jao marincica ti imas veeelike sanseee..... pa daj probaj opet napraviti test...
Laura 21.08.2014 :-*
hehehe Tina0208 , budem u petak napravila ponovno, posto u petak je tocno mjesec dana da kasni... znam da su to manje vise sve simptomi trudnoce, ali iskreno bojim se da nebu opet - ....Samo mi nije jasna jedna stvar....Zasto su mi gacice malo malo pa "mokre", a nemam nikakvi iscjedak neg ono kak da ti velim..nije nit mokraca nit iscjedak...jednostavno su mokre?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hm...neznam kaj da ti na to kazem...nisam imala slicno iskustvo...
ajde jedva cekam petak... javi se obavezno...nekako sam uvjerena da ce biti plusic...mora biti plusic....
Marincica-držim ti fige da imaš plus velik kako kuća!!!! Obavezno nam se javi u petak, željno iščekujem lijepe vijesti i zaslužila si sreću!
Tina0208-draga, kako si?
Miss_Mlu-draga moja, nadam se da si nam dobro i da ti vještica neće doći, navijam za sve vas koje pokušavate i želim vam ovaj mjesec svima plus!!!!!
Odmah vam budem javila kad napravim ..Veliko vam hvala svima vama što ste uz mene.... Puse vam saljem drage moje
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
@Marincica o velike su velike šanse da ti se osmjehne!!! :) Sretno, javljaj se!!
@Igorovabebica pa di si ti nestala? :) dobro, sam dobro.. Aktivni amo dosta bili., prošli su plodni tako da sad iščekujemo da vještica neće doć! Kak si ti?? Ljubim
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Marincica, strasno mi je zao zbog tvoje price. Nadam se da budeš sada uspjela i ugledaš plus velik ko kuća .
Vidim da svi čekamo taj tvoj Veliki petak.
A svima Vam ovdje Želim sreću u ovome čemu, trenutno, sve težimo. SRETNOOOOO CUREEEE
Hvala Vam curke moje . Bas mi to znaci kad ovako podijelim iskustva s vama
Miss_Miu nadam se da bumo slavile ovaj mjesec
igorovabebica pa di si nam ti??? nije te duugo bilo... jel sve u redu s bebicom??' jesi doznala kaj nosis??
ja sam ok...hvala bogu nema vecih problema...
Ja sam se baš bila nadala da mi neće doći ovaj mjesec... baš sam imala feeling da sam trudna.. Ali nažalost jučer ujutro sam sam se malo razočarala. Dobila sam posjetu od
.
Sama sebe tješim da ću ubrzo vidjeti plusić.
Sortiraj odgovore
Najstariji