Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    01. Studeni 2017. 09:24

Jessy ma stvarno me zena iznenadila pozitivno ajme, nisam uopce imala potrebe muljat ista, kaze ona ako znate da zelite bebu i idete svjesno u to nema potrebe onda za gubljenjem godine dana s cekanjem na pretrage i ima pravo a mozda nam je i za psihu trebalo malo da krenemo poduzimat nesto pa se ovaj mjesec bas zalomi bebac 😄😄

Barbaraa znaci tockica je na sigurnom!! Ma kakva krivica ajde, pozitivna drhtavica pokazuje koliko je iscekivana i koliko voljena ce bit bebica ja cu bit sretna ako mi se ne oduzmu noge kad saznam a ne tresu, tresu mi se usne kod zubara od nervoze a mogu mislit sta ce mi se sve trest kod ginosa, vjerojatni isto usne ali ne ove na glavi 🙈🙉🙊😁😁

Petraaa
    01. Studeni 2017. 09:44

I jessy zaboravim pitat ono najvaznije hahahaha koja je dobitna kombinacija bila, kako ste tempirali odnose? Daj mi ideju sad za ovaj ciklus, evo M mi gotova za 2 dana pa se bacam u akciju 😆

Ana_Marija_2019
    01. Studeni 2017. 10:19

Mi smo svaka dva dana od kad je prestala M i drzala sam noge u zraku nakon odnosa 😁😁😁
    Imala sam i LH trakice pa sam jos i provjerila kad mi je O.

mina04
    01. Studeni 2017. 10:23

mamica1985

@Mina - nas dvije opet zajedno odbrojavamo ovaj ciklus :) ja je NE očekujem 08.11., pokrili smo 8., 10., 11., 14. I 17. dan ciklusa zasad, s tim da mi je O ovaj ciklus bila 17. dan ciklusa pa se nekako jako nadam da je ovaj ciklus dobitni. :)

Ni ja ju ne ocekujem 8.11. I ja se nadam da cemo zajedno onda odbrojavati, al one ljepse dane..onih 8 preostalih mjeseci 😉😊🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

Petraaa
    01. Studeni 2017. 10:50

Jessy2009

Mi smo svaka dva dana od kad je prestala M i drzala sam noge u zraku nakon odnosa 😁😁😁
    Imala sam i LH trakice pa sam jos i provjerila kad mi je O.

Aj budem tako pokusala, mi smo inace cekali O pa tek onda kretali, sad cemo krenuti odmah, cim M stane 🤞🤞🤞🤞

Ana_Marija_2019
    01. Studeni 2017. 11:14

I ja sam obicno cekala O prije pa bi bas na taj dan ili koji dan prije, ali eto to nije uspjelo. Prosli mjesec smo se bas iscrpili 😂😂😂😂
    Cure, sretno!!! Razveselite nas plusicima 😊

Petraaa
    01. Studeni 2017. 11:24

Pod jorgan i akcija!! 😘😘😘😘

Tinchyca
    01. Studeni 2017. 18:30

Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi  bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam  napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

SunnyS
    01. Studeni 2017. 18:37

Tinchyca

Pozdrav curke, ja sam prije 4 mj imala spontani i od tada su mi ciklusi bili 17 dana. Doktorica je rekla da ne mogu zatrudnjeti jer nema ovulacija. Tako da me poslala vaditi hormone i sve da vidi razlog kratkih ciklusa. Nisam se uopce nadala trudnoći niti smo radilii nešto na tome dok to ne riješim. Kad ovaj mjesec dočekala 28 dan ciklusa! Odmah sam napravila testić jučer na 28. dan i pozitivan je! Ne mogu Vam opisati sreću :)

Wow, Tinchyca! Čestitam!
    Jesi li pratila O ovaj put? Znaš li otprilike kad je bila?
    Jesi li testić napravila samo zbog kašnjenja ili si imala neke znakove zbog kojih si sumnjala?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

baarbaraa29
    01. Studeni 2017. 20:26

Petraa  luda si!!
    E a uz takvu ginu roda sa slikice ce cini mi se uskoro naci vasu adresu!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.