Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bubicazubica
    06. Svibanj 2014. 12:22

Pozdrav od mene nove!
    ...radimo na bebi ,intezivno od 2 mj,,nakon što sam morala pauzirati dosta dugo jer sam u 9 mj.2013. imala kiretažu u 9 ttj.,a nakon mjesec dana ponovljenu kiretažu,jer je prva bila nestručno obavljena...ali idemo u nove pobjede,i nadamo se skorom uspjehu!

lilianaa
    08. Svibanj 2014. 07:07

Drage moje, evo i mene nakon duze vremena. Prije dva mjeseca smo muz i ja planirali raditi na djetetu no imali smo odredenih problema i pregleda te to nije bilo moguce. Bacamo se uskoro na posao i eto, ne ocekujemo vjesticu 5.6. :) Daleko jos ima do tog datuma, ali ni meni se ne zuri. Uzivat cu u samom procesu :) hehe Pusa svima ;)

• mama@
    09. Svibanj 2014. 22:24

Pozdrav from the new one.
    Vec neko vrijeme pratim ovakve forume i teme i primjetila sam kako ste velika podrska jedna drugoj te se odlucih i ja upustiti u to. Godinama sam bila protiv jos djece u svojoj obitelji i cvrsto sam stajala iza toga velikog NE. No... nesto se dogodilo i ja sam se slomila... sad imam i potrebu i zelju za trecim djetetom, a mm je presretan.. Jedva cekam da mi se pojavi plzsic na testu

Marincica
    11. Svibanj 2014. 18:21

Drage moje dame, pozdrav od mene nove ;) 
    Moja priča počinje ovako....( ovo ce biti duga prica  )....
    Imam 22 godine, prije 4 godine sam se preselila kod svog dragog, i odtad pokusavamo da zatrudnimo , sto se i dogodilo prije 2 godine.... Naime prije 2 godine ostala sam  trudna, a da to nisam ni znala ( sad se pitate kako ?).Kako nisam znala? Pa ovako, cim sam vidjela da mi kasni napravila 3 testa u razmacima po tjedan dana, kad ono non stop  -, i tako cekala ja da vidim jel mi bude dosla i dosla ona meni nakon 4 tjedna kasnjenja... I nisam imala nis s tim sto je trajala samo 3 dana ( a inace po 6 dana), tako da nisam isla ni kod ginekologa jer sam bila blesava .. I nazalost 15.8 2012 godine iznenada umre mi svekrva na rukama, sto me jako potreslo i samo 4 dana nakon toga, navece   pocelo teci iz mene ko ludo (misla sam opet sam dobila), a nis me ni zaboljelo, do sljedeceg dana negdje oko podne dok nisu poceli uzasni bolovi , popila 3 tablete a ono ne prolazi i zavrsila ja u Petrovoj sva nikakva blijeda ko krpa, krvava, nikakva, i deru se na mene kaj sam cekala dan i pol da sam na vrijeme dosla , da sam dosla 10 min poslije iskrvarila bi... i vele imala si spontani... Poslije dosli nalazi naime 3 mj sam bila trudna....
    I tako od onda pokusavamo da napravimo bebaca ali ne ide i sad mi evo kasni 21 dan , napravila test i -. Ali sada nebudem bila tvrdoglava, iduci tj drito  kod ginekologa ;).....

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Tina0208
    12. Svibanj 2014. 19:37

Marincica kao prvo dobro nam dosla, jako mi je zao zbog tvoje situacije u kakvoj si se nasla...ali eto,ne mozemo izmijeniti svoju sudbinu...zelim ti puno srece i nadam se da ce ti doktor reci da si trudna pa da nam se doselis na temu o trudnoci...drzim figice i svakako javi ishod situacije

Laura 21.08.2014 :-*

Marincica
    12. Svibanj 2014. 21:06

Tina0208 hvala ti na podršci i ja se nadam...... veliku pusu ti saljem...CMOOOOK! ;)

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Miss_Miu
    13. Svibanj 2014. 22:22

@Marincica kao prvo dobro nam došla! Tužna ti je priča, joj želim ti taj plus na tesu kao i sebi! Javi se, kad obaviš ginekologa! Sretno!! 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Marincica
    14. Svibanj 2014. 09:17

Naravno da budem javila sta mi bude gin reko, ali tek iduci tjedan, kad je reko da ima guzvu da nemoze me primit ...Znaci jos neizvjesnosti za mene jooooj , veli mi dragi nemoj mislit na to, najrađe mi ga pukla kad mi to veli ... Nadam se da ti moja draga, nebudes dobila "vjesticu", da se veliki debeli ++++++++++++ pojavi 

Miss_Miu
    14. Svibanj 2014. 09:37

Joj ti ginekolozi nikad nemaju vremema stalno su puni, joj! Čuvaj se i pazi draga do idućeg tj. Joj nadam se da bude bio na testu jedan debeli i veliki + tj. Dvije crtice.  :):)  Imaš kakve simptome??

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Marincica
    14. Svibanj 2014. 10:09

Miss_Miu .....simptomi su mi jako cudni, sta god da pojedem za 15 min moram na wc mekana stolica ( a inace idem samo 1 na dan), grudi me strasno svrbe, tupa bol u podrucju jajnika.... i sto mi je najzanimljivije, sto god pojedem žgaravica me ulovi , a Hvala Bogu s tim nikad u zivotu nisam imala problema, pa mi nije jasno sta se desava ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.