Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)
Wow, Tinchyca! Čestitam!
Jesi li pratila O ovaj put? Znaš li otprilike kad je bila?
Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?
Hvala :)
Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.
Ma super!
Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.
Vidjet cemo 9.11. :)
SunnyS, onda ti, mamica1985 i ja zajedno brojimo 😆
Daaaa!!! Šaljem nam pozitivne misli!
Nek priroda ovaj put pokaže svoje čari i svu svoju moć usmjeri na dobrobit naših budućih bebica. :) Još 7 dana…
Je li ikoja od vas napravila ovih dana (jučer / danas) LH trakicu? Ako se dobro sjećam, ako je T u pitanju, i LH bi trebala biti pozitivna. (?) Ispravite me ako sam u krivu.
Možda je još rano da nam bude baš pozitivna, možda bi sad bilo ok da se vidi neka svjetlija crtica?!
Ja mislim da ja necu nista ni raditi dok ne bude debelo kasnila. Jer me prosli mj dobro zeznula. Bojim se da cu ovaj put se ja ipak veseliti samo vama 😉😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Blossom nada umire zadnja! Hahaha 😄
Ajmo cure koje cekate drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da studeni bude nas mjesec, ja NEocekujem M tek 23.11., jos nisam ni u akciju krenula pa bi bilo lijepo da mi vasi pluseki podrze ovu gdu. Nadu da ne umre do mog datuma 😘😘
Mina nemoj ni ti gđu. Nadu odbacit, ona mora zadnja odapet, kad ocekujes? 🤗
Bulbi,
Ne ! Meni kad je uveden heparin je uveden na temelju dva spontana, i acl poz.!!!! Nista drugo! Tad je bila prirodna T.
Znaci nakon dvije prirodne T !
Nakon 3.neuspjele T sam isla na IVF.
Sunny,
Tako je ! I lh moze biti poz.u T.
Bulbi,
Nepovoljni hormoni stitnjace mogu dovesti do nekvalitetne j.s.tako da se isto smatra da i nekvalitetna j.s., tj.embrij ne prezivi jer je greska u njemu i dodje do spontanog.
Ti ces napraviti kako zelis naravno, osobno smatram i ja bi na tvom mjestu, a i jesam, osigurala sebi heparin i ako nije trombofilija u pitanju, bar radi neke svoje sigurnosti.
Ni ja ne smatram da je heparin sveta vodica, nije, ali da li si bilo tko moze priustiti recimo jos jedan spontani?? Ja sam ih imala 3, i sad sam sve vise uvjerenija da je ipak svaki put bila krom.greska, zadnji put je i potvrdjena...ali eto, sad je sve ok..i uz heparin i uz andol!
Nije svatko isti. Svi smo mi samo pojedinci i mislim da bi se u konacini svakome trebalo pristupiti individualno !
Tako je, acl su kod tebe granicno poz.i mthfr koja je slaba mutacija ali da li ti itko moze napismeno napisati da do spontanih nije doslo radi toga???ne moze, zato smatram da uvodjenjem heparina even.iduci put se moze sprijeciti !
Bulbi,
Nepovoljni hormoni stitnjace mogu dovesti do nekvalitetne j.s.tako da se isto smatra da i nekvalitetna j.s., tj.embrij ne prezivi jer je greska u njemu i dodje do spontanog.
Ti ces napraviti kako zelis naravno, osobno smatram i ja bi na tvom mjestu, a i jesam, osigurala sebi heparin i ako nije trombofilija u pitanju, bar radi neke svoje sigurnosti.
Ni ja ne smatram da je heparin sveta vodica, nije, ali da li si bilo tko moze priustiti recimo jos jedan spontani?? Ja sam ih imala 3, i sad sam sve vise uvjerenija da je ipak svaki put bila krom.greska, zadnji put je i potvrdjena…ali eto, sad je sve ok..i uz heparin i uz andol!
Nije svatko isti. Svi smo mi samo pojedinci i mislim da bi se u konacini svakome trebalo pristupiti individualno !
Tako je, acl su kod tebe granicno poz.i mthfr koja je slaba mutacija ali da li ti itko moze napismeno napisati da do spontanih nije doslo radi toga???ne moze, zato smatram da uvodjenjem heparina even.iduci put se moze sprijeciti !
Hvala ti draga.Slazem se u potpunosti s tobom.Ali kako doci do heparina ako mi ga hematolog odbije prepisati??Cak sam pomisljala potraziti dodatno jos jedno misljenje privat hematologa .Ovisno kako xe proci ovo preko uputnice.Hormoni stitnjace su mi dovedeni srecom u red.Znam da sam puno citala da inz.rezistencija puno nepovoljnije utjece na trudnocu.To je pod kontrolom.Ali svaki dr tvrdi svoje.I ja zelim sve napraviti da sprijecim ponavljanje svega toga.Iskreno bojim se i pomisli na novu trudnocu zbog svega.Iako se i kod mene sumnja na kromosomske greske.Prva he bila biokemijska,druga se od poc.nije dobro razvijala.Treba sprijeciti sve na sto se moze utjecati ali opet znam da mi nitko ne moze garantirati da ce i u tom slucaju biti sve ok.
Hvala sto si pidijelila iskustvo samnom.Ohrabrujuce je znati da ipak eto moze sve biti ok :)
Cure, sretno!!
Bas sam dosta cula u zadnje vrijeme o trombofiliji i koliko je to u stvari ucestalo. Postoji li neki nacin da se sazna da netko to ima prije nego bude kasno? Ima li kakvih simptoma?
Cure, sretno!!
Bas sam dosta cula u zadnje vrijeme o trombofiliji i koliko je to u stvari ucestalo. Postoji li neki nacin da se sazna da netko to ima prije nego bude kasno? Ima li kakvih simptoma?
Iskljucivo preko pretraga krvi za trombofiliju.
Simptoma nema na zalost:/.U principu tesko da ces dobiti preko uputnice samo tako.Meni je gin jedva dao i nakon 2 spontana na zahtjev privatnog ginica.
Meni je sad palo na pamet da je u 2.trudnoci kod mene dr.kad je dijagnosticirao missed ab.rekao da imam hematom.
To i mene zanima, za trombofiliju..ja sam zbog pojave u obitelji krenula s tim testiranjem jos u 3 mj i stala na ovom nalazu...sad bi trebala traziti doktoricu da mi izda uputnicu za ovo dolje skroz napisano..evo kako izgleda moj nalaz
Sortiraj odgovore
Najstariji