Miss_Miu .....simptomi su mi jako cudni, sta god da pojedem za 15 min moram na wc mekana stolica ( a inace idem samo 1 na dan), grudi me strasno svrbe, tupa bol u podrucju jajnika.... i sto mi je najzanimljivije, sto god pojedem žgaravica me ulovi , a Hvala Bogu s tim nikad u zivotu nisam imala problema, pa mi nije jasno sta se desava ;)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
jao marincica ti imas veeelike sanseee..... pa daj probaj opet napraviti test...
Laura 21.08.2014 :-*
hehehe Tina0208 , budem u petak napravila ponovno, posto u petak je tocno mjesec dana da kasni... znam da su to manje vise sve simptomi trudnoce, ali iskreno bojim se da nebu opet - ....Samo mi nije jasna jedna stvar....Zasto su mi gacice malo malo pa "mokre", a nemam nikakvi iscjedak neg ono kak da ti velim..nije nit mokraca nit iscjedak...jednostavno su mokre?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hm...neznam kaj da ti na to kazem...nisam imala slicno iskustvo...
ajde jedva cekam petak... javi se obavezno...nekako sam uvjerena da ce biti plusic...mora biti plusic....
Marincica-držim ti fige da imaš plus velik kako kuća!!!! Obavezno nam se javi u petak, željno iščekujem lijepe vijesti i zaslužila si sreću!
Tina0208-draga, kako si?
Miss_Mlu-draga moja, nadam se da si nam dobro i da ti vještica neće doći, navijam za sve vas koje pokušavate i želim vam ovaj mjesec svima plus!!!!!
Odmah vam budem javila kad napravim ..Veliko vam hvala svima vama što ste uz mene.... Puse vam saljem drage moje
@Marincica o velike su velike šanse da ti se osmjehne!!! :) Sretno, javljaj se!!
@Igorovabebica pa di si ti nestala? :) dobro, sam dobro.. Aktivni amo dosta bili., prošli su plodni tako da sad iščekujemo da vještica neće doć! Kak si ti?? Ljubim
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Marincica, strasno mi je zao zbog tvoje price. Nadam se da budeš sada uspjela i ugledaš plus velik ko kuća .
Vidim da svi čekamo taj tvoj Veliki petak.
A svima Vam ovdje Želim sreću u ovome čemu, trenutno, sve težimo. SRETNOOOOO CUREEEE

Hvala Vam curke moje . Bas mi to znaci kad ovako podijelim iskustva s vama
Miss_Miu nadam se da bumo slavile ovaj mjesec
igorovabebica pa di si nam ti??? nije te duugo bilo... jel sve u redu s bebicom??' jesi doznala kaj nosis??
ja sam ok...hvala bogu nema vecih problema...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji