Ja sam se baš bila nadala da mi neće doći ovaj mjesec... baš sam imala feeling da sam trudna.. Ali nažalost jučer ujutro sam sam se malo razočarala. Dobila sam posjetu od
.
Sama sebe tješim da ću ubrzo vidjeti plusić.

mama2 neznam sta da ti kazem, žao mi je kaj je dosla "vjestica", al samo optimisticna budi...držim ti fige da iduci mjesec ugledas na testu veliki ++++++++++++++
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
marincica ja imam jako filing da si ti isto iz zagorja kao i ja...nekako mi vuces na zagorski.... od kud si.??
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 nisam ne ;) ja sam iz Ivanić-Grada
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
heheh ma sve ti je to tu blizu ;)
Marincica Ivanić Grad, i ja takoder!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Veseliti cemo se skupa na cugi :P
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
ma nemoj me zezat hehe vidis ko bi reko..... ja sam u pos.bregima ;)
Dada, jako mali!! Ma ne zezam, ulica ruža! :P kod autobusnog!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji