Pozdrav curke! Citam Vas kako hrabrite jedna drugu pa se javljam da upijem malo vase pozitive
Ima li tko kakva iskustva sa vrkutom? Pijem ju mj dana, doduse pila sam samo jednu salicu (2dcl) dnevno, i cini se da mi se ciklus skraciva. Pila sam 3 god kontracepciju (nisu bili pcos, nisam ih nikad imala, jedan ciklus je bio preskocio i odmah mi je dr dao tablete). 7 mjeseci ne pijem kontracepcij(pila sam 3 god), cini se da je odmah nakon prestanka sve krenulo ka normaliziranju, ali ciklusi su krenuli od 28, pa 29 nakon toga su bila dva 31.dan pa 33, 31 i sada sa vrkutom 29. Ciklusi bi trebali biti ovulacijski jer me svaki mj boli naizmjenicno lijevi pa desni jajnik u sredini ciklusa(mislim svaki mj ili lijevi ili desni). Htjeli bismo bebicu, ali jos uvijek se nista nije realiziralo. Nismo bas intenzivno radili na tom prije, nego tek ovaj ciklus bas redovito, ali nije uspjelo. Imate li kakav savjet, nadam se da se ne trebam brinuti prerano
Oprostite na "romanu"!
P.s. Nisam isla na nikakve detaljnije pretrage kod ginica jer je do sada sve bilo ok. Inace imam hipotireozu (TSH bude oko 3, ali sam uzimala euthyrox do kraja svibnja...)
LuKi draga moja, razumijem te vjeruj mi, znam kako je tesko kad dijete odbija jesti, znam kako je tesko imati strpljenja za sve to, nekad ponestaje snage, ali ne smijes posustajati, neka L osjeti tvoju pozitivnu energiju, vjerovatno si sve pokusala, znam, sve igre, samo jos sto na glavi ne dubis da pojede nest, zar ne? Bice to dobro, vidjeces, samo hrabro, saljem vam puse a pijem vrkutu, citala sam bas dosta o njoj, i da nekima je bas cikluse uzdrmala, i to je ono sto mi se ne dopada, ne bih bas zeljela da mi produzi ciklus, ali nastavljam je piti, nadam se da ce ipak biti djelotvorna
Jer sutra je novi dan
I slaba jaca sam 🍀💕😃💑💋🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji