moja kasni dan-dva...budemo ju čekali ( dao Bog da ju ne dočekali ) još dva dana pa po testić
Pozz! Evo i ja se pridružujem klubu. Mi se isto trudimo od ovog mjeseca, a do (ne)dolaska m moram čekati još duuuugih 15 dana.
Ninalo dobrodošla u klub, mislim da znamo koga ćemo prevariti!
Jagodice super, držimo fige da ni ne dođe!
Kod nas akcija tek kreće, mislim da ćemo se ovaj mjesec potruditi kako spada!
Jagodice, svaka čast na strpljenju, ja bome ne bi mogla čekati ni dana nakon kašnjenja. Već se vidim kako kupujem 10 testova i svaki dan piškim. Ma sigurno ću raditi test 2 dana prije nego (ne)trebam dobiti. Uglavnom, držim fige da ne dođe.
Hvala, renata.
Hvala vam cure na podršci
Neznam, ne želim se previše nadati iz razloga što otkako radimo na bebi vještica mi uredno svaki mjesec kasni 3-4-5 i više dana. Inače je bila točna, svakih 28 dana i tako nekoliko godina, a sad, ko za inat da me malo cima, kasni svaki mjesec. Ne znam jel to psiha radi ili šta
Uglavnom, svaki puta kad sam se ponadala i napravila testić, eto nje za pola sata. Zato ću ovaj mjesec čekati malo duže, možda se predomisli, odustane od mene i ostavi me na miru idućih 9 mjeseci
tak je i meni jagodica ta m se svaki mjecec poigra samnom svojim kašnjenjem al vjerojatno naša psiha igra veliku ulogu
Ninalo dobrodošla ..nadam se da za 15 dana nebude menga vec plusic na testu
Jagodice psiha.psiha draga moja radi svasta (vrag je hebal ) ...Pusti brigu na veselje (kao da je to lako),,pricekaj i napravi test kad mislis da si "spremna"..Pusa
Drage moje trudilice pozdrav vam saljem i ljubim vas sve
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji