i ja se tebe sjecam maja, Uh,postala sam pomalo opsjednuta testovima,inace sam mogla sacekati bar dan ocekivane M,ali vise ne,radila sam ih prije 3 dana,prije dva,i zadnji jutros, jutarnji urin,strogo se pridrzavala uputa,medjutim,nista,svaki 5 min sam na wc i gledam jel doslo M,iako vise mislim da je kasnije bila ovulacija,ali voljela bih da tvoja teorija bude tacna i da je ipak implantacija kasnila,niko sretniji od mene :)
Zeli drugom sto i sebi :*
Luki5,hvala i tebi,sto se tice lh pika i ovulacije,znam da ovulacija nastupa kroz par sati nakon pika, reci mi molim te,ukoliko znas sta moze utjecati na produljenje lutealne,znam za B,jel ima jos nekih faktora.bilo da su fizicke ili psih prirode,ili cak trece nesto. jutos mi je bilo cudno da sam na maybe baby mic uocila takvu nevjerovatnu paprat,inace sam ga tek pocela koristiti,teoretski mi je sve jasno,ali kad se nesto pocne desavati neobjasnjivo nista nije jasno,i sve manje znam u principu o sebi sto se vise promatram
Suncice, cim se dogodi implatacija pocinje se proizvodit HCG, sto znaci da se po krvi moze uocit i prije M, al ne bi ti to preporucila jer puno puta se dogodi biokemijska T jako rano ali mi za nju ni ne znamo jer dobijemo M a nismo utvrdili trudnocu prije M. Probaj svim silama sacekat dan ocekivane M. Iako ja ti dajem takve savjete a prva sam koja 10dpo piski testove :p
Malano razumijem te u potpunosti...i ja popiskim testova i testova srecom pa postoji ebay inace bi bankrotirala. Ja sam evo sad ponovila test i negativan je tako da M dolazi samo kad ce tocno neznam. Bas to sto ti kazes sto vise teoretski znam to zapravo manje o sebi znam!
url=https://lilypie.com]
istina,i ja bih bankrotirala,ali cak najgore mi je kad sama sebe pocnem provjeravati,da se mozda slucajno ne nazire neka sjena sjenine sjene,pa okrenem pa slikam,pa primicem svjetlosti,i mnogo cuda jos,i onda kad dodje gdja M doooobro izronim suza ali brate i psihicki sam laksa tad,znam dosla je M,nema nade,kad prodje idem dalje. Usput Luki5 kad god bih procitala tvoju pricu o zacecu o bolesnoj stitnjaci,i svemu toliko mi to ulijeva nadu,da ti svaki put zahvalim sto si to podijelila s nama. I ja sam iz skupine leptirica,imam hipo+hasi, inace su mi hormoni trenutno idealni za T ali nikako da ugledam te zeljene dvije crtice (osim umisljenih)
Suosjecam Mala no...ista sam takva...jos mi je gore sto sam prosli mj ugledala tu crticu koja je bila na samo jednom testu 10dpo a na slijedecim testovima nista. Sad okrecem, preokrecem test sve ne bi li vidila tu sjenu....a jednom ce bit!
url=https://lilypie.com]
tenk ju luki,jesam,skoro sam provjerila,,bili su svi ok,bez problema,tsh mi je vec nekoliko mjeseci idealan,tj,vec god se krece od 1-2 ista terapija,,ali iskreno ja bas mislim da sam se jako opteretila strasnom zeljom da imam dijete (djecu) kao vjerujem i mnoge od vas,pa to igra veliku ulogu,nece beba kad ja zelim nego kad je sudjeno :)
Maja,s obzirom da si rekla da si usidjelica,mislim da ces ti tu sjenu uskoro ugledati,ali i debelu drugu crtu,zajedno znaci cekamo M,a mozemo i plusic
ukoliko ne ovaj ciklus onda dr. treci ili onaj dobitni
sreca,trakica uvijek ima :))))))))),ja sam znala cak reci MM da bi voljela da imamo uzv kuci kad ne znam sta se dogadja da zavirim unutra, zeno pocela si mi malo luditi :(
Sortiraj odgovore
Najstariji