Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Ožujak 2016. 20:54

Hej pticice :) citam citam sva onako tuzna i na kraju ugledam pozitivan u prvom ciklusu...ma draga Cestitam od sveg srca. Ne ispricavaj se na dugom postu, kad je tako lijepa vijest onda nema isprika. Hvala ti sto si nam se javila :* 
    Da druge cure veci dio njih je među trudnicama a druge su otisle uopce otisle s foruma. A ja evo docekujem i ispracam dok ne dodje moj red! :)

Cure moje znaci veceras dvije lipe vjesti....wow...super, super...podigle ste mi raspolozenje 

url=https://lilypie.com]

• Ptica2
    08. Ožujak 2016. 21:14

Majo dugo vremena čitam tvoje postove i zaista mislim da će se to lijepo desiti, ti si jedno tako dobro stvorenje. Zaista sam se i javila samo da vam dam podršku jer sam se toliko puta razocarala... Testove sam radila cak i kad dobijem menstruaciju toliko je psihoza ucinila svoje, svaki simptom trudnoće za koji bi čula ja sam ga od sljedećeg puta kao imala...

Mallla
    08. Ožujak 2016. 21:17

Hvala ti na takvom misljenju!
    Price poput tvoje me uvijek i drze i guraju naprijed!
    A sad jesi primjetila kakve simptome? Jesi vec bila na pregledu?

url=https://lilypie.com]

malagarava13
    08. Ožujak 2016. 21:37

Ptica prvo čestitke.. 
    drugo, zanima me dali imaš redovite cikluse? pitam te zbog marulje, jer ja i još par cura tu koje smo pile marulju i imale redovite cikluse, sve se poremetilo u sljedećem ciklusu, točnije produžio se m

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Ptica2
    08. Ožujak 2016. 22:07

Ovako dobivala sam npr. 27.10. pa sljedeći put 31.11.,onda opet 27.12. i sve tako, znaci ciklus od 27-33 dana. 
    Sto se tice simptoma jajnici me uvjek bole, bolovi kao pred menstruaciju identicni, grudi napuhane ali sve uobičajeno. Eto jedino nikad nisam imala to implantacijsko krvarenje koje se poklopilo sa danom menstruacije i trajalo je oko tri dana samo kad bi se obrisala papirom.

• sandraaa
    08. Ožujak 2016. 22:08

Cao ja sam nova treba mi pomoc kasni mi vec 7dana uradila sam jutros test on je negativan ponekad mi muka imam osecaj kao da cu da dobijem al nema nista imam grceve i bol u donjem trubuhu sad nzm dal sam trudna ili ne ako mozete dajte mi neke s'avère hvala unapred

• Ptica2
    08. Ožujak 2016. 22:11

Na pregledu nisam bila posto sam tek usla u 6 tjedan a prosli put su me istraumirali oko kucanja bebinog srca pa ću pokusati sačekati sl.sedmicu. Inace i sada imam bolove povremene u jajnicima iako kažu da oni u trudnoći ne bole tako da pokusavam sto vise mirovati zbog proslog spontanog, znate ono ko se jednom opekao i na hladno puše...

Zabica29
    08. Ožujak 2016. 23:26

Bok cure, ja sam nova ovdje, pratim vas povremeno od siječnja otkad smo dragi i ja odlučili pokušavati. Prva dva ciklusa ništa, premda smo se dosta trudili i bili optimistični. U ovom trećem smo samo jednom bili aktivni jer su me uhvatile gljivice i nekako me uhvatilo neraspoloženje kao da ovaj mjesec nije pravi i nema smisla ni pokušavat. M. očekujem oko 12., mislim da sam tu negdje kao i Malo sunce i Maja, koje su me zapravo ponukale da se javim jer se osjećam slično. U nedjelju (20.dan ciklusa - 9po?) i jučer i danas sam imala malo roskasto kapljanje i to mi je probudilo neku blijedu nadu, a i probada me desna dojka...al opet...sve je to zapravo standardni produkt pmsa+stresa.
    Kad sam bila kod doktora malo me iznervirao jer se skoro narugao mom 2-mjesečnom razočaranju i rekao da je europski prosjek pokušavanja godinu dana i da se tek onda može nešto poduzeti. A zapravo nisam očekivala ništa više od toga da eventualno napravi ultrazvuk da vidi jel sam uopće imala ovulaciju, i briseve ili razine hormona... Ali ništa od toga...
    Izdržat ću do subote s testom, ako me nešto drugo ne uvjeri da nema potrebe...
    Uh što više čitam to mi je sve jasnije da ima milijun stvari koje mogu poći krivo, počinjem se diviti tom čudu da se svakodnevno bebe ipak stvaraju i rađaju.

[/url

Suncica28
    09. Ožujak 2016. 07:52

Da li se smije piti vrkuta u trudnoći? Čitam po internetu i negdje piše da se preporuća u početku a negdje da je strogo zabranjeno..

Maja nemam više testova doma, planiram ići danas kupiti pa možda ponoviti test u petak ujutro. Jučer sam ga radila popodne pa je crta bila blijeda, ali obećavajuće je što mi je bazalna temp i dalje visoka.

Sandra i Zabica dobrodošle
    Sandra probaj pričekati još koji dan pa ponoviti test, možda ti je ovaj prvi bio lažno negativan.

Držim fige za što više ++++++++

"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."

malo-sunce
    09. Ožujak 2016. 08:17

Jutro curke moje!
    Sunčica i Ptica čestitke od srca! Lijepo je čuti da ima plusića na ovom forumu! Želim vam lijepu i urednu trudnoću 
    Ja još nisam procurila, danas bi kao trebala pa sad čekam. Nekako sam bolje raspoložena od jutra, možda sam se pomirila sa mengom, što je tu je, idemo u nove pobjede 
    Novim curama želim dobrodošlicu i da čim prije s nama ostalim trudilicama presele na druge teme o samoj trudnoći, kupovanju stvari za djecu i sl. veselim se tome!

Šaljem vam veliku pusu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.