)
Pa ja nisam isla za tim…ali imala sam cijelo vrijeme pritisak u donjem dijelu trbuha….sad, mislim ds je i bilo zarenje neko, tj.osjecaj zarenja ali se ne sjecam sad tocno.
Kada radis test??
Radit cu test 9.11. ako ne dodje M do tada. A mozda napravim i prije..
LH trakica od večeras.. 25 dc
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav curke mene isto dugo nije bilo..
Imam jedno pitanje dali mi netko moze reci sto ovo sada znaci?
Radila sam Clear Blue test koji pokazuje kao i koliko si tj.trudna.
I sada mi se ovo pokazalo.
Pretpostavljam da je negativan. U suprotnom bi bio cijeli plus vidljiv i pisalo bi broj tjedana trudnoće. Ima li nekih instrukcija na pakiranju? Na ovom linku ima nekih info: http://thermo-meters.weebly.com/experiences-pregnancytests.html
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pretpostavljam da je negativan. U suprotnom bi bio cijeli plus vidljiv i pisalo bi broj tjedana trudnoće. Ima li nekih instrukcija na pakiranju? Na ovom linku ima nekih info: http://thermo-meters.weebly.com/experiences-pregnancytests.html
I prije sam radila takav test i bio je npr minus i oko njega komplet crno nije bilo vidljivo ovako kao "plus".
Citala sam kao cure pisu da im je niska trudnoca bila pa kao test nije znao ocitati tjedne trudnoce.
Mada ja sumljam isto mislim da je negativan
To je negativan test.
Sunny,
Znaci vadi progesteron u pon, 8 ili 9 dpo, ne prije.
Amina,
Sumnjam da je macina trava utjecala na taj smedji iscjedak, mislim kako kod koga, ja nikad radi cajeva, vrkute i marulje nisam imala ovakve " smetnje ".
Danijela,
Ti si prije imala obican Clearblue, koji pokaze samo crtu, ovo je digitalni i on je negativan.
Sortiraj odgovore
Najstariji