Sunny nadam se da nece doci i da ce biti +
Elvira, kakvo je stanje kod tebe?
Zbunjena, mozda je vrkuta ublazila bolove. Pila sam neko vrijeme Evin caj koji sadrzi vrkutu pa mi je bilo lakse samo jedan ciklus. Inace isto imam jako bolne.
💗Baby E💗
Nena,
Super za nalaz ! Znaci tebi sigurno nije problem u prolaktinu ! Nego je to bilo trenutno stanje, stanje stresa.
Meni su uvijek oba dvije vrijednosti bile povisene, svaki put !
Zbunjena,
Nemoj piti caj u vrijeme M, nego kad M zavrsi i ja bi osobno vrkutu pila do kraja ciklusa ali stolisnik nikad nisam pila pa ne znam. Pije se oko 3 salice dnevno i to ti je oko cca pola litre dnevno kako ti je zena i rekla.
Sumnjam da je bas caj izazvao M ranije, ali i cajevi reguliraju hormone, mozda je moguce da poremeti na taj nacin.
Cure M mi jos nije dosla a sad sam primjetila da imam iscjedak..neki bijeli prozirnkasti slicno kao kod O..sad mi nista nije jasno..i dalje imam nskad osjecaj ko da cu procuriti a (.)(.) Me uopce nisu bolile
Ni meni još nije M došla, "trebala" je 6.4. Cice više ne bole, samo imam osjećaj da su malo veće.
Jučer sam ponovila test, opet je negativan. Iako sam ga radila predvečer, mislim da bi trebao sad već pokazati dvije || čak i da jesam trudna. Valjda.
Trebam se naručiti za papu, a sve očekujem da će M doći pa da ću nakon toga ići na pregled..
Da i ja mislim da bi trebalo pokazat dvije crte a sad..ne znam..probaj sutra ujutro sa prvom mokracom i ako bude minus nazovi ginica i odi do njega da on vidi..mozda te posalje i vaditi betu..ja ti i dalje drzim figicu
Sunny nadam se da nece doci i da ce biti +
Elvira, kakvo je stanje kod tebe?
Zbunjena, mozda je vrkuta ublazila bolove. Pila sam neko vrijeme Evin caj koji sadrzi vrkutu pa mi je bilo lakse samo jedan ciklus. Inace isto imam jako bolne.
Bejb jos nisam dobila..ali danas sam zvala ginica da se narucim ali tek za tj.dana radi opet kod nas..ja idem kod privatnika i radi 3 puta tjedno a sad ga nema u sub. A u petak je ujutro a ja radim pa ako ne procurim do slj.srijede idem do njega.test cu raditi oko petka ili sub.jer nema smisla prije..ne znam sta da mislim..na momente imam osjecaj ko da cu dobiti pa opet nista..ali inace mi nikad ne kasni toliko..nekad zna dan prije ili kasnije doci ali sad je ovo vec punih 3 dana..malo sam se raspisala..kako si mi ti? 😀
Cure M mi jos nije dosla a sad sam primjetila da imam iscjedak..neki bijeli prozirnkasti slicno kao kod O..sad mi nista nije jasno..i dalje imam nskad osjecaj ko da cu procuriti a (.)(.) Me uopce nisu bolile
Ni meni još nije M došla, "trebala" je 6.4. Cice više ne bole, samo imam osjećaj da su malo veće.
Jučer sam ponovila test, opet je negativan. Iako sam ga radila predvečer, mislim da bi trebao sad već pokazati dvije || čak i da jesam trudna. Valjda.
Trebam se naručiti za papu, a sve očekujem da će M doći pa da ću nakon toga ići na pregled..
Da i ja mislim da bi trebalo pokazat dvije crte a sad..ne znam..probaj sutra ujutro sa prvom mokracom i ako bude minus nazovi ginica i odi do njega da on vidi..mozda te posalje i vaditi betu..ja ti i dalje drzim figicu
Test negativan, radila odmah jutros. Zvat ću danas gin. za pregled.Vjerojatno samo M kasni... Ima li što novog kod tebe?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Test negativan, radila odmah jutros. Zvat ću danas gin. za pregled.Vjerojatno samo M kasni… Ima li što novog kod tebe?
Nista..isto sam ujutro radila test i nista..nadam se da nema veze ro sta su s ebaya..jedino sam primjetila da mi je mokraca jako tamne boje..
Mono vezano za pregled štitnjače u Vinogradskoj ja sam ti iz Slavonije s tim da pravo na putni nalog imam za Osijek, nisu toliki problem ni problem ali već sam potrošila sve slobodne dane i godišnji na razne preglede i zahvate tako da nemam kad ni otići
Mono vezano za pregled štitnjače u Vinogradskoj ja sam ti iz Slavonije s tim da pravo na putni nalog imam za Osijek, nisu toliki problem ni problem ali već sam potrošila sve slobodne dane i godišnji na razne preglede i zahvate tako da nemam kad ni otići
Znam da si iz Slavonije, nego sam htjela time napisati da mozda i u vasim gradovima ima odjela na kojem ne treba termin tj.narudjba.
Jer npr.navela sam Vinog.kao primjer, tamo ima dva odjela, endokrinologija i nuklearna i.oba dva odjela se bave bolestima stitnjace. Na endo obavezno treba termin i za vadjenje krvi i za pregled endokrinologa a na nuklearnoj ne treba termin nego se dolazi bez narucivanja.
Mozda tako postoji i.kod vas, pa ne moras cekati mjesecima na pregled !
I tsh se moze vaditi i u domu zdravlja gdje vadis kks, bez narucivana pa ako zelis.prije provjeriti tsh mozes i tamo.
A sto se tice izostanka s posla, ja srecom vise manje radim popodne pa i te dane kad radim i dvokratno nekako uspijem sve to obaviti, ali ne znam kako bi da radim ujutro, pa staln ali bas stalno bi trebala izostajati s posla, tako da kuzim, da.
Cure,
Zao mi je radi vasih minusa !
Cure..pitanjce! Eto sad dobila M,znala sam da ce doci buduci da sam vec po progesteronu vidjela da nije bilo O! Trebam vaditi jos par hormona 3.-5.dana ciklusa,sad ide vikend i 5.dan je u pon, Uskrsni ponedjeljak! Sta sad? Cisto sumnjam da vade krv na blagdan, a nebi htjela cekati jos jedan ciklus buduci da mi je ionako dug!
Cure..pitanjce! Eto sad dobila M,znala sam da ce doci buduci da sam vec po progesteronu vidjela da nije bilo O! Trebam vaditi jos par hormona 3.-5.dana ciklusa,sad ide vikend i 5.dan je u pon, Uskrsni ponedjeljak! Sta sad? Cisto sumnjam da vade krv na blagdan, a nebi htjela cekati jos jedan ciklus buduci da mi je ionako dug!
Moras ic u na hitno vadjenje krvi, oni ri rade nedjeljom, tako sam ja isla. A koliko to je bio progesterone?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji