Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    light
    18. Travanj 2017. 17:06
    Od dolje prema gore idu. Mono sto mislis?
    Od dolje prema gore idu. Mono sto mislis?
    m.girl6
    18. Travanj 2017. 17:31

Mono, da, super kaj je tak dobra. Hoću, hvala ti, pa ćemo vidjeti kaj bude. :)

Light, zadnja ti je pozitivna trakica. :)) Jesi ju danas radila?

Noa 💙

mono1111
    18. Travanj 2017. 18:51

Suza,
    Stvarno ne mora znaciti. I meni je gravignost mini pokazao jako blijedu crticu, sve ti to zavisi o koncentraciji u urinu.
    Predlazem ti da betu izvadis !

Light,
    Da, dns ti je najtamnija, ono prije ti sigurno nije pozitivna, ona koja je isto malo kao tamnija.
    Makar, ni ova zadnja mi se ne cini skroz ista kao i kontrolna,.spremila sam sliku na mobu jer ju tako mogu povecati, ali mislilm da je poz. napravi dns navecer opet da vidimo da li je jos tamnija ali mislim da ce ti biti i da ce uskoro biti O.

Mgirl,

mono1111
    18. Travanj 2017. 18:52

Mgirl,

suza4
    18. Travanj 2017. 19:11

U petak cu ponoviti test ako ne dobijem do tad..pa cu ginekologu da mi da uputnicu za bhcg.

m.girl6
    18. Travanj 2017. 20:29

Mono i tebi  i javljaj novosti! Čitamo se i čujemo.
    Svima nam držim fige velike ko kuća!! 

Noa 💙

nena27
    19. Travanj 2017. 09:07

O curke baš ste se raspisali što se tiče lh trakica ja mjerim uvijek popodne oko 5-6 i uvijek sam uhvatila pik sad sam imala pozitivnu trakicu 02.04. mislim da je ovulacija bila odmah 03.04. i eto ništa opet dobila sam 17.4 sad si nešto računam ovaj mjesec ću uhvatiti 2 ovulacije mislim da će biti 30.04. ili 01.05. ostala sam bez trakica, ali sam naručila ali neće stići do tada. A već si znam ciklus napamet uredan je dosta ne znam zašto i koristim te trakice ali dobro. Muž me tješi stalno ja mislim da mi moramo malo duže čekati ali kad se to uhvati pa to će biti odmah blizanci on ima neku svoju teoriju ali dobro bar on ne šizi kao ja 

• M.lady
    19. Travanj 2017. 09:20

Curke moje nisam bas bila aktivna ovih dana, pa vas nisam uspila sve popratit. Ima li sta novoga, plusica ??? 😗😗😗

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

mono1111
    19. Travanj 2017. 09:52

nena27

O curke baš ste se raspisali što se tiče lh trakica ja mjerim uvijek popodne oko 5-6 i uvijek sam uhvatila pik sad sam imala pozitivnu trakicu 02.04. mislim da je ovulacija bila odmah 03.04. i eto ništa opet dobila sam 17.4 sad si nešto računam ovaj mjesec ću uhvatiti 2 ovulacije mislim da će biti 30.04. ili 01.05. ostala sam bez trakica, ali sam naručila ali neće stići do tada. A već si znam ciklus napamet uredan je dosta ne znam zašto i koristim te trakice ali dobro. Muž me tješi stalno ja mislim da mi moramo malo duže čekati ali kad se to uhvati pa to će biti odmah blizanci on ima neku svoju teoriju ali dobro bar on ne šizi kao ja

Zelis da ti ja mozda posaljem par trakica da imas za ovaj mjesec dok tvojene stignu??
    Stvarno nije nikakav problem, ja ih imam puno.

nena27
    19. Travanj 2017. 11:23

Ma ne treba, hvala ti kažem ti već znam kad bude ovulacija  a svejedno imamo odnose u plodnim danima svaki drugi dan pa mislim si ne mogu ofulati je da nikako nisam ostala trudna ali trudim se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.