Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)
Wow, Tinchyca! Čestitam!
Jesi li pratila O ovaj put? Znaš li otprilike kad je bila?
Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?
Hvala :)
Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Petraaluda si!!
E a uz takvu ginu roda sa slikice ce cini mi se uskoro naci vasu adresu!
Jooj rijeci ti se pozlatile! 😙😙 samo nek ne baca u dimnjak jer palimo kamin za malo romantike 😄😉
Tinchyca cestitaam!! 🤗🤗🤗
Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)
Wow, Tinchyca! Čestitam!
Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?
Imam onu aplikaciju moj kalendar. Kad sam rucno unijela duljinu ciklusa na 25 koliko su mi bili inače prije ovih kracih ispalo je da smo 11 dan ciklusa imali odnos a ovulacija je bila 12 dan ciklusa. Znaci po ovome dan prije ovulacije. Na 21. dan ciklusa dobila sam smedi iscjedak pomijesan sa krvi (to inace dobijem par dana prije M) iscjedak je prestao za 3 dana a M nije dosla! Cijelo vrijeme od tad pa do sad trbuh me boli kao da imam M ali puno blaze i osjecaj napuhanosti. Cike mi nisu bolne normalne su. Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci pa sam odma znala da je to to, test je samo potvrdio.
Ma super!
Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.
Vidjet cemo 9.11. :)
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav cure,
Ima li možda koja iskustva s trombofilijom?
Nakom 2 spontana radila sam pretrage.Većinom je sve ok.Osim što mi je MTHFR heterozigot umjereno snižen i ACL slabo pozitivan 13 (ref.intervali neg. <10,
Slabo poz.10-40, pozitivan >40).
Ginic mi kaze da je to uredan nalaz i da nije za terapiju,al mene brine ta pozitivnost ma koliko slaba bila.Tako da sam trazila uputnicu za hematologa.Inace imam inzulinsku rezistenciju i hipo hashi sam,al to je pod kontrolom i terapijom.Brisevi su svi uredni.Ima li smisla raditi jos kakve pretrage?Inace 3.g su nam trebale da ostanem trudna i onda se to izdesavalo u razmaku od 2mj.Bas se jadno osjecam.Sad opet pokusavamo nekih 2-3 mj al nista se ne desava.Najradije bih odustala od svega.
Pozdrav cure,
Nakom 2 spontana radila sam pretrage.Većinom je sve ok.Osim što mi je MTHFR heterozigot umjereno snižen i ACL slabo pozitivan 13 (ref.intervali neg. <10,
Ginic mi kaze da je to uredan nalaz i da nije za terapiju,al mene brine ta pozitivnost ma koliko slaba bila.Tako da sam trazila uputnicu za hematologa.Inace imam inzulinsku rezistenciju i hipo hashi sam,al to je pod kontrolom i terapijom.Brisevi su svi uredni.Ima li smisla raditi jos kakve pretrage?Inace 3.g su nam trebale da ostanem trudna i onda se to izdesavalo u razmaku od 2mj.Bas se jadno osjecam.Sad opet pokusavamo nekih 2-3 mj al nista se ne desava.Najradije bih odustala od svega.
Moja poznanice je imala dva il tri spontana dok nisu otkrili da ima trombofiliju. Kad je ostala ponovno trudna dobila je injekcije i mislim da si svaki dan pika. Hvala Bogu sve je u redu i uskoro ce roditi. Meni je isto rekla da to provjerim, al s obzirom da sam imala jedan spontani (nadam se i zadnji) necu jos na takve pretrage. Nadam se da sam ti bar nekako pomogla..😶
All of God’s grace in one tiny face 💟
Wow, Tinchyca! Čestitam!
Ma super!
Imam i ja taj kalendar, ali ciklusi ne traju jednako pa se ne mogu osloniti na njega. Iako, ovaj ciklus se uskladio s kalendarom.
Vidjet cemo 9.11. :)
SunnyS, onda ti, mamica1985 i ja zajedno brojimo 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav cure,
Mthfr ti je heterozigot, to ne znaci da je umjereno snizen, on ti je uvijek takav. Za taj mthfr je potrebno uzimati aktivni folat, ne folnu kiselinu, jer mi koje imamo mthfr ne mozemo razgraditi folnu...ja narucujem aktivni folat od Solgara preko Iherba, u Hr.nema za kupiti.
Sto se tice acl poz, radi toga OBAVEZNO heparin !!! OBAVEZNOOOOO !
Ja imam istu stvar, kao i ti, i jos Pai 1 hetero i imala sam 3 spontana i OBAVEZNO mi je koristenje heparina upravo radi acl poz.
Procitaj si malo o aps sy!
Znaci, ovo sto pisem velikim slovima, zelim posebno naglasiti !!! Znaci potreban ti je od poz.testa u iducoj T niskomolekularni heparin, do tada andol od 100...
Ja sad.koristim oboje, i heparin i andol....zelim naglasiti takodjer da se na svemu stedi i nemoj dopustiti da te odbiju !!!!!!!!
Bulbi,
Jos samo nesto ! Taj acl ti je granicno poz.sto ni nije nesto zabrinjavajuce, ali nikad ne znas kad ce on biti vislji a i ako budes ponavljala recimo opet acl moze ti doci negativan, ali po prvom nalazu vidis da on ima tendenciju biti pozitivan ! Zato.....svakako je potrebna terapija??
Gdje si vadila acl?? U Vg?? Jer su u Vg takve ref.vrijednosti. Na Rebru su ih sad mijenjali...
Jesi vadila protein s i c?? Lupus je neg??
Pozdrav cure,
Nakom 2 spontana radila sam pretrage.Većinom je sve ok.Osim što mi je MTHFR heterozigot umjereno snižen i ACL slabo pozitivan 13 (ref.intervali neg. &lt;10,
Slabo poz.10-40, pozitivan &gt;40).
Mthfr ti je heterozigot, to ne znaci da je umjereno snizen, on ti je uvijek takav. Za taj mthfr je potrebno uzimati aktivni folat, ne folnu kiselinu, jer mi koje imamo mthfr ne mozemo razgraditi folnu…ja narucujem aktivni folat od Solgara preko Iherba, u Hr.nema za kupiti.
Sto se tice acl poz, radi toga OBAVEZNO heparin !!! OBAVEZNOOOOO !
Ja imam istu stvar, kao i ti, i jos Pai 1 hetero i imala sam 3 spontana i OBAVEZNO mi je koristenje heparina upravo radi acl poz.
Procitaj si malo o aps sy!
Znaci, ovo sto pisem velikim slovima, zelim posebno naglasiti !!! Znaci potreban ti je od poz.testa u iducoj T niskomolekularni heparin, do tada andol od 100…
Ja sad.koristim oboje, i heparin i andol….zelim naglasiti takodjer da se na svemu stedi i nemoj dopustiti da te odbiju !!!!!!!!
Mono hvala ti puno.Sve ostalo od nalaza je dobro. U vinogradskoj sam sve radila.I meni je cudno da mi je ginic tako reagirao.Idem hematologu,al koliko citam za slabu pozitivnost bas ne daju terapiju i to me iskreno bas jako brine.Ako mi ginic ni hematolog ne daju terapiju ne mogu nis piduzet :/.
Sumnjam također da ce me itko ponovo slati na iste pretrage posto mi je i za ove soc gin jedva dao uputnicu na zahtjev mog privatnog gin.
Sortiraj odgovore
Najstariji