Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    13. Travanj 2017. 18:29

Progesteron mi je bio 4,0 na 21.dan! 
    Mislila sam mozda sutra nazvati laboratorij pa pitat sta je najbolje...

Beba
    13. Travanj 2017. 18:51

kathryn86

Mislila sam mozda sutra nazvati laboratorij pa pitat sta je najbolje…

Ne znam di ziviš,ali ovdje u Puli ima hitni laboratorij i onda ideš tamo izvaditi. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    13. Travanj 2017. 18:54

Beba

kathryn86

Mislila sam mozda sutra nazvati laboratorij pa pitat sta je najbolje…

Ne znam di ziviš,ali ovdje u Puli ima hitni laboratorij i onda ideš tamo izvaditi.

Prog. ti je nizak iako nije ništa neobično da nema ovulacije svaki mjesec

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Ivcy1306
    13. Travanj 2017. 22:25

Pozz cure! 
    Evo i mene na kratko da vas sve pozdravim i zazelim puno plusica! 
    Elvira, ja kad sam zatrudnila mokraca mi je bila tamnija dosta! Sretno!!

mono1111
    13. Travanj 2017. 22:31

Kathryn,

Iskreno, ne znam kako to ide, ali nekako sumnjam da vade na uskrsnji pon ili u ned.
    Mozda bolje da odes izvaditi sutra??
    Najbolje da ujutro nazoves pa pitas.
    Gdje to ides vaditi??

Ivcy,
    Dugoo se nismo culeee ! Saljem i ja tebi pozdrav veliki !!!!

• Elviramagistic
    13. Travanj 2017. 22:41

Ivcy1306

Pozz cure!
    Evo i mene na kratko da vas sve pozdravim i zazelim puno plusica!
    Elvira, ja kad sam zatrudnila mokraca mi je bila tamnija dosta! Sretno!!

Sad si malo umirila..mada necu se nadati previse ali nikad mi ne kasni..par puta na godinu mi se pomakne ciklus za dan dva i to je to..a danas je vec 5 dan.mada sad navecer mi vise nije toliko tamna mokraca 

nena27
    14. Travanj 2017. 10:15

E mono ja stalno prvu od 7-3 eto koliko je dobro toliko i nije čim nešto trebaš moraš ili kasniti ili uzimati dan.  
    Nekako mi se čini da smo baš stali sa + više se i ne sjećam tko je bio zadnji trudan imam osjećaj da je ova godina počela baš slabo, Ja trebam dobiti u ponedjeljak mene od jučer boli stomak mislim da mi je to taman bio 10dpo iako baš i nisam sigurna kad mi je bila ovualcija ali eto uzimam kao temelj pozitivnu lh trakicu 02.04.  Nemam baš nekih simptoma a eto vidjet ćemo 

• Elviramagistic
    14. Travanj 2017. 11:13

nena27

E mono ja stalno prvu od 7-3 eto koliko je dobro toliko i nije čim nešto trebaš moraš ili kasniti ili uzimati dan.
    Nekako mi se čini da smo baš stali sa + više se i ne sjećam tko je bio zadnji trudan imam osjećaj da je ova godina počela baš slabo, Ja trebam dobiti u ponedjeljak mene od jučer boli stomak mislim da mi je to taman bio 10dpo iako baš i nisam sigurna kad mi je bila ovualcija ali eto uzimam kao temelj pozitivnu lh trakicu 02.04. Nemam baš nekih simptoma a eto vidjet ćemo

Istina..ja od kad sam tu nitko nije objavio sretnu vijest..nadam se da ce uskoro biti nesto..ja nisam jos dobila..eto danas 6 dan pa se nadam plusu :)

bejb23
    14. Travanj 2017. 13:52

Ljepotice, kako stee? 
    Elvira, ima li sto novo? Si ponovila test? :)
    Vjestica mi je napokon gotova i nastavljamo s akcijom pa sto bude :) Nekako sam optimisticna ovih dana i relativno dobre volje kad se prica o tome

💗Baby E💗

Ivcy1306
    14. Travanj 2017. 15:55

Elvira kupi neki bolji test, ja tim s ebaya ne vjetujem. Mislim da je mono pisala da joj nisubpokazali a bila je trudna. 
    Mono kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.