Drage moje, evo ja i moj odabranik smo odlucili postat roditelji. Ne znam kakav je to osjecaj al jedva cekam da vidim, menstruacija mi NEBI TREBALA doci 7.8, i iskreno se nadam da nece. Osjecam bol u donjem dijelu leda i bolio me desni jajnik dva dana. Osjecam veliki umor i stalno nesto jedem pomagajte, jeli se neko slicno osjecao? 😀😀😀 ❤
Malo sunce naravno da se sjecamo! Jeej :) vec je proslo skoro 3mj, tako mi drago! A za mucnine, nadam se ds ce uskoro stati jer sam i sama imala uzasne i to je bilo katastrofaaa, povracala sam ujutro,popodne, navecer, vodu, hranu, ma ama bas sve.. sad jos uvijek tu i tamo me uhvati ali dobro je, ja sam u 26.tjednu pa mi se te mucnine oduzile, bitno da bebac dobro napreduje,za ostalo cemo lako!
Luki, koliko bebac prosjecno u jednom mjesecu moze dobiti na kilazi,znas li mozda? Moj pregled je tek 18.8.a ja ludim jer me bas zanima, bar okvirno.. na proslom pregledu 8.7.imao je 460grama!
Poceo mi trbuh pucati, jao izgleda da necu izbjeci strije..
Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije ugledaju svoje plusice, samo opusteno
Dobrodošla Jelence
Bome nas se nakupilo, držim fige da se sve selimo na proljetne bebice... Meni su danas došli testići tako da mi ne gine sutra ujutro piškanje, ne mogu izdržat do kraja tjedna...
Sortiraj odgovore
Najstariji