Ljepotice, kako stee?
Elvira, ima li sto novo? Si ponovila test? :)
Vjestica mi je napokon gotova i nastavljamo s akcijom pa sto bude :) Nekako sam optimisticna ovih dana i relativno dobre volje kad se prica o tome
Nisam ponovila test a m.jos nema..bojim se razocarenja..u srijedu sam narucena ginicu ako ne procurim do onda
Elvira kupi neki bolji test, ja tim s ebaya ne vjetujem. Mislim da je mono pisala da joj nisubpokazali a bila je trudna.
Mono kako si ti?
Tako sam i mislila da to ne valja 😑
Cure,
Da ! Ti testovi rozi s ebaya one step mislim meni nisu pokazali ! A beta je bila preko 100 !
Tako da te testove uzmite s rezervom, makar su neke cure pisale da je njima pokazalo !
Cure,
Da ! Ti testovi rozi s ebaya one step mislim meni nisu pokazali ! A beta je bila preko 100 !
Tako da te testove uzmite s rezervom, makar su neke cure pisale da je njima pokazalo !
Hvala na informaciji..i ja sam citala da je nekima pokazalo a nekima nije kad su bile vec 7 tj.trudne...bas ste podrska cure :)
Ja sam vec 3 testa radila, kupljeni u dm-u i svi negativni. Jos sam posumnjala u njihovu ispravnost s obzirom da jos nista..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
A kakvi simptomi su bili prisutni da je postojala sumnja u neispravnost testa (osim kasnjenja)? Umor, temperatura, sise, sluz..? Kakva su vasa iskustva sa sluzi tijekom 7 dana kasnjenja ukoliko je prisutna trudnoca?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
A kakvi simptomi su bili prisutni da je postojala sumnja u neispravnost testa (osim kasnjenja)? Umor, temperatura, sise, sluz..? Kakva su vasa iskustva sa sluzi tijekom 7 dana kasnjenja ukoliko je prisutna trudnoca?
Najbolje da se narucis ginekologu pa da napravi ulrazvuk i posalje te na betu..ja sam se narucila jer meni menstruacija inace ne kasni..i imam osjecaj da je to to ali jos imam mrvicu sumnje ali kako bilo nijr normalno da toliko kasni i ako nije trudnoca moze biti nesto drugo pa je najbolje ici na pregled..ja primjetim nekad onako mljecnu sluz..danas mi je 7 dan da mi kasni
Cure, nadam se da je do testova i da ce vise biti bebica ovdje :)
💗Baby E💗
Cure, nadam se da je do testova i da ce vise biti bebica ovdje :)
Hvala ti..i ja se nadam...ja sam radila test jedan i zo nakon 3 dana kasnjenja i razmisljam da ga vise uopce ne napravim
Suncani zuti iscjedak, cesto mokrenje, mozda mala bol u grudima ali nista pretjerano.
Ja sam uvijek znaci imala taj suncani iscjedak prije nego sto bi napravila test i to bi mi bio najraniji pokazatelj.
Sortiraj odgovore
Najstariji