E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!
meni hvala bogu nisu savovi pukli, ali znam da mi je oporavak trajao jaaako dugo.. tek nakon 20 dana sam uspjela stat na noge sama, a na setnju nisam smjela pomislit jos mjesec dana.. a rodila u proljece, najbolje vrijeme za setnje
nadam se da cu vam se pridruzit uskoro na ljetnim bebama :)
a di nam je mina?nije se dugo javljala..
Tu sam tu sam..pratim vas, samo nemam neke novosti. Pokrili smo sve do 18dc. Ne bas svaki dan al svaki drugi sigurno. Pratila sam trakicama al nisam uspjela uloviti O. Sad me brine jel uopce bila. Vidit cemo za 10-tak dana. Nekako i nisam vise optimisticna.
drzim fige da je urodilo plodom
E to je bas i ona rekla! Nije mogla funkcionirati! Otici sama na wc, drzati dijete..popucali joj nutarnji savovi, nije zarastalo zbog manjka zeljeza.. Iskreno nisam znala da je ono tako bitno! Stvarno se nije za zezati! Znaci sad cekamo dan za tvoj pis stapic!
meni hvala bogu nisu savovi pukli, ali znam da mi je oporavak trajao jaaako dugo.. tek nakon 20 dana sam uspjela stat na noge sama, a na setnju nisam smjela pomislit jos mjesec dana.. a rodila u proljece, najbolje vrijeme za setnje
nadam se da cu vam se pridruzit uskoro na ljetnim bebama :)
a di nam je mina?nije se dugo javljala..
Tu sam tu sam..pratim vas, samo nemam neke novosti. Pokrili smo sve do 18dc. Ne bas svaki dan al svaki drugi sigurno. Pratila sam trakicama al nisam uspjela uloviti O. Sad me brine jel uopce bila. Vidit cemo za 10-tak dana. Nekako i nisam vise optimisticna.
drzim fige da je urodilo plodom
Hvala draga..i ja tebi i sebi 😉😙 naravno i svima ostalima 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
@Mina - nas dvije opet zajedno odbrojavamo ovaj ciklus :) ja je NE očekujem 08.11., pokrili smo 8., 10., 11., 14. I 17. dan ciklusa zasad, s tim da mi je O ovaj ciklus bila 17. dan ciklusa pa se nekako jako nadam da je ovaj ciklus dobitni. :)
Barbara, draga, natjerala si mi suze na oči.. Hvala ti. Baš sam nekako njonjasta ovih dana, to čekanje da mi menga završi pa da krenemo za uzv-ima i na transfer. Bože već sam sad nervozna, a kamoli kad ću čekati da vadim betu.
A zbog tebe sam presretna!!
Nena, super. Baš mi je drago da krećete. Hehe pa možda nećeš ni trebati na inseminaciju, ako se nešto prije desi. ;)
Mono,
ostale curke, držite se i nikad se ne predajte!
Noa 💙
Pozdrav drage cure, evo mene opet.
Znači nakon dvije biokemijske trudnoće napravila sam briseve.
Danas me je zvala ginekologica i kaže da je kod mene prisutna ureaplasma (da je titar povišen).. Nisam sigurna da sam sve dobro shvatila :/
Kaže da mm i ja moramo piti sumamed pa da ćemo vidjeti.
Imate li iskustva? Koliko je stanje ozbiljno?
Mono molim te za kakvu riječ, ti ćeš sigurno znati :(
Pozdrav drage cure, evo mene opet.
Znači nakon dvije biokemijske trudnoće napravila sam briseve.
Danas me je zvala ginekologica i kaže da je kod mene prisutna ureaplasma (da je titar povišen).. Nisam sigurna da sam sve dobro shvatila :/
Kaže da mm i ja moramo piti sumamed pa da ćemo vidjeti.
Imate li iskustva? Koliko je stanje ozbiljno?
Mono molim te za kakvu riječ, ti ćeš sigurno znati :(
Ureoplazma se treba liječiti. Liječite se ti i partner. Bolje dok nisi trudna jer u trudnoći se stalno vraća. Možda je mala upalica bila dovoljna da onemogući potpunu implantaciju i nakon što se izliječite idući plusić će se pretvoriti u zdravu bebicu!
Sretno!!
Curke i ja danas posjetila svoju gin i zamolila za uputnice za pretragu hormona...bila je ok, rekla je da je dobro sto sam se odmah javila jer ako nakon 3-4 ciklusa pozitvnih lh trakica nema zaceca, po njoj nema potrebe cekati godinu dana nego odma na provjere ali ne zeli da ikakve pretrage ja radim s obzirom da imam uredne cikluse i menstruacije od kada sam prvi put dobila M pa do danas bez ikakvih odstupanja i svaki uzv i papa mi je bio uredan pa je rekla da prvo mm napravi spermiogram i s tim nalazom da joj dodem pa cemo vidjet sto dalje..eto ja cu jedino stitnjacu otici prekontrolirat u meduvremenu...sad cekamo rezultate spermica pa cemo vidjet da li nastavljamo prirodno ili prelazimo na mpo 🤔
Super petraa, bas ti je dobra ginekologica! Meni moja nista nije htjela dati pa smo sami isli na pretrage i sve je bilo ok, ali svejedno nam je trebalo 10 mjeseci!
m.girl joj vjerujem! Kako nebi bila nervozna, ali nek je sve samo pozitivna nervoza!
Ja evo dosla od dok. Kaze tockica je tu, na mjestu gdje treba biti, mjerama odgovara datumu zadnje M..i sad idemo dan po dan dalje. Dao mi Duphastone 3x1 ali zato sto sam ga trazila jer su ovi tamo rekli. Ne znam hoce me oni ostaviti na njima ili dati neku svoju terapiju.
Sto se nervoze tice silazim ja sad sa stola, a dok.me kao pridrzava za noge Kazem ja njemu ma imam ja duge noge, necu pasti (a i on to uvijek komentira) Kaze on na to - Da, ali mogu noge i drhtat pogotovo kad saznate ovako veliku vijest da ste trudni!
Iako ja sam sva ko luda..ko da se nekom drugom dogadja! Cak se zbog tog osjecam malo i krivom!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jana,
Upravo to sto ti je Ikyri rekla. Nije ta bkaterija nista strasno, samo je vazno da se prije T izlijeci, jer u T moze izazvati probleme, a i tad se zacahuri i ne moze se izlijeciti...
Samo pijte antib.i ponovi briseve prije planiranja T.
Sunny,
Ja ti ne znam o cerviksu, tj o polozaju, nisam nikad to proucavala...
Jane,
Nadam se da ces se rijesiti te kandide na jeziku uskoro !
Sretno svim curamaaaa !!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji