mama2 neznam sta da ti kazem, žao mi je kaj je dosla "vjestica", al samo optimisticna budi...držim ti fige da iduci mjesec ugledas na testu veliki ++++++++++++++
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
marincica ja imam jako filing da si ti isto iz zagorja kao i ja...nekako mi vuces na zagorski.... od kud si.??
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 nisam ne ;) ja sam iz Ivanić-Grada
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
heheh ma sve ti je to tu blizu ;)
Marincica Ivanić Grad, i ja takoder!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Veseliti cemo se skupa na cugi :P
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
ma nemoj me zezat hehe vidis ko bi reko..... ja sam u pos.bregima ;)
Dada, jako mali!! Ma ne zezam, ulica ruža! :P kod autobusnog!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
hehe a nista naruci cevape i dolazim hehehe ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji