Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Studeni 2017. 00:33

Bulbi,
    Ja sam u Petrovoj bez ikakvih problema dobila heparin na humanoj reprodukciji.
    Znaci to se podrazumijevalo.
    Pusti ti socijalnog gin....ne znaju oni puno o tome.
    Gdje ides kod hematologa??
    Sigurna sam da ce ti netko dati heparin i stvarno smatram da ti je potreban !!!
    Ja sam kod hematologa isla kod Vodanovica na Rebro, cini mi se bas ok frajer i bas se bavi trudnicama !
    Isto tako, ako trebas preporuku za Petrovu, napisati cu ti.

SunnyS
    02. Studeni 2017. 08:02

mina04

SunnyS

Tinchyca

SunnyS

Tinchyca

Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)

Wow, Tinchyca! Čestitam!
    Jesi li pratila O ovaj put? Znaš li otprilike kad je bila?
    Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?

Hvala :)
    Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.

Ma super!
    Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.
    Vidjet cemo 9.11. :)

SunnyS, onda ti, mamica1985 i ja zajedno brojimo 😆

Daaaa!!! Šaljem nam pozitivne misli!
    Nek priroda ovaj put pokaže svoje čari i svu svoju moć usmjeri na dobrobit naših budućih bebica. :) Još 7 dana...
    Je li ikoja od vas napravila ovih dana (jučer / danas) LH trakicu? Ako se dobro sjećam, ako je T u pitanju, i LH bi trebala biti pozitivna. (?) Ispravite me ako sam u krivu.
    Možda je još rano da nam bude baš pozitivna, možda bi sad bilo ok da se vidi neka svjetlija crtica?!

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mamica1985
    02. Studeni 2017. 08:10

mina04

mamica1985

@Mina - nas dvije opet zajedno odbrojavamo ovaj ciklus :) ja je NE očekujem 08.11., pokrili smo 8., 10., 11., 14. I 17. dan ciklusa zasad, s tim da mi je O ovaj ciklus bila 17. dan ciklusa pa se nekako jako nadam da je ovaj ciklus dobitni. :)

Ni ja ju ne ocekujem 8.11. I ja se nadam da cemo zajedno onda odbrojavati, al one ljepse dane..onih 8 preostalih mjeseci 😉😊🤗

Vibramo zajedno :)

mamica1985
    02. Studeni 2017. 08:13

mina04

SunnyS

Tinchyca

SunnyS

Tinchyca

Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)

Wow, Tinchyca! Čestitam!
    Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?

Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.

Ma super!
    Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.

Daaa. idući tjedan će nam biti veseli :)

mamica1985
    02. Studeni 2017. 08:16

SunnyS

mina04

SunnyS

Tinchyca

SunnyS

Tinchyca

Wow, Tinchyca! Čestitam!

Ma super!

Daaaa!!! Šaljem nam pozitivne misli!
    Nek priroda ovaj put pokaže svoje čari i svu svoju moć usmjeri na dobrobit naših budućih bebica. :) Još 7 dana…
    Je li ikoja od vas napravila ovih dana (jučer / danas) LH trakicu? Ako se dobro sjećam, ako je T u pitanju, i LH bi trebala biti pozitivna. (?) Ispravite me ako sam u krivu.
    Možda je još rano da nam bude baš pozitivna, možda bi sad bilo ok da se vidi neka svjetlija crtica?!

Ja ne koristim te trakice, idem samo po osjećaju jer su mi O inače jako bolne I ne mogu fulati da ih imam. S testom čekam najranije do 8.11. kad je dan NEočekivane M

Jane_Doe
    02. Studeni 2017. 08:27

ja isto ne koristim trakice, kao i mamica ne mogu fulat 😆
    pise mi na aplikaciji da se danas moram seksat jer sam plodna 😂😂

ikyri
    02. Studeni 2017. 08:58

Jane_Doe

Ajmo... na posao :) 

blossom
    02. Studeni 2017. 08:59

pratim vas i nadam se da ce idući tjedan biti pun plusica!!!

petra super za ginekologicu - i nadam se da ce plusic prije nalaza stici ;)
    moj gin. je na godisnjem, taman kad nam treba - tako da pratim po kalendaru i trenutno pokrivamo dane
    vidjet cemo :) sretno svima curama!!

p.s. od kad mjerim temp. dragi mi nije odusevljen - probudim se prije njega (od pomicanja sata ja sam vec od pol 6 budna ),
    a toplomjer kad ga upalim i kad zavrsi pisti i njega zbudim hahaha izdrzat ce valjda

Bulbi91
    02. Studeni 2017. 09:06

mono1111

Bulbi,
    Ja sam u Petrovoj bez ikakvih problema dobila heparin na humanoj reprodukciji.
    Znaci to se podrazumijevalo.
    Pusti ti socijalnog gin….ne znaju oni puno o tome.
    Gdje ides kod hematologa??
    Sigurna sam da ce ti netko dati heparin i stvarno smatram da ti je potreban !!!
    Ja sam kod hematologa isla kod Vodanovica na Rebro, cini mi se bas ok frajer i bas se bavi trudnicama !
    Isto tako, ako trebas preporuku za Petrovu, napisati cu ti.

Hvala ti.Ja nisam u nikakvom postupku za mpo.Vecinom sve u Vinogradskoj obavljam jer mi tamo radi ginic.Cula sam da su na Rebru dosta dobri,međutim kod njih se za prvi pregled hematologa čeka do poč.2018 iskreno to mi je malo predugo.Brzo se dođe na sv.duh ili vinogradska.Ti si vjerojatno dobila terapiju bez problema jer su tebi jos neke stvari izvan granica.Meni je sam ginic prije pretraga rekao da ako je trombofilija da ce mi on prepisat heparin.Al oni ovo ociti ne smatraju trombofilijom.Na jos jednom portalu sam slala upit hematologu i dobila sam također odgovor da je to uredan nalaz.Sto revi.Kuzim da ne prepisuju samo tako terapiju,al cak i ako postoji i manja sumnja po meni je to sve za terapiju.Ako ne uspijem mogu eventualno na svoju ruku krenut s andolima i molit Boga da sve bude ok.Mene nervira sto se svi nabacuju kao s loptom.Endo.kaze da ne vjeruje da je spontani od inz.rezistencije i stitne,gin.kaze da to itekako moze bit razlig pogotovo inz.rezistencija.Obavit cu sad taj pregled,nakon toga cu kod endo.
    Onda mislim da def.uzimam pauzu.Nekako ja jos uvijek psihicki nisam spremna odustati od prirodne trudnoce i krenuti sa mpo.Ako sam 2 puta ostala trudna...

Jane_Doe
    02. Studeni 2017. 09:55

ikyri

Jane_Doe

Ajmo… na posao :)

hahaha, spremna sam sljedecih par dana radit kao pcelica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.