Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    14. Travanj 2017. 22:50

Ja sam vec 3 testa radila, kupljeni u dm-u i svi negativni. Jos sam posumnjala u njihovu ispravnost s obzirom da jos nista..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    14. Travanj 2017. 22:53

A kakvi simptomi su bili prisutni da je postojala sumnja u neispravnost testa (osim kasnjenja)? Umor, temperatura, sise, sluz..? Kakva su vasa iskustva sa sluzi tijekom 7 dana kasnjenja ukoliko je prisutna trudnoca?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Elviramagistic
    15. Travanj 2017. 08:03

SunnyS

A kakvi simptomi su bili prisutni da je postojala sumnja u neispravnost testa (osim kasnjenja)? Umor, temperatura, sise, sluz..? Kakva su vasa iskustva sa sluzi tijekom 7 dana kasnjenja ukoliko je prisutna trudnoca?

Najbolje da se narucis ginekologu pa da napravi ulrazvuk i posalje te na betu..ja sam se narucila jer meni menstruacija inace ne kasni..i imam osjecaj da je to to ali jos imam mrvicu sumnje  ali kako bilo nijr normalno da toliko kasni i ako nije trudnoca moze biti nesto drugo pa je najbolje ici na pregled..ja primjetim nekad onako mljecnu sluz..danas mi je 7 dan da mi kasni

bejb23
    15. Travanj 2017. 08:43

Cure, nadam se da je do testova i da ce vise biti bebica ovdje :) 

💗Baby E💗

• Elviramagistic
    15. Travanj 2017. 09:21

bejb23

Cure, nadam se da je do testova i da ce vise biti bebica ovdje :)

Hvala ti..i ja se nadam...ja sam radila test jedan i zo nakon 3 dana kasnjenja i razmisljam da ga vise uopce ne napravim 

mono1111
    15. Travanj 2017. 10:00

SunnyS

Suncani zuti iscjedak, cesto mokrenje, mozda mala bol u grudima ali nista pretjerano.

Ja sam uvijek znaci imala taj suncani iscjedak prije nego sto bi napravila test i to bi mi bio najraniji pokazatelj.

Ivcy1306
    15. Travanj 2017. 15:31

Pozz cure!
    Ja sam takoder imala iscjedak, napuhana, zgarqvicu od prvog do zadnjeg dana i rodila malog cupqvca koji sad ima 5mjeseci i siske mu u oci idu, znaci ogromnu kosu ima koju pripisujem zgaravici jer se cini da je prije kosa pocela rasti nego on:-) lol
    Temperatura mi je konstantno bila izmedju 37-37.3 

SunnyS
    16. Travanj 2017. 08:02

Drage zene, lijep Vam danasnji dan zelim! Sretan Uskrs svima koji ga slave! :) Nastavno na temu, M jos nije dosla, lijeva sisa veca je od desne, iscjedak na gacicama i to je sve. Test radim kad se vratim s puta. Do tada laganini! :) Drzim palceve za nove plusice..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Teddy Bear
    16. Travanj 2017. 08:06

Sretan vam Uskrs drage moje. Nadam se da sam uspjela sve procitati,odavno se nisam javila,bila sam u velikoj guzvi. Uglavnom,pratila sam ovaj mjesec sa trakicama ovulaciju,cak i uz pomoc digitalnog testa za ovulaciju,ali mi 10 nastavaka nije bilo dovoljno pa sam sa obicnim lh trakicama nastavila,i skontala da mi je i ovaj mjeces kasnija ovulacija,oko 21-22 dana ciklusa. Tako mi je bilo i sa trudnocom kad sam ostala trudna sa svojom djevojcicom. Nadam se da smo uspjeli pokriti plodne dane i ne ocekujem menstruaciju tek za 7 dana. 
    Koliko sam uspjela procitati,vidim da ovaj mjesec nije bio uspjesan,nadam se kako svima vama kojima kasni i nece doci,da ce biti trudnoca. Ja vam se svakako javim cim budem imala kakvih vijesti. Velika pusa svima😘😍

• tinka71
    16. Travanj 2017. 11:38

Sretan Uskrs zelim
    Dugo nisam pisala, ali citala jesam. Svi savjetuju opusti se, nemoj mislit na to i desit ce se, ali evo jos nista. Tsh sam samoinicijativno radila jer gin rekla da ce me slat radit nakon 6.mjeseci truda. Uglavnom tsh mi 25, pijem euthyrox 75, endokrinolog mi rekao da neka ne pokusavamo, ginicka da da jer da cim uzimam terapiju da je sve ok, eventualno da zatrudnim da bi povecale dozu
    Uglavnom sad smo opet aktivni.
    Vidim da je malo plusica, ali vjerujem da ce pocet uskoro i da ce bit baby boom u 2018. Svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI