jutro curke,
prijavljujem jutros dva pozitivna testa. istina, crtice su malo svjetlije ali sasvim jasno se vide!!
danas mi je zapravo dan kad treba menga doći ali sam jutros po bazalnoj skužila da je nešto drugačije. inače par dana prije M temp počne padati i na dan M bude 36.4 a jutros i proslih dana 36.9.
i moram priznati, totalno sam zbunjena i malo me dočekalo nespremno jer sam bila sigurna da ovaj mjesec nisam ni ovulirala...jajnici me počeli bolit već prije tjedan dana i cijelo vrijeme ljutito mislim kako pms svaki mjesec počinje ranije...imam osjećaj kao da ću svaki čas dobit M, baš ono, ful pritisak dolje...jel to za očekivati?
jutro curke,
prijavljujem jutros dva pozitivna testa. istina, crtice su malo svjetlije ali sasvim jasno se vide!!
danas mi je zapravo dan kad treba menga doći ali sam jutros po bazalnoj skužila da je nešto drugačije. inače par dana prije M temp počne padati i na dan M bude 36.4 a jutros i proslih dana 36.9.
i moram priznati, totalno sam zbunjena i malo me dočekalo nespremno jer sam bila sigurna da ovaj mjesec nisam ni ovulirala…jajnici me počeli bolit već prije tjedan dana i cijelo vrijeme ljutito mislim kako pms svaki mjesec počinje ranije…imam osjećaj kao da ću svaki čas dobit M, baš ono, ful pritisak dolje…jel to za očekivati?
Draga moja to je sve za ocekivati sto se tice simptoma, a pozitivni testovi su pravo pozitivno iznenadenje. Tako mi je drago zbog vas. Zbog svega s cim si bila suocena u zadnje vrijeme. Izgleda da te bebica odlucila iznenaditi I to doslovno. Cestitaaaaam od srca!!!!!

14.06.2014. L ♥
jutro curke,
i moram priznati, totalno sam zbunjena i malo me dočekalo nespremno jer sam bila sigurna da ovaj mjesec nisam ni ovulirala…jajnici me počeli bolit već prije tjedan dana i cijelo vrijeme ljutito mislim kako pms svaki mjesec počinje ranije…imam osjećaj kao da ću svaki čas dobit M, baš ono, ful pritisak dolje…jel to za očekivati?
Aaaaa cestitkeee 😍😍😍😍 krenulo je krenulo ovog ljeta.. samo tako :D ❤💋 nemoj nas zaboraviti sada ;)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
jutro curke,
Cestitkeeeeee. Jako sam sretna sto ste uspjeli nakon dugo pokusavanja. Joj jedva cekam da se ova tema skroz ocisti!!!!
A ovo sto pricas za ovulaciu se i meni dogodilo i mislim da sam zbog toga i zatrudnjela jer uopce se nisam time bavila nego sam cekala sljedeci ciklus.
A za ovaj pritisak, da meni je bilo identicno kao za mengu i to mi i sad cesto tokom trudnoce zna biti, onako toc i kao menga a drugi osjecaj je kao da moram na wc za veliku nuzdu a ne moram, nego me stisce. mislim da nemas brige, dok god to nije jaka ostra bol

Bok svima
Evo nova sam ovdje
Priča ide ovako... Radimo na bebi već preko godinu dana.
Uglavnom sve je u redu, ali problem je u tome što mi se dešavaju biokemijske trudnoće. Znači ostanem trudna i 6-7 tjedan dobijem. Počela sam piti čaj od vrkute pa se nadam da će to nešto pridonijeti.
Pozdrav svima
Bok svima
Evo nova sam ovdje
Priča ide ovako… Radimo na bebi već preko godinu dana.
Uglavnom sve je u redu, ali problem je u tome što mi se dešavaju biokemijske trudnoće. Znači ostanem trudna i 6-7 tjedan dobijem. Počela sam piti čaj od vrkute pa se nadam da će to nešto pridonijeti.
Pozdrav svima
Pozdrav, dobrodosla nam!
Jesi li spominjala ginekologu, jer ocigledno kod tebe nema problema u smislu zaceca ali iz nekog razloga se trudnoca ne moze odrzati...Koliko si imala takvih trudnoca? Pod sve je u redu, sto ti je ginekolog sve od pregleda napravio? Ponekad je lako rijesiva bakterija kocnica normalnom toku trudnoce.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji