E da i pise mi ph u mokraci 5, ne stoji nikakav znak da nevalja ili valja pa ni to ne znam.. valjda je ok. Hehe otkako sam popila tu glukozu danas, maleni mi samo skace hehe
Bok cure. Evo ja nisam pouzdano ni tamo ni vamo pa ne znam gdje se požaliti, a vi ste mi bile topla potpora. Danas sam bila na prvom pregledu i očekivala nešto vidjeti, jer sam po mom proračunu 6+2. Doktor me pitao jel cu se onesvijestiti i pokazao mi 2 gestacijske vrećice. Nažalost samo u jednoj se vidi Žv, a u drugoj ne, i da je to kao puno manja trudnoća. Dobila sam duphaston, vadit betu i za tjedan dana ponovo na pregled. Muž je bio iznenađen ali i uvjeren da je baš to to što nam je sudbina pripremila, a ja sam stalno u nekim fobijama. Sad trenutačno da su obje bebe odustale...
Nekako kao da stalno iščekujemo prijeći neki prag, npr. Plus na testu, otkucaji na prvom pregledu, preživjeti prvo tromjesečje, preživjeti porod...a sa svakim prijeđenim pragom otvara se eksponencijalno veći broj potencijalnih briga i problema... no to je valjda bit roditeljstva? Treba samo znat uživati u svakoj od faza.
Stoga cure moje, drage trudilice, nadam se da uživate u ovoj fazi, jer ima i ona ipak svoje draži... Nadam se da će skoro krenuti kod vas neki babyboom, ja bi da dođe nova tema proljetne bebe 2017... ove zimske su mi preozbiljne
[/url
aanaa, da da, sad slijedi silazenje, tu je jos skroz nezainteresiran I nema koncentracije, svugdje gleda samo ne u stepenice...Sve manje jede, danas mi je pojeo samo 3 obroka, ne kuzim ga vise uopce, pretpostavljam da mu je to bio bunt posto je cijeli dan bio kaotican, nervozan...Ja ne znam od kud njemu energija kad nista ne jede, a ima energije za njih 10...Sto se tice vrkute, bilo je pozitivnih iskustava, a I negativnih, nekima bi popravila ciklus, a nekima bi napravila darmar od urednog ciklusa...Zajednicko je bilo, jaci simptomi ovulacije, I bujanje grudi...Probaj draga, bolje krenuti s prirodnim. :))) Poznato mi je to piskenje testova Ja ti draga u zivotu nisam popiskila niti jedan test niti trakicu hahaha
Pusa draga, tebi I tvom princu
Ivcy, proteini 0 su savrsen nalaz bas kako bi I trebalo biti, jer kad ih ima onda upucuju na probleme s bubrezima, to sto suovi neki parametri malo poviseni Iili snizeni je kao da su u referentnim vrijednostima, to ti je sve ok, moze biti da si imala neku upalu ili virozicu toliko slabu da je neprimjetna I tako se odrazi na krvnu sliku, u biti to ti je dobar nalaz. Ph je takoder kako I treba biti. OGTT pokazuje da nemas GDM. Svi su nalazi super :))) Samo neka tako I ostane Ove su ti kratice za hemoglobin, eritrocite, hematokrit, I izdiferencijalne krvne slike neutrofilni granulociti seg.
Sad sto se tice tog gin. kod kojeg ti je prijateljica bila, bolje da ne kazem, nadam se da novi gin. nece biti tako nemaran I da ce joj na kraju sve proci u najboljem redu...Ufff
14.06.2014. L ♥
jutro curke,
prijavljujem jutros dva pozitivna testa. istina, crtice su malo svjetlije ali sasvim jasno se vide!!
danas mi je zapravo dan kad treba menga doći ali sam jutros po bazalnoj skužila da je nešto drugačije. inače par dana prije M temp počne padati i na dan M bude 36.4 a jutros i proslih dana 36.9.
i moram priznati, totalno sam zbunjena i malo me dočekalo nespremno jer sam bila sigurna da ovaj mjesec nisam ni ovulirala...jajnici me počeli bolit već prije tjedan dana i cijelo vrijeme ljutito mislim kako pms svaki mjesec počinje ranije...imam osjećaj kao da ću svaki čas dobit M, baš ono, ful pritisak dolje...jel to za očekivati?
Bok svima
Evo nova sam ovdje
Priča ide ovako... Radimo na bebi već preko godinu dana.
Uglavnom sve je u redu, ali problem je u tome što mi se dešavaju biokemijske trudnoće. Znači ostanem trudna i 6-7 tjedan dobijem. Počela sam piti čaj od vrkute pa se nadam da će to nešto pridonijeti.
Pozdrav svima
Sortiraj odgovore
Najstariji