Hahaha tako sam i ja komentirala da bi valjalo imat uzv pa ono pogledas sta te muci :)
Ja se divim curama koje zele djete, rade na tome, ne ide a da mirno i neoptereceno cekaju kasnjenje M. Ja to ne mogu! Poluluda sam u ovo doba cekanja!
url=https://lilypie.com]
malo-sunce mi smo na početku odgađali bebicu dok ja ne dobijem posao za stalno, a onda kad sam ga dobila ne možemo, tako da to je uvijek tako, kad nešto baš želiš, koda nas netko poklopi i kaže: nemože sada baš kad ti želi .. samo treba vjerovati i biti strpljiv, doći će
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Znam da je to tako. Mi smo isto odgadjali bebu i to godinu dana upravo zbog posla. A sve se u zivotu dogodi u pravom trenutku, iskusila sam to. A sad me jos pms pere pa mi sve smeta, ne zamjerite. Drago mi je sto mogu s vama podijeliti svoje muke, pusa velika
Slazem se s malom garavom...mi bi sve htjele isplanirat i da bude po nasem, ali onda ti zivot pokaze da to ne ide tako da za tebe ima neki drugi plan. Da je bilo po mom ja bi sad vec bila debela loptica i cekala bi porod...al eto nije tako. Sada kad dobijem ulazimo u 10ti ciklus. Nije 5 ciklusa malo...jako brzo tih 5 dođe i ne okrenes se vec bude 10.
Meni je najgore kad mi govore opusti se, ne opterecuj se, nemoj radit toliko testova nemoj toliko analizirat, ali ja ne mogu drugacije kada toliko jako zelim trudnocu i bebu da mi je to u svakoj mojoj pori ukorjenjeno. Mogu ja nekad glumit da mi je laganini ali tada lazem sebi.
A danas raspolozenja mog, depresija teska...nista mi se neda, tuzna, potistena...odlazak na wc i cekanje da je procurilo....a koliko god do jucer nisam imala nekih bitnih simptoma ni za M ni za T od jucer me skrpili. Sise su nabujale jucer i bolickale a danas bole bas jako. A testovi negativni....i kako da budem normalna!
Vrag mi nije dao mira i iako moram dobiti tek u nedjelju danas sam napravila test i imam plusiiiccc
Druga linija mi je svijetla ali to je zato sta sam rano radila, sad cu pricekat jos da mi izostane menga pa cu ponoviti da utvrdim. A i ovulacija mi je bila ranije nego sta je trebala po kalendaru pa pretpostavljam da mi se zato ranije i vidi plusic.
Joj veselila bi se ali me strah da test nije krivo pokazao
"Osjećaj sreće nije posljedica nepostojanja problema, već naša sposobnost da se s njima izborimo. Uvijek se fokusirajte na stvari koje imate, a ne one koje ste izgubili."
Suncica28 lijepe vijesti, drzim fige da bude i do kraja plusić
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Drage moje veliki pozdrav!
Ja sam i ranije bila na ovom forumu ali se dugo nisam javljala, od tada se sjecam MajaSocka a sve ostale su otišle vjerovatno na dr. forume.
Imam djevojčicu od 7 godina i vec vise od 3 godine pokusavamo drugu bebu. Prvo vise od dvije godine nisam mogla ostati u drugom stanju a onda se to desilo u februaru prosle godine, međutim sreća je trajala jako kratko jer sam u 7 tjednu imala spontani. Srce kažu nije ni kucalo....
zatim sam pustila da se sve malo stisa i poceli smo ponovo a onda su mi brisevjma utvrdili mikoplazmu i ureaplazmu. Mislila sam da ih se nikada neću riješiti ali uspjela sam. Odnose nismo ni imali 4 mjeseca koliko je trajalo liječenje i konacno poceli smo sa odnosima poslije moje menstruacije koja je bila 30.01.2016. Naravno da sam očekivala menstruaciju jer sam se milion puta razocarala a u vrijeme ocekivane stigao je roskasti iscjedak sa malo krvi. Cekala sam menstruaciju a test nisam ni zeljela raditi jer sam samo nizala razocarenja. Konačno test sam napravila prije dva dan i zamislite pozitivan.
Suprug ija smo bili i previse prestraseni da bi se radovali.
Izvinjavam se na dugom postu ali samo sam vas zeljela podrzati i reći da nikada ne gubite nadu.
Suncice drzim ti fige da bude i potvrda. Joj bas lijepa vijest! Jel imas vise testova ili? Ako imas napravi jedan i sutra cisto da vidis jel tamni, da ti ne bude razocaranje kao meni prosli mj. Ugl....na najjace ti drzim fige....jupiii jeejjj lipe vijesti!
Također vam moram pomenuti da sam puna 4 mjeseca do polovne ciklusa pila macinu travu po pola litra a vrkutu cijelo vrijem do menstruacije pola mjececa pola litra a drugu polovinu mjeseca litar. Ranije nisam bila dosljedna ali ovaj put sam zaista odlucila da ustrajem.
Sortiraj odgovore
Najstariji