Evo ja narucena na prvi pregled 16.3., kaze doktorica da ne moze prije jer po njenoj racunici sam 5.tt hehe pa se nista nebi vidilo. Kad bebi srce pocinje kucati? I dali ikoja ima iskustva sa dr.Zivcicem?
Ptico evo pruzam ruku...vodi me :) moze jesen, moze zima ma svejedno kad samo da bude.
Vids luki fino si ti to rezimirala. Ja se slazem s tim da svatko ima svoj nacin. Npr. Jos uvijek nisam bila u fazi da placem kad dobijem, netko drugi je....zasto onda nekom smeta ako piskimo ili ne piskimo testove! Sve smo razlicite, nekom je lakse kad ne analizira sve zivo tj. Moze se iskljucit, netko se prisili na iskljucivanje jer nikad nezna koliko ce trajat ciklus....mislim svaka je zena za sebe, svaka prica za sebe. Tu smo da podrzimo jedna drugu kakva god nasa prica bila.
Bol mi je bila bas to sta kazes kao da cevse jajnik rasprsnit...al dobro mozda je i kakva upalica, necu puno analizirat, znam samo da sam rekla nema seksa do iza M.
Ptica vodi mene u trudnice, pa cu ja luki u trudilice
Ivcy kako kod koga, nekom i 6 tt nekom u 7tt a najsigurnije u 8tt....ne brini bolje je da cekas pregled jer tada ce se sve lijepo vidit :)
url=https://lilypie.com]
Majo vazi ovaj dogovor, jedna drugu ćemo lancano da vodimo s foruma na forum, samo idemo na ove ljepse ok.
Eto pakt sklopljen :)
Hihihi :)
Veselim se svakom novom plusu kao da je moj! Pa i ovako kad cekam red na svoj plus mi je lipo jer toliko sam vas upoznala i toliko ste mi drage da dane provodim druzeci se s vama virtualno a između razmisljam o vama nekad kako ste uspjeli, nekad sta ima s vama...uglavnom ljepo mi je i drago sto sam imala srecu doc na ovaj forum!
url=https://lilypie.com]
Hello curke evo ni mene nije bilo par dana, jao super plusica ima i to je nada za nas koje zeljno iscekujemo plusic,a novopecenim trudnicama sve najljepse i cuvajte fige i za nas jakooo 😊
Meni M treba da dodje za 7 dana, apsolutno sam bez simptoma, niti da cu dobiti niti da necu, ali vidjet cu opet za koji dan 😐
Ko zna mozda je neki nas spori i lijeni ipak ubrzao i do cilja stigao :))))
MM terapiju redovno uzima i kaze ocekuje rezultate do ljeta, ali ja sam sigurna da ce biti i prije, u inat doktorima ;)
Vavicaaa ima li te, ista novo ?
Dr. dentistL drzim fige da je prosao jedan do cilja.
Majo zaboravih te pitati sta je s tvojom menstruacijom nadam se da je neće ni biti.
Ja jutros ponovila test i pojavile su se dvije crte, druga crta je i dalje dosta svjetlija. Mengu trebam dobiti u nedjelju pa ću pričekati da mi ne dođe i ponoviti test u pon i onda zvati ginekologicu.
Skroz sam zbunjena, ne znam da li da se veselim ili ne, boli me u trbuhu kao da ću dobiti, ali onako samo na mahove, bazalna temp mi je i dalje povišena.
S obzirom da sam prošli put imala spontani sada me skroz strah, inače idem redovito tri puta tjedno na aerobik i sada ne znam da li da idem i dalje ili da bolje pričekam pregled ko ginekologice, što vi mislite?
Čestitke trudnicama i sredno trudilicama da što prije postanu trudnice
"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."
Ja još nisam procurila kako treba, sve nešto sitno curi, kap po kap, danas mi je 31. dan ciklusa. Odlučila sam mengi dati vremena do subote jer mi ciklus nekad traje 33 dana, ako do tad ne procurim onda radim test :)
malo-sunce dobro imaš strpljenja, ja bi do sada već 10 puta napravila
suncica28 bolje pričekaj sa aerobikom do pregleda pa pitaj doktoricu, nije vrijedno riskirati
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji