Hermiona,
Dobrodosla !
Mislim da bi se Duphastonima svakako produzila ta druga faza ciklusa i time rijesila problem.
Sto se tice astenozoospermije i mi smo imali takav nalaz i ostala sam T tako da mislim sto se toga tice ne moras brinuti o tome, nije to tako jako los nalaz a i samim time sto se popravio.
Cekaj, ovaj mjesec si dobila Duphastone ali je M ipak dosla prije??
Ne znam sad tocno koji vitamini produzuju drugu fazu, procitaj malo ali mislim b6, pa pocni i to uzimati . Tj.prvo progooglaj, nisam sigurna !
Imate bas tempirane odnose? Kad trakica pokaze imate odnos??
Hvala mono1111 :)
Da, uzimala sam ih ovaj mjesec, ali je opet dosla prije :( Zadnja 2 mjeseca smo bas tempirali po trakicama, prije toga smo svaka 2 dana imali odnose u toku plodnih dana. Citala sam za b6 da je dobar, ali kao da je najbolji i kombinaciji s ostalim b vitaminima skupine pa sam zato pocela s b kompleksom. Sve ostalo mi je ok, jajnici uredni, maternica ok, ovulacije ima. S obzirom da sam imala biokemijsku trudnocu, doktorica kaze da je to pozitivan znak. Izgleda da je "samo" ta kratka druga
faza. Čitala sam i o vrkuta čaju, pa budem probala i s
tim...
Elvira,
Po ovome sto si dns dobila M, koliko ti je trajala luteinska faza ovaj mjesec??
Kad ti je O bila?
Na kraju mi je bila 23 dan po kalendaru..ja sam mjerila s trakicama do 18 dana ali sam samo dobivala svjetlu testnu crticu a par dana kasnije sam osjetila u lijevom jajniku i vidjela sluz. To je bilo prije 10 dana..danas sam prokrvarila ali cudno..samo nakon pisanja kad se obrisem ima krvi..i ima je dosta ali samo onda..na ulosku nista
Draga mono, uvijek me oraspoložiš. Čitala sam negdje na netu da je do 48 amh ok, a sve ostalo da upućuje na pcos. Baš taj mjesec koji sam vadila progesteron, nisam mjerila O sa trakicama. U pravu si, možda mi je baš taj mjesec O bila kasnije i zato mi je progesteron i bio tako nizak. Tablete će mužu doći u srijedu i odmah će ih početi piti. Iskreno se nadam da će se spermiogram popraviti za 3 mjeseca, ali ako i neće ići ćemo onda dalje. Socijalna gin mi je ok i poslala bi me na obradu,ali rekla je da mora proći god dana da ona može napisati sterilitet na uputnicu.. Meni i mužu nije bitno na koji ćemo način doći do djeteta, prirodno ili podpomognuto, samo da ga napokon držimo u naručju.
Jooj od srca mi je drago da si napokon dobila M i da možeš dalje u ostvarenje svoga cilja. Mislim da su te tablete i vitamini ipak pomogli tvom mužu i spermiogram se popravio kad si i ostala T. Uglavnom, čekam utorak da čujem kaj će gin reći..
Noa 💙
Hermiona,
Probaj s vrkutom, ja sam ju isto koristila i sad sam opet pocela. Sto se tice b vitamina, mislim da su najvazniji b6, b12 i folna.
Pogledaj si sastav tog b kompleksa, ja sam htjela kupiti u ljekarni pa je bilo jako malo mg ili mcg a u tvom slucaju mislim da je potrebna veca mg ili mcg.
Sigurno je to sto si ostala T dobar znak.
Vjerovatno nekom stimulacijom, vjerovatno Klomifenima se O moze dobit ranije, nisam sigurna pa se mozda u tom slucaju produzi ta druga faza.
Elvira,
A da ti isto mozda probas s Duphastonima radi duze luteinske faze?? Mislim znam da ti je dokt.rekla da to nema veze, ali svaki dokt.ima neko drugo misljenje...
Mgirl,
Ja kad sam vadila AMH drukcije su ref.vrijednosti, meni je bio 23, sto bi znacilo cak povisena koncentracija, makar nemam pcos ali cesto prije radi povisenog prolaktina vjerovatno ni nisam imala O jer su mi bile jako neredovite M pa pretpostavljam da je radi toga povisena zaliha.
Slazem se s tobom ! Glavno da ostvarimo cilj!
Na koji nacin, nije ni bitno.
Javi u utorak sto je rekao gin.
Da, napokon sam dobila M, ali sad moram cekati iduci ciklus da bi obavila histeroskopiju i onda onaj ciklus iza valjda stimulacija. To se sve toliko oduzilo da uopce ne znam kako.
Ali nadam se da ce mi to vrijeme brzo proci. Imam sad puno obaveza na poslu pa mi.je zato lakse. Ne razmisljam puno.o tome jer ni ne stignem.
Javljaj novosti ;))))
Cure,ja sam na drugoj temi,ali kao da sam jucer pocela na ovoj 😆 zelim vam svima sretan Uskrs i svu srecu da sto prije dobijete pluseve ko kuce 😘
Cure,ja sam na drugoj temi,ali kao da sam jucer pocela na ovoj 😆 zelim vam svima sretan Uskrs i svu srecu da sto prije dobijete pluseve ko kuce 😘
Drago mi je da si se javila !!!
Pa ti si vec u terminu skoro !
Bas, imam osjecaj da je bas nedavno bilo !
Pozdrav veliki
Hermiona,
Probaj s vrkutom, ja sam ju isto koristila i sad sam opet pocela. Sto se tice b vitamina, mislim da su najvazniji b6, b12 i folna.
Pogledaj si sastav tog b kompleksa, ja sam htjela kupiti u ljekarni pa je bilo jako malo mg ili mcg a u tvom slucaju mislim da je potrebna veca mg ili mcg.
Sigurno je to sto si ostala T dobar znak.
Vjerovatno nekom stimulacijom, vjerovatno Klomifenima se O moze dobit ranije, nisam sigurna pa se mozda u tom slucaju produzi ta druga faza.
Elvira,
A da ti isto mozda probas s Duphastonima radi duze luteinske faze?? Mislim znam da ti je dokt.rekla da to nema veze, ali svaki dokt.ima neko drugo misljenje…
Mgirl,
Ja kad sam vadila AMH drukcije su ref.vrijednosti, meni je bio 23, sto bi znacilo cak povisena koncentracija, makar nemam pcos ali cesto prije radi povisenog prolaktina vjerovatno ni nisam imala O jer su mi bile jako neredovite M pa pretpostavljam da je radi toga povisena zaliha.
Slazem se s tobom ! Glavno da ostvarimo cilj!
Na koji nacin, nije ni bitno.
Javi u utorak sto je rekao gin.
Da, napokon sam dobila M, ali sad moram cekati iduci ciklus da bi obavila histeroskopiju i onda onaj ciklus iza valjda stimulacija. To se sve toliko oduzilo da uopce ne znam kako.
Ali nadam se da ce mi to vrijeme brzo proci. Imam sad puno obaveza na poslu pa mi.je zato lakse. Ne razmisljam puno.o tome jer ni ne stignem.
Javljaj novosti ;))))
Mono sad cu ja to probati sve dog.kad cu ici na pregled..znam da to mnoge zene koci..on jw vjerojatno samo htio mene pustiti par mj.ovako pa onda ici sa terapijom nekom
Sortiraj odgovore
Najstariji