Miss_Mlu-tako mi je drago da si nam se javila! Želim ti sretan rođendan (znači da si ovan kao i ja) i da ti se ubrzo ostvari tvoja želja za trudnoćom! Baš si me obradovala!
Antonio-nadam se da si dobro, mene su ti uhvatile katastrofalne mučnine-povraćam svaki dan po dva-tri puta, neki dan i do šest. Pa me plaše da ako se to nastavi, mogu postati anemična. Ne mogu uopće vidjeti niti namirisati hranu. Kako si ti?
Tina0208-kako si? Vidim da su bila neka pitanja o krvnoj grupi pa ga imam i ja-moj dragi je 0+, ja sam A+, neće biti problema ako je on 0, iako je pozitivan???
Renata2912-ne odustaj! Brzo će doći roda, samo treba vjerovati! Želim vam puno sreće i što manje trudničkih tegoba! Držite mi se i javljajte se! Pusa!
Igorovabebica s obzirom da ste i ti i dragi rh pozitivni nema nikakvih problema bez obzira sto je on 0.. I puno važnije od same krvne grupe je rh faktor, dakle jel krvna grupa pozitivna ili negativna.. Draga, nemoj se unaprijed brinuti pogotovo bez razloga.. A mucnine bi ti se trebala smanjiti u drugom tromjesjecju, mada nema pravila tako da izdrži jos malo..
igorovabebica nemas frke...oboje ste pozitivni i bas kako chocolate kaze bitan je rh faktor.
Laura 21.08.2014 :-*
Ljubim Vas sve!
Igorovabebuška... tamo mi je tema, svrati!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Drage moje, puno vam hvala! Jučer sam saznala da imam ešerihiju (uopće ne znam kako sam ju uspjela pokupiti), ali mi je doktorica jako dobra i dala mi je Amoksicilin, nakon zelenog svijetla moje i svoje ginekologice. Rekla je i da ne djeluje na bebu, tako da sam mirnija. Što je još čudnije, nisam imala nikakve simptome i imam 10 na petu! terapija je deset dana!
Želim vam svima da se lijepo osjećate u trudnoći, uz što manje tegoba, a svima vama koje pokušavate, da brzo ostanete trudne! Ne odustajte, mi žene smo snažne!
Miss-Mlu-stižem!
igorovabebica nadam se da ces brzo ozdraviti...
Laura 21.08.2014 :-*
drage moje čitam vas pa evo da se i ja priključim....
dragi i ja radimo na bebi već skoro godinu i pol i još ništa..
mengu imam svakih 35-38 dana i traje 6 dana, zadnja je došla nakon 52 dana i to isprekidano..2 dana sam imala, pa 2 ne i opet 1 da....mučnina me pere već danima, pritisak u doljnjem dijelu trbuha isto tako..nisam više pametna...test si ne želim više radit da se opet ne razočaram, a kod ginića sam naručena tek sljedeći mjesec..
zanima me da li je koja prošla išta slično...
Najbolje da ako možeš, još malo se strpi, ali možda da se umiriš bi najbolje bilo da napraviš test. Meni je 25. 3. kada sam radila test bio negativan,a tri dana kasnije pozitivan...barem ćeš tako biti mirnija... a mučnine su jedne od znakova i iskreno se nadam da ćeš imati plus veliki kao kuća! Sve je to i stvar psihe, nije moguće u potpunosti ostati smiren i hladnokrvan kada se planira trudnoća. Želim puno sreće i odmah čim saznaš, javi nam rezultat! Pusa!
Tina0208-hvala ti na željama za ozdravljenje! Kako si ti? Ostale mame?
Bok, nova sam na forumu, ja i dragi smo nedavno počeli raditi na bebi, nadam se izostanku menge 12.5 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji